9 قانون پایه چیدمان در دکوراسیون منزل

9 قانون پایه چیدمان در دکوراسیون منزل

فهرست مطالب

9 قانون پایه چیدمان در دکوراسیون منزل

9 قانون پایه چیدمان در دکوراسیون منزل

یادگیری موارد اساسی چیدمان منزل، فرصتی هست تا درخانه حس آرامش و رضایتمندی نمایید. در مقالهِ پیشِ رو، موارد اساسی چیدمان در ظرف 9 قانون پایه آورده شده‎هست. این قوانین به شما هم یاری خواهدکرد تا بدانید:اشکالات چیدمان منزلتان چیست؟ چطور اشکالات چیدمان رابرطرف نمایید؟ از کجا آغاز نمایید؟ و چگونه گزینش‎هایتان را تقدم‎بندی نمایید؟

تعدادی ایده جذاب برای چیدمان و دکوراسیون منزل

1) عملکرد فضا

به نوع کاربری اتاق و شمار کسانی که از اتاق استفاده می‎کنند، توجه نمایید. ضرورت این مسئله در این هست که می‎توانید نوع مبلمان و شمار آن را معین نمایید.

2) نقطه کانونی اتاق

نقطه کانونی، نخستین منطقه‎ای هست که به محض داخل شدن به اتاق دقت شما را جذب می‎کند؛ مانند شومینه، تلویزیون و… . نقطه کانونی را پیدا و مبلمان را جاسازی نمایید. حواستان باشد به‎طور معمول برتر ترین مبل، معادل نقطه کانونی قرار ‎گیرد. در صورتی که می‎خواهید در اتاق تلویزیون نگاه نمایید، فاصله بین مبل و تلویزیون می بایست حداقل 3 مقابل اندازه صفحه تلویزیون باشد؛ به این معنا که در صورتی که تلویزیون شما 40 اینچ هست، مبل شما می بایست 3 متر با تلویزیون فاصله داشته‎باشد.

3) تقدم‎بندی در چیدمان

زمانی برتر ترین قطعات را در اتاق جاسازی کردید؛ برای نمونه مبلمان برتر اتاقِ نشیمن یا تخت در اتاق خواب که به طورمعمول معادل نقطه کانونی قرار می‎گیرد، می بایست فواصل را تنظیم نمایید. فاصله 20 تا 30 سانتی‎متری مبل و صندلی‎ها از هم دیگر فضای مناسبی برای گفت‎وگو ساخت می‎کند. اگر چه به جز نکاتی که اتاق بسیار کوچک هست و قابلیت رعایت فواصل نمونه وجود ندارد.

4) چیدمان متقارن

به طورمعمول این نوع چیدمان برای فضاهای رسمی مانند پذیرایی استفاده می‎گردد؛ چیدمان‎های غیرمتقارن، درمقابل به فضای شما وضعیت خودمانی‎تری می‎دهد.

چیدمان

چیدمان داخلی منزل

5) چیدمان بر پایه ی ترددها

به کانال‎هایی که برای داخل شدن وخروج واجب دارید، اندیشه نمایید. مسیرهای تردد در خانه نباید با قرار دادن لوازم برتر بسته گردد. عرض مسیرهای تردد بین حداقل 75 سانتی‎متر تا حداکثر 120 سانتی‎متر، بسته به اندازه و کاربرد فضا، مختلف هست. سعی نمایید چیدمان به گونه‎ای باشد که بشود در اطراف لوازم حرکت کرد نه از وسطشان، آن‎نیز زمانی عده‎ای مشغول گفتگو می باشند. در صورتی که رفت‎وآمدها از وسط اتاق ‎تمام می گردد، نیکوتر هست دو فضای کوچک تر مجزا برای نشیمن داشته‎باشیم تا یک فضای برتر در وسط.

6) گوناگونی مبلمان و لوازم دکوری

اندازه مبلمان را مختلف در نظر بگیرید تا چشمان شما در اتاق گردش کند. زمانی یک قطعه برتر یا بلند را در یک اتاق قرار می‎دهید، با گذاشتن قطعه شخصی دیگر با همان اندازه در سوی بقیه به چیدمان تعادل ببخشید. از کنار نیز گذاشتن دو شیء بلند در کنار نیز خودداری نمایید.

7) تضاد (کنتراست) در جزئیات

خط های صاف و نوک‎تیز را با خط های منحنی در کنار نیز قرار دهید. در صورتی که مبلمان شما حرفه ای و با خط های صاف یا گوشه‎دار هست، آن را با یک میز گِرد جامع نمایید. در صورتی که در مبلمان شما از خط های منحنی استفاده شده‎هست، یک تکه گوشه‎دار به آن افزوده نمایید. موارد شخصی دیگر که برای ساخت کنتراست می‎توانید رعایت نمایید، گذاشتن یک صندلی پایه دار کنار یک میز بدون پایه یا یک مبل همه ی‎پارچه کنار میزی با پایه‎های بلند منبت‎کاری‎شده هست.

8) آسانی اهل خانه

در چیدمان غیر از زیبایی و چشم‎نوازی، آسانی اهل خانه نیز می بایست درنظر گرفته گردد. کنار هر مبل می بایست یک میز با فاصله مطلوب وجود داشته‎باشد. کنار هر صندلی که برای مطالعه در نظر گرفته شده، یک لامپ پایه‎دار قرار دهید. برای ساخت فضایی برای حرکت پاها، میز جلوی مبل می بایست حداقل 25 تا 45 سانتی‎متر از صندلی فاصله داشته‎باشد.

9) راه گردش

در اتاق ناهارخوری، هر طرف میز ناهارخوری می بایست حداقل 120 سانتی‎متر از دیوارها یا از چیدمان‎های بقیه فاصله داشته‎باشد. در صورتی که یک طرف میز ناهار خوری راه تردد نداشته باشیم، این اندازه می‎تواند 90 سانتی‎متر باشد. حداقل فاصله تخت از ورودی می بایست 90 سانتی‎متر باشد.

رازهای چیدمان مشاغل ای دردکوراسیون منزل

3.813

این مقاله سودمند بود ؟103

منبع : namnak.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *