قواعد با اهمیت در ست کردن لباس
سختتر از بیدار شدن صبح زود، این می باشد که می بایست جلوی کمد بایستی و به این عنوان اندیشه کنی که شلوار سبز با مانتو قهوهای هماهنگی دارد؟ کفش بنفشات را با کدام شلوار میتوانی بپوشی؟
برای پوشیدن لباس مورد نیاز می باشد تعدادی دست لباس را از کمد بیرون بکشید و تغییر نمایید، پس با آداب ست کردن رنگها آشنایی ندارید و مورد نیاز می باشد این مقاله را بخوانید و با قواعد این شغل باخبر شوید تا از فردا صبح و تند یک ست لباس هم مسیر بپوشید.
این قواعد را حفظ نمایید
1. رنگهای ابتدایی و ثانویه که در چرخه رنگ در کنار نیز قرار گرفتهاند، در ترکیب نیز با هم دیگر نیزخوانی دارند به عنوان مثال آبی با بنفش و سبز هماهنگی دارد و زرد با قرمز و نارنجی. این رنگها میتوانند با نیز ترکیب شوند لیکن از لحاظ دیداری، نور هم دیگر را بهشدت کم شدن میدهند. ست کردن این رنگها نیکو می باشد اما چندان قابل توجه نیست.
2. به رنگهای ابتدایی و ثانویهای که در چرخه رنگ معادل هم دیگر قرار گرفتهاند، رنگهای مکمل اطلاق میگردد به عنوان مثال بنفش از ترکیب قرمز و آبی به وجود آمده و با رنگ اساسی زرد در تضاد می باشد. رنگ سبز از ترکیب زرد و آبی به وجود آمده و با رنگ قرمز کنتراست (نیزخوانی) مکمل دارد. این رنگها «کنتراست مکمل» نامیده میشوند به علت یک دیگر را کل میکنند و زمانی در کنار نیز قرار میگیرند، جلوه هم دیگر را قوت میبخشند و نتیجه ی رنگها اکثر از وقتی می باشد که به تنهایی استفاده میشوند. ترکیب این رنگها در یک ست لباس، زیبایی قابل توجهی ایجاد میکنند.
3. در صورتی که لباسی دارید که از ترکیب تعدادی رنگ تولید و دوخته شده، اصل بر این می باشد که با یکی از رنگها هم مسیرسازی را پایان دهید؛ آن نیز رنگی که اکثر از کل در لباس به شغل رفته می باشد.
4. پارچههایی که نقشههای متفاوت دارند، برای ست کردن و مخفی شدن در کنار نیز توصیه نمیشوند. از لحاظ زیباشناسی ترکیب یک بلوز مسیرمسیر با دامن خالخالی جذاب به نظر نمیرسد، اگر چه گرافیست ها از این ترکیب استفاده میکنند اما آنان قواعد کسب و کارایتری را میشناسند که دستاورد شغل را دلنشین میکند. برای شما که نگاه کسب و کارای در عرصه لباس ندارید، نیکوتر می باشد از این ترکیب پرهیز نمایید یا ستهای کل گرافیست ها را به شغل ببرید.
رنگ شناسی واجب می باشد
در نخستین گام می بایست با چرخه رنگ باخبر شوید به علت این دایره بر مبنای هماهنگی و همخوانی رنگها چیده شده می باشد و نشان میدهد که چطور رنگها در کنار نیز موجب فزونی و کم شدن قدرت انعکاس هم دیگر میشوند. در نگاه نخست کشف این چرخه کمی پیچیده به نظر میرسد لیکن واقعا شغل دشواری نیست. نخست رنگها را بشناسید:
رنگهای ابتدایی:
زرد، قرمز و آبی
رنگهای ثانویه (ترکیبی):
قرمز + آبی = بنفش
قرمز + زرد = نارنجی
زرد + آبی = سبز
جهان بیپایان
رنگهای درجه سوم از ترکیب رنگهای ابتدایی با رنگهای ثانویه به وجود میآیند که با رنگهای ابتدایی تشابه و هماهنگی نیکی دارند. در این قسمت عامل تعیینکننده رنگ مقدار استفاده از دو رنگ می باشد و بر مبنای اندازه ترکیبات میتوان نتایج مختلفی توسط آورد به عنوان مثال با سه ترکیب متفاوت از دو رنگ ثابت میتوان سه رنگ متفاوت توسط آورد:
سبز+ آبی = آبی فیروزهای
سبز+ آبی = سبز آبی (آبی آکواریومی)
سبز + آبی = لاجوردی
زرد + نارنجی = کهربایی
زرد + سبز = زمردی
زرد + سبز = لیمویی
آبی + بنفش = نیلی
آبی + بنفش = ارغوانی
آبی + بنفش = یاسی
قرمز + بنفش = زرشکی
سفید و سیاه؛ رنگهایی برای کل فصول
سفید و سیاه را میتوانید در کنار هر رنگی بهره ببرید. از لحاظ متخصصان و گرافیست ها، سفید و مشکی رنگی ندارند. سفید خدمت نبودن ترکیبات رنگی با زیادترین درخشندگی می باشد. در نقطه معادل، سیاه از ترکیب کل رنگها با زیادترین مقدار تیرگی بهوجود آمده می باشد. این دو رنگ فقط رنگهایی می باشند که با کل رنگها هماهنگی دارند؛ درواقع استثناهایی می باشند که آداب ترکیب رنگ را به چالش میکشند. سفید در کنار هر رنگی قرار بگیرد، این امکان را دارد که رنگ را بارزتر کند و جلوه زیادتری به آن بدهد؛ در معادل مشکی تندی و تیزی رنگها را میگیرد.
قرمز؛ جالب لیکن خطرناک
قرمز امکان جور شدن با سفید، مشکی، قرمز، بنفش، نارنجی و سبز را دارد. زمانی میخواهید ست لباسی با رنگ قرمز بسازید، عالی ترین شغل این می باشد که از ترکیبات متفاوت قرمز بهره ببرید به این معنا که رنگهایی مانند بنفش که قرمز در آن استفاده شده اما حواستان باشد جست و جو تیره و روشن قرمز برای ست کردن و ترکیب نروید. حواستان باشد قرمز را با آبی و زرد ست نکنید؛ این رنگها تنها وقتی با نیز هم مسیر میشوند که آبی به سوی بنفش و زرد به سوی نارنجی متمایل شده باشد.
آبی؛ در ساحل آرامش
رنگ آبی با سفید، مشکی، آبی، سبز، بنفش و نارنجی هم مسیر میگردد. رنگ مکمل آبی، نارنجی می باشد و قرار گرفتن این دو رنگ در کنار نیز نارنجی را تشدید میکند. توجه نمایید آبی را با زرد و قرمز ست نکنید، تنها در صورتی میتوانید ست نمایید که قرمزتان به بنفش و زردتان به سبز نزدیک باشد.
زرد؛ هشدارهای جدی در مسیر می باشد
زرد با رنگهای سفید، مشکی، زرد، سبز، نارنجی و بنفش هماهنگی دارد لیکن در مجموع رنگ دشواری برای ست کردن می باشد به علت تند و آتشین می باشد. به شما توصیه میکنیم برای ست کردن از سایههای ملایمتر این رنگ بهره ببرید و به هیچمنزله جست و جو زرد نئون یا شبرنگ نروید به علت بهشدت موردزاست. رنگهای مشابه زرد، نارنجی و سبز می باشند.
مکمل رنگ زرد، بنفش می باشد لیکن کنار نیز گذاشتن این دو رنگ، احتیاط و توجه بسیاری میخواهد. هیچ کدام نباید از شخصی دیگر درخشانتر و تندتر باشد به علت از نظر دیداری، نتیجه ی نامطلوبی دارد.
سبز؛ صلح برای مکرر و کل جا
سبز با رنگهای سفید، مشکی، سبز، آبی، زرد و قرمز هارمونی دارد. در یک نگاه کلی، سبز رنگ پرکاربرد و به دردبخوری می باشد به شرط اینکه از ترکیبات درست آن استفاده گردد. در صورتی که شما از ترکیبات سبزی بهره ببرید که در طبیعت یافت میگردد مانند خاکی، زیتونی، زمردی و… این قابلیت را دارید که آن را با هر رنگی ست نمایید.
رنگ مکمل سبز، قرمز می باشد. این دو در کنار نیز ترکیب ایدهآلی می باشند در صورتی که نخواهید از طیف تند و آتشین هر دو بهره ببرید. حواستان باشد سبز با بنفش و نارنجی هماهنگی ندارد مگر اینکه بنفش نزدیک به آبی و نارنجی نزدیک به زرد باشد.
بنفش؛ رنگ رویال و باشکوه
رنگ بنفش با مشکی، سفید، بنفش، قرمز، آبی و زرد هماهنگی دارد. رنگ بنفش با همان دستورالعملی که برای رنگ آبی گفتیم قابل استفاده می باشد. در صورتی که از سایههای تیرهتر بنفش استفاده مینمایید، کارتان ساده می باشد. طیفهای متفاوت قرمز و آبی با بنفش هماهنگی دارند و میتوانید از تیره و روشن این رنگ برای کل کردن یک ست بهره ببرید.
مکمل رنگ بنفش، زرد می باشد اما می بایست با یک درجه درخشندگی گزینش شوند به علت در صورتی که تندی یکی از بقیه اکثر باشد، موجب میگردد جلوه شخصی دیگر گرفته و عکس ناخوشایندی خلق گردد؛ پس نیکوتر می باشد ملایمها را با نیز و تندها را با نیز به شغل ببرید.
نارنجی؛ با احتیاط نزدیک شوید
سفید، مشکی، نارنجی، قرمز، آبی و زرد، رنگهای هم مسیر با نارنجی می باشند. نارنجی، یکی بقیه از رنگهای خطرناک در پوشش می باشد به علت بهشدت این توانایی را دارد که ستی نامتوازن خلق کند. برای فرار از این اتفاق پیشنهاد میکنیم به جای نارنجی تند از سایههای روشنتر و تیرهتر این رنگ بهره ببرید و آن را در کنار رنگهایی به علت قرمز و نارنجی به شغل ببرید.
قهوهای رنگی می باشد که از نارنجی بهوجود آمده و به همین علت بهنیکی با آن ترکیب میگردد. رنگ مکمل نارنجی، آبی می باشد اما از ترکیبات آبی بهره ببرید که دستاورد غایی ست شما بی نهایت پر زرق و برق نباشد.
منبع:هفته نامه ایده آل
برچسب ها :قواعد با اهمیت در ست کردن لباسست کردن لباس رنگ بنفشست کردن لباس سبزست کردن لباس قرمزست کردن لباس مشکی