با نوع های استایل در جهان مد زیادتر باخبر شوید
در صورتی که به اشخاص پیرامون خویش توجه نموده بمانید آگاه می شوید هر فردی از سبک خاصی برای گزینش و پوشیدن لباس هایش استفاده می کند. مساله جالبی که وجود دارد این هست که شما باید با آگاهی داشتن و دانست نوع های استایل، تقریباً از شخصیت دیگران باخبر شوید چرا که سبک لباس پوشیدن هر شخص نشان از شخصیت درونی اوست ولی برای فهمیدن این عنوان، واجب هست که اول با نوع های استایل باخبر بمانید. در تداوم با هفته نامه مد برندکده کنار بمانید تا با نیز با نوع های استایل زیادتر باخبر شویم.
استایل مینیمال
استایل مینیمال عموماً به استایل هایی اطلاق می گردد که خیلی راحت و آسان می باشند و در آن، از رنگ های کمتری استفاده می گردد؛ در مجموع از رنگ های خنثی زیادتر استفاده می گردد. این استایل مطلوب استفاده روزمره و قرارهای کاری هست . عموماً سلبریتی ها از این استایل برای استایل روزمره خویش استفاده می کنند. در این استایل، به جای استفاده از اکسسوری و زیورآلات پر زرق و برق، از اکسسوری های کوچک، ظریف و راحت استفاده می کنند.
استایل ماکسیمال
استایل ماکسیمال نقطه مساوی استایل مینیمال هست به این معنی که هر قدر در استایل مینیمال، راحتی حرف نخست را می زند برعکس در استایل ماکسیمال مجموع چی اغراق آمیز هست و ترکیب بندی ازدحام دارد و مطلوب افرادیست که در گزینش استایلشان شجاعت دارند. یکی از دلایلی که باعث استقبال استایل ماکسیمال در بین اشخاص شده هست، آسانی در گزینش هست. لباس های طرحدار و شلوغ، لباس های اورسایز، اکسسوری های مشهور و رنگ های تند، از خصوصیات استایل ماکسیمال هست.
استایل کلاسیک
استایل کلاسیک دائم از پرطرفدار ترین استایل ها بوده چرا که تطبیق پذیری بالایی دارد؛ به عبارتی در استایل کلاسیک محدودیتی برای در آمیختن با استایل های بقیه ندارید و در اصل این سبک لباس پوشیدن، می تواند پایه و پایه دیگر استایل ها باشد. طرز لباس پوشیدن شما در استایل کلاسیک، تمیز و مطمئن هست و عموماً رنگ های خنثی در این استایل در تقدم قرار دارند. رنگ در استایل کلاسیک نقش خیلی مهمی دارد و به عبارتی، معنا کلاسیک در رنگ های آن معادل پیدا می کند. در وضعیت کلی استایل کلاسیک را می توان با رنگ های خنثی و رنگ هایی شبیه خاکستری، بژ، سفید، سورمه ای، مشکی، کرم، فیلی و … توضیح کرد. ناگفته نماند که در استایل کلاسیک لزوما محدود به استفاده از رنگ های خنثی نیستید بلکه باید از رنگ های شاد برای گزینش اکسسوری هایی شبیه کیف و شال و روسریتان بهره ببرید. مساله ای که در استایل کلاسیک می بایست به آن دقت گردد، فیت بودن سایز لباس هست به این معادل که لباس نه بسیار چسبان و آزار دهنده باشد و نه بسیار آزاد باشد که ظاهر شخص را نامرتب نشان دهد. در این استایل، پارچه ها اکثراً از جنس پنبه، ابریشم الیافی و پشم می باشند و پیاده سازی لباس هایی به این سبک، راحت و مینیمال می باشند.
استایل کژوال
کلمه کژوال، به معنای تصادفی و غیر جدی هست. امکان دارد شما با شنیدن این اسم، اندیشه نمایید که یک استایل شلخته هست در صورتی که استایل کژوال در مد، هر شی ای می باشد به جز شلختگی! در اصل استایل کژوال به معنی استایل عجیب و غریب هست. عموماً کسانی که به ادامه آسانی می باشند و آسان بودن را به هر مورد بعدی اولویت می دهند، از این سبک پیروی می کنند. این اشخاص نه فقط شلخته نیستند بلکه یک ظاهر نوین و شیک و هم زمان راحت و آسان دارند.
استایل کالج
استایل کالج یا استایل پرپی (Preppy) در کشور ما کمتر دیده می گردد. این استایل از کالج های غرب، که مختص اشخاص ثروتمند و مرفه بود، نشات گرفت. این استایل در شروع اعلا اطلاع آموزان ثروتمندی بود که برای رفتن به مدرسه از لباسهای شیک و برندهای گران هزینه استفاده می کردند. با گذشت هنگام استایل کالج طرفداران اضافه پیدا کرد و مجموع اشخاص مرفه، با دسته های سنی متفاوت، از آن پیروی کردند؛ اگر چه حال مجموع اقشار می توانند از این سبک استفاده کنند. اصالت، آراستگی و شیک بودن از وجه تمایز های اساسی استایل کالج هست. لباس های یقه دار و آستین بلند، کفش های کالج، کفش های زنانه راحت با پاشنه متوسط، پارچه هایی با نقشه چهارخانه، کانال کانال، خال خالی و گل گلی ریز از مورد های سبک کالج هستند؛ بعلاوه اینکه رنگ های شبیه سفید، سورمه ای، سبز تیره، قرمز بورگاندی، قهوه ای و کرم از رنگ هایی می باشند که در استایل کالج زیادتر دیده می شوند و رنگ های بقیه بسیار کم در این استایل به چشم می خورند.
استایل تام بوی
یکی از نوع های استایل های دخترونه که در آن خبری از لباس ها و اکسسوری دخترانه نیست و به سبک پسرهای جوان لباس میپوشند؛ شلوار جین یا کتان، پیراهن دکمه دار و یک کفش اسپرت آسان را اولویت می دهند.این لباس پوشیدن دختران به سبک پسران جوان را استایل تام بوی می گویند. این استایل، راحت، بی دردسر و جذاب هست.از اشخاص مشهوری که از استایل تام بوی پیروی می کنند ،میتوان الن دجرنس Ellen Degeneres مجری برنامه الن شو را نام برد. این استایل، راحت، بی دردسر و جذاب هست.
استایل آوانگارد
کلمه آوانگارد ریشه نظامی دارد و به معنای جلودار و پیشروست و در مد و فشن به معنای ساختار شکن، روشنفکرانه، ابتکار و … هست. استایل آوانگارد یکی از نوع های سبک لباس که به منزله یکی از بی پرواترین و بی قانون ترین سبک لباس پوشیدن هست چرا که در این سبک، لباس پوشیدن را یک هنر می دانند نه یک مد!!! ایده لباسهایی به سبک آوانگارد، از لباس مردانه گرفته شده و عموماً در مهمانی های برجسته سلبریتی ها دیده می گردد. مساله جذاب اینکه عموماً گرافیست ها و صاحبین برندهای مشهور از استایل آوانگارد برای شروع فشن شوهای خویش استفاده می کنند تا دقت کاربر را به لباس های عجیب و قریب خویش گرفتن کنند و بعد از آن پیاده سازی های اصلیشان را رونمایی کنند که قطعاً در دید و نظر مخاطبین برجسته و زیباتر دیده خواهند شد.
استایل هنری
یکی از نوع های تیپ لباس که به تازگی در بین انسان ها مورد دقت قرارگرفته، استایل هنری هست. در این استایل لباسهای عجیب و غریب و ناهمگون حرف نخست را میزنند بهگونهای که با داخل شدن به یک جمع، برجسته بودن لباس به چشم میآید. عموماً کسانی که روحیه هنری دارند، طرفدار این سبک می باشند و عموماً هر فردی استایل برجسته خودش را می سازد، به همین خاطر این استایل امکان دارد در هر فردی، گوناگون دیده گردد اما در وضعیت کلی استفاده از کلاه، دستمال سر، زیورآلات و در مجموع اکسسوری های برجسته با شکل های متفاوت از وجه تمایز های این سبک هست.
استایل هیپ هاپ
استایل هیپ هاپ به دهه 60 میلادی برمیگردد وقتی که در محله های فقیرنشین آمریکا، بچه های کوچکتر مجبور به پوشیدن لباس برادران بزرگترشان بودند. در دهه 80 برندهای جلال از عبارت آدیداس خودش را با این فرهنگ همراه کرد؛ بعد از آن هیپ هاپ دستخوش تغییراتی شد تا به شمایل امروزش رسید. گزینش لباس هایی با سایز بسیار مشهور یا بسیار گشاد و شلوارهای چریکی از وجه تمایز های اساسی استایل هیپ هاپ می باشند. ازجمله اشخاص مشهوری که از این استایل پیروی می کنند می توان به بیلی ایلیش خواننده جوان و آینده آهنگ کشور ما اشاره کرد.
برچسب ها :رپورتاژ تبلیغات