تاثیر رنگ درمانی در خانه

تاثیر رنگ درمانی در خانه

فهرست مطالب

اثر رنگ درمانی در خانه

اثر رنگ درمانی در خانه

گذشته از اینکه رنگ ها را به خانه تان دعوت نمایید،بسنجید و ببینید هر رنگی چطور بر شما اثر می گذارد. گاهی شاید یک رنگ روی تمام اشخاص یک اثر را بگذارد ولی از لحاظ احساسی و عاطفی روی شما اثر سراسر متفاوتی داشته باشد.

تاثیر رنگ درمانی

رنگ درمانی در خانه

رنگ ها این توانایی را دارند که ناحیه خانه را به کلی دگرگونی دهند. خوب ترین طریق مقابله با استرس و هر گونه حس ناموافق و ابداع آرامش در ناحیه خانه استفاده از رنگ هاست. رنگ ها در خانه اثر رنگ درمانی روی ساکنین خانه می تواند داشته باشد.
رنگ های غالبی که در خانه شما را احاطه نموده اند چه رنگ هایی می باشند؟ با نگاه کردن به رنگ ها احساسی که در مقایسه با آنان دارید و تاثیری که روی شما می گذارند را بنویسید.

طیف رنگ های مورد تمایل تان را گزینش نمایید. یک چرخه رنگ پیدا نمایید. چرخه رنگ به رنگ های ابتدایی و رنگ های ثانویه و رنگ های گرم (قرمز، نارنجی، زرد) و رنگ های سرد (سبز، آبی، بنفش) تقسیم می گردد. کدام یک از این رنگ ها نظر شما را زیادتر به خویش گرفتن می کند؟ در مقایسه با هر کدام که رضایتمندی زیادتری داشته بمانید باید در خانه به کنش ببرید.

رنگ درمانی

رنگ درمانی چطور می باشد؟

معنا رنگ ها را هم در نظر بگیرید. رنگ های سرد نشانگر آب، آسمان و درخت می باشند و با حس آرامش، سکوت و تعادل برابری می کنند. رنگ های گرم نشانگر خورشید، آسمان و ستاره ها می باشند و با حس انرژی، خلاقیت، تلاش و چالاکی برابری می کنند.
ابداع هارمونی رنگ ها در خانه نباید فقط بر پایه نظر یک شخص باشد. بلکه نظر کل اعضای خانواده هم برجسته می باشد. بعد از نظرسنجی اتاق هایی که وقت زیادتری را در آنجا می گذرانند را بر پایه نظرات آنان رنگ آمیزی نمایید.
به راهکار های مختلفی می توان این رنگ ها را به خانه آورد. یا باید خانه را رنگ نمایید و یا رنگ مبلمان را ازای نمایید. در صورتی که تصمیم یک دگرگونی اصلی دارید رنگ دیوارها به علاوه وسایلی از قبیل مبلمان، پرده ها و فرش ها را نیز میتوانید دگرگونی دهید.
رنگ های مطلوب هر اتاق را تعیین نمایید. رنگ های گرم برای اتاق مطالعه و اتاق های شلوغ و پر رفت و آمد مانند آشپزخانه مطلوب می باشد.
رنگ های سرد برای ورودی و خروجی ها مطلوب می باشد چون که موقع وارد شدن و خروج از خانه احساس آرامش را منتقل می کند. رنگ های سرد برای اتاق خواب و هر مکانی که احتیاج به آرامش زیادتری دارد هم مطلوب می باشد.
برای اتاق غذاخوری می بایست ترکیبی از رنگ های سرد و گرم به کنش برد. رنگ های سرد برای ابداع آرامش موقع غذا خوردن و رنگ های گرم برای گفتگوهای جذاب و مفرح سر میز غذا. پس باید برخی از رنگ ها را روی دیوارها و برخی رنگ ها را روی پرده، سفره رومیزی و دستمال سفره به کنش ببرید.
برای حمام و دستشویی نیکوتر می باشد از رنگ های گرم بهره ببرید.
برنامه پیشنهاد رنگ ها را روی کاغذ بکشید. این کنش چه برای یک اتاق و چه برای تمام خانه کافی می باشد. با کشیدن پیشنهاد کلی می دانید که چه می خواهید. و ضمناً ثمر کنش نیز تقریباً دست تان می آید. زمانی پیشنهاد کلی را ترسیم نمایید می دانید که چه رنگ هایی را با آنان ترکیب نمایید و از چه رنگی به منزله ی رنگ غالب بهره ببرید.
رنگ های سفید، کرم و بژ احساس آرامش می دهند و فضا را باز تر نشان می دهند. این رنگ ها را نیز می توان به منزله ی رنگ های حاشیه در تزئینات به کنش برد و نیز به منزله ی رنگ اساسی. این رنگ ها برای اتاق هایی مطلوب می باشد که پنجره به سوی باغ یا فضاهای آرامش دهنده مشابه باغ دارد و مناسب نور می گیرد.

با رنگ درمانی در خانه روان تان را شاد نمایید

54

این مقاله سودمند بود ؟40

مسلماً بخوانید :
منبع : namnak.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *