صفر تا صد نکات طراحی دکوراسیون رستوران در بخش انتخاب رنگ

صفر تا صد نکات طراحی دکوراسیون رستوران در بخش انتخاب رنگ

فهرست مطالب

صفر تا صد موارد اجرای دکوراسیون رستوران در قسمت گزینش رنگ

صفر تا صد موارد اجرای دکوراسیون رستوران در قسمت گزینش رنگ

برخلاف باور عمومی، رستوران ها برای برآورده کردن نیازهای غذایی ساخته نشده اند. در اصل سراسر برعکس می باشد:رستوران های عالی دقیقا می دانند که خریداران آنان چه افرادی می باشند، و به همین خاطر به توجه فهم می کنند و تجربه ای پیرامون نیازها و خواسته های خویش ساخت می کنند. پس اجرای داخلی رستوران فقط به مورد نظر ساخت یک سالن غذاخوری برای چشم مطلوب نیست؛ این یک دانش دقیق می باشد که مورد نظر از آن سود برداری از هر حسی می باشد.

وقتی که به رستورانی وارد می شوید، نخستین حسی که شما را تحریک می کنند، دید می باشد. پس، رنگ ها نخستین موردی می باشد که ما را به دام می اندازد ؛ در قسمت موارد مربوط به اجرای دکوراسیون داخلی در جهان مد نمناک هدف داریم در چندین قسمت صفرتا صد قواعد اجرای دکوراسیون داخلی رستوران را بگوییم و این قسمت به این معنا که قسمت ابتدا مربوط به گزینش رنگ مطلوب برای یک رستوران شیک که اشتهای خریداران را تحریک می کند خواهیم پرداخت.

طراحی دکوراسیون رستوران

چه رنگی برای اجرای دکوراسیون رستوران مطلوب می باشد؟

خوب ترین و بدترین رنگ برای اجرای دکوراسیون داخلی رستوران

چرخه رنگ بر مبنای عملکرد می تواند به سه قسمت تقسیم گردد:محرک استوار، متوسط و کم

محرک استوار :

قرمز :بالا بردن فشارخون و ضربان قلب پس گرسنگی را تکثیر می دهد

نارنجی :بالا بردن جنبش مغز و یاد آوری غذاهای سالم و حس آسانی

زرد :ساخت شادی و انرژی

رستوران قرمز

قرمز خوب ترین رنگ برای رستوران و جذب کاربر

محرک متوسط:

سبز:حس سلامتی به ارمغان می آورد

فیروزه :بی خیالی و شادی را کنار دارد

محرک کم :

خاکستری : عدم نیاز ذهن غذا

سیاه :کور شدن اشتها

قهوه ای :تداعی غذاهای سوخته

بنفش :یادآور غذاهایی مانند بادمجان ، پیاز ، کلم

آبی :آرامش بدن و تحریک خواب

رستوران خاکستری یا سیاه

سیاه و خاکستری از بدترین رنگ ها برای رستوران

موارد پر اهمیت در گزینش خوب ترین رنگ برای دکوراسیون داخلی یک رستوران نوین

1) محرک استوار اشتها

در صورتی که تا به اکنون ذهن نموده اید که با تقریب همه رستوران ها از رنگ قرمز در برخی صورت ها و یا سایه ها در اجرای خویش استفاده می کنند، درست، شما هیچ شی را فرض نمی نمایید. این یک حقیقت مبرهن می باشد که قرمز موثرترین رنگ برای تحریک اشتها می باشد اما چرا این طور می باشد؟ قرمز در طبیعت فراوان می باشد و واکنش مغز به آن موردی می باشد که اجداد ما نیز از گذشته داشتند . قرمز، خصوصاً قرمز روشن، عموماً لوگو انرژی، میوه و یا سبزیجات شیرین می باشد.

نارنجی و زرد محرک اشتها می باشند. زرد با شادی مرتبط می باشد، که عموماً با شکمی پر کنار می باشد. وقتی که زرد را می بینید، مغز با تدارک غذایی که در آبرو خوردن هستید، سروتونین را کم می کند.

از طرف سایر، نارنجی احساسات گرم و آسانی را تحریک می کند.

انتخاب رنگ رستوران

رنگ زرد یکی از محرک های استوار اشتها برای رستوران

2.)محرک متوسط اشتها

سبز و فیروزه ای، محرک های متوسط می باشند. شاید اینطور استدلال نمایید که سبز می بایست یک محرک استوار باشد، چون خیلی از سبزیجات پر برگ سبز می باشند و شما تا حدی درست خواهید بود. گیاهان سبز بی خطر و غیر سمی می باشند. با این اکنون، این گیاهان تنها فیبر می باشند، نه شکری سان اکثراً میوه ها، که انرژی را ساخت می کنند ؛ اخیراً، سبز با سلامتی مرتبط می باشد.

دکوراسیون داخلی رستوران مدرن

آشنایی با قواعد اجرای دکوراسیون رستوران

3.)کم اشتهایی

در آخر، سیاه، قهوه ای، بنفش، و آبی اشتها را کم می کنند .تحقیقات نشان می دهند این به این خاطر می باشد که این رنگ ها در طبیعت وجود ندارند – به این معنا که به صورت غذا نیستند.

بسیاری وقت پیش، آبی، سیاه و بنفش چیزهایی را نشان می داد که فاسد یا گندیده ،سمی بود و اجداد ما از دیدن آن اجتناب می کردند. همانند واکنش مغز ما به قرمز، نارنجی و زرد، این هم ازروزهای گذشته وجود داشته می باشد.

 

موارد پر اهمیت گزینش رنگ اجرای دکوراسیون داخلی رستوران برای جذب کاربر

514

این مقاله سودمند بود ؟140

منبع : namnak.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *