اصول نورپردازی حرفه ای در دکوراسیون داخلی

اصول نورپردازی حرفه ای در دکوراسیون داخلی

فهرست مطالب

قواعد نورپردازی مشاغل ای در دکوراسیون داخلی

قواعد نورپردازی مشاغل ای در دکوراسیون داخلی

نورپردازی می تواند یک اتاق را بی همانند و در ضمن بلعکس آنرا نازیبا و بد جلوه دهد. برای نمونه نبودن روشنایی کافی در اتاق آنرا کسل کننده، کوچک و ناخوشایند نشان خواهد داد. ضمناً روشنایی بیشتر نیز ضررات برجسته بخود را دارد برای نمونه روشنایی بیشتر می تواند رنگ زیبای دیوارهای اتاق را سبُک و احمقانه نشان بدهد و حسی ناراحت در دکوراسیون اتاق بوجود بیاورد. لکن هر اتاقی نورپردازی برجسته بخود را احتیاج دارد.رنگ نوری که به خانه می تابد نیز ضرورت بسیاری دارد. نور زرد برای چشم مطلوب تر از نور سفید هست لکن به تنهایی موجب می گردد رنگ های دیوارهای اتاق و وسایل کمی تیره تر از رنگ اساسی شان به نظر برسند. درواقع با نور زرد دیوارها کرم رنگ و تیره تر و فضای کوچک شما کوچک تر دیده می گردد. نور سفید فضا را بازتر و برتر تر نشان می دهد اما به تنهایی کمی یکنواخت و کسل کننده هست. کامل روشنایی می گوید عالی ترین نور می بایست ترکیبی از نور مهتابی (سفید) و نور خورشیدی (زرد) باشد که پایین ترین آسیب را به چشم می رساند. 

نورپردازی مدرن

 نورپردازی دکوراسیون داخلی

نورپردازی داخلی منزل

نورپردازی سقف و دیوار

 

استفاده از لامپ های سقفی رشته ایی در صورتی که اهل مطالعه در این محل ها هستید عالی ترین گزینه خواهد بود. در کنار کلید چراغ ها می بایست سوئیچی سوی تنظیم مقدار روشنایی این لامپ ها هم وجود داشته باشد تا بر مبنا احتیاج خویش، روشنایی اتاق را تنظیم نموده شوید. استفاده از لامپ ها و چراغ های زمینی و رومیزی می بایست در محل هایی باشد که احتیاج به نور اکثر حالت می گردد. این لامپ ها احساس آرامش زیادتری در ناحیه ساخت می کنند که در شکل استفاده از آنان توانایی دارید تعدادی از چراغ های سقفی را خاموش نگه دارید. و درنهایت مساله شاخص انتها در اتاق نشیمن، دقت به موقعیت میز تلویزیون هست. سعی نمایید نور در معادل صفحه تلویزیون به هیچ منزله ی قرار نگیرد تا در دیدتان دشوار ساخت نکند.

 نورپردازی مدرن

نورپردازی مدرن

نورپردازی مدرن منزل

قانون نورپردازی در اتاق پذیرایی و نشینمن قانون چهر گوشه هست. به این معنا که اینکه از بین چهار گوشه اتاق می بایست قطعاً سه گوشه روشن باشد و یکی از این روشنایی ها می بایست روی یکی از اجزا یا ابزار خانه باشد؛ به عنوان مثال رو به رو روی یک تابلو یا گلدان برتر یا در ضمن یک صندلی خاص. نوع استفاده از روشنایی ها نیز در اتاق نشیمن می بایست به شکل ترکیبی از نوع ها نورها باشد؛ به این معنا که در یک اتاق نشیمن زمانی از یک آباژور زمینی استفاده می گردد در نقطه ای بقیه می توان از یک چراغ رومیزی استفاده کرد. در ضمن نوع و سوی نوری که هر کدام نیز منتشر می کنند می تواند مختلف باشد؛ یکی به سوی بالا و بعدی به سوی پایین. شاخص این هست که در نشیمن از تمام نوع منبع نوری استفاده شده باشد و اگر چه استفاده از دیمرها یا وسایلی که مقدار نور را کم و بیشتر می کنند.

 نورپردازی سقف و دیوار

نورپردازی در منزل

نورپردازی سقف کناف

در یک سالن پذیرایی شاخص ترین منبع نورپردازی لوستر هست. هر تعدادی که در این منطقه حساس و رسمی خانه نیز استفاده از نورهای هالوژن پوشیده، آباژورها و. . . حسابی پاسخ می دهد و فضا را کلا لوکس و امروزی می کند لکن داشتن یک لوستر با روشنایی کافی بالای سر میز غذاخوری از شاخص ترین موارد در ساخت داخلی هست؛ آن قدر که اخیراً طراح های در ضمن در خانه های کوچکی که سالن پذیرایی جدا ندارند باز نیز به نکته لوستر بالای میز دقت می کنند و هر جایی که میز غذاخوری را قرار می دهند قطعاً بالای سر آن یک چراغ می گذارند. 

 نورپردازی اتاق نشینمن

نورپردازی مدرن

اتاق پذیرایی و نشینمن مدرن

نورپردازی شیک

 

نورپردازی مشاغل ای سقف و دیوار در اتاق پذیرایی و نشینمن

4.4135

این مقاله سودمند بود ؟11916

قطعاً بخوانید : تزئین سقف اتاق کودک
منبع : namnak.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *