نکات مهم هنگام خرید سیسمونی نوزاد

نکات مهم هنگام خرید سیسمونی نوزاد

فهرست مطالب

موارد قابل توجه زمان خریداری سیسمونی نوزاد

موارد قابل توجه زمان خریداری سیسمونی نوزاد

زمانی خانم ها باردار می شوند، هزار و یک ذهن و وهم سراغشان می آید که یکی از قابل توجه ترین و جالب ترین آنان خریداری ابزار مورد نیاز برای نوزاد یا همان اصطلاحاً سیسمونی نوزاد می باشد.

همان طور که برای لباس نوزاد اکثر پیگیری لباس های نخ پنبه یا لباس هایی که درصد نخ طبیعی زیادتری دارد می رویم، به همان مقدار می بایست بین جنس وسائل و مبلمان بعدی فضاها با اتاق نوزاد تفاوت قائل شد.

سیسمونی نوزاد

زمان خریداری سیسمونی نوزاد توجه نمایید

به همان اندازه که برای تهیه لباس های دلبندی که در مسیر دارید یا نوزاد تعدادی ماهه تان هنگام می گذارید می بایست برای تهیه ابزار و مبلمان اتاقش نیز وقت و توجه خرج نمایید. همان طور که برای لباس نوزاد اکثر پیگیری لباس های نخ پنبه یا لباس هایی که درصد نخ طبیعی زیادتری دارد می رویم، به همان مقدار می بایست بین جنس وسائل و مبلمان بعدی فضاها با اتاق نوزاد تفاوت قائل شد.

1- فرش، موکت و پرده
برای گزینش فرش اتاق کودک پیگیری موکت هایی بروید که برای رده سنی کودک ساخت شده یا فرش هایی که پرز خیلی کمی دارد و فشرده تر می باشد را گزینش نمایید. مثل پرز فرش برای ریه نوزاد مضر می باشد.
نرم یا زبر بودن را نیز مسلماً در نظر بگیرید. پوست کودک خیلی لطیف تر، حساس تر و آسیب پذیرتر می باشد. اگر چه مراقب شوید به هوای نرم بودن، پیگیری فرش ها، زیراندازها یا رواندازهایی که پرز اضافه در هوا آزاد می کنند نروید.
ذرات ریز جانور در هوا برای ریه حساس نوزاد خیلی آسیب زا می باشد. به همین دلیل جنس و مواد به عمل رفته در پرده، فرش، موکت یا ضمناً مبلمان اتاق کودک نباید مشابه یک فضای بزرگسال در نظر گرفته گردد.

2- پتو، ملحفه و لحاف
پتو و لحاف روی تخت نوزاد می بایست از الیاف طبیعی تهیه شده باشد. هر چقدر پارچه طبیعی تر باشد برای نوزاد جدید متولد شده نیکوتر می باشد. سپس دور پارچه های الیاف مصنوعی را یک خط قرمز بکشید!
یادتان نرود که پتو و لحاف نوزاد می بایست در فاصله وقتی نزدیک و با محلول ملایم و مطلوب شست و شو و بعد از آن نیکو آبکشی گردد.
از بالش غافل نشوید. قرار می باشد فرزند شما هنگام اضافه سرش را روی بالش بگذارد و نفس بکشد. پس مسلماً مواد درونی آن می بایست فاقد پرز، بو، یا هر ماده حساسیت زایی باشد. به علاوه مسلماً در فاصله وقتی تعدادی ماهه بالش را مقابل نمایید، مثل باکتری ها زود در تاروپود بالش جا خوش می کنند و می توانند سلامت کودک شما را به خطر بیاندازند.

3- سرویس خواب و مبلمان
هنگام خریداری تخت نوزاد آن را بو نمایید! بوی چسب، بوی مشتقات چوب، بوی رنگ و… علی الخصوص در صورتی که به تازگی ساخته شده باشد مطلوب ریه یک بزرگسال نیز نیست چه برسد به یک کودک جدید متولد شده!
مبلمان اتاق نوزاد نباید نوک تیز باشد یا زاویه ای تند داشته باشد. نیکوتر می باشد از مبلمانی با گوشه های گرد در این فضا بهره ببرید. به عنوان مثال برای تهیه تخت خواب، میز یا کمد پیگیری مثال هایی بروید که گوشه های تیز ندارند. خصوصاً تخت خواب های فلزی که تزیینات نوک تیز دارد هیچ موقع گزینه مناسبی نیستند.
فضای زیر تخت اتاق نوزاد مسلماً و مسلماً کشو داشته باشد، در غیر این شکل روی زمین زیر تخت ابزار ای قرار ندهید، مگر اینکه لااقل هفته ای سه مقام همه ی زیر تخت را تمیز نمایید. نباید هیچ گرد و غباری زیر تخت باشد، نیز به این خاطر که وارد مجرای تنفسی حساس دلبندتان نشود و نیز قدری بزرگتر که شد، زیر تخت خواهد غلتید و خزید!

4-آشپزخانه | دکوراسیون
اتاق نوزاد در صورتی که قرار می باشد رنگ آمیزی گردد از تعدادی ماه پیش می بایست این عمل سامان گردد تا هیچ اثری از بوی رنگ در فضا برقرار نماند. ضمناً در صورتی که اتاق را کاغذ دیواری نیز می نمایید وقتی را در نظر بگیرید تا به نیکی روی دیوار بچسبد و بوی چسب و مواد آن برقرار نماند.
نیکوتر می باشد در اتاق نوزاد گل و گیاه قرار ندهید. گاهی رایحه گل نیز برای یک کودک جدید متولد شده آزار دهنده می باشد. لیکن قدری که غول پیکر تر شد، از گیاهان تصفیه کننده هوا مسلماً در خانه بهره ببرید.
خوب ترین پرده برای اتاق نوزاد “شید” می باشد که به کمک آن بشود نور را تنظیم کرد. نیکوتر می باشد مدلی را گزینش نمایید که پشت پارچه آن نور را دفع کند و برای نوزاد آزاردهنده نباشد و به علاوه تنها با کنترل خودتان و وقتی که خواستید فضا روشن گردد.
* شید همان پرده هایی می باشد که به کرکره ای و… مشهور شده اند. مثال های خیلی متنوعی دارد و اصلی ترین مزیتش به این می باشد که امکان تنظیم نور را دارد. خصوصاً مثال های جدیدتر که غلتان می باشند و دست شما را در گزینش مقدار نور بازتر می گذارند.

برای سیسمونی نوزاد پیگیری این جنس ها نروید

415

این مقاله سودمند بود ؟123

منبع : namnak.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *