براکت سرامیکی

براکت سرامیکی

براکت سرامیکی براکت ارتودنسی چیست؟ براکت در ارتونسی به منظور قرار دادن سیم قوسی شکل ارتودنسی بر روی دندان ها مورد استفاده قرار می گیرد.

مشاهده مطلب
اصول انتخاب رنگ برای دیوار خانه

اصول انتخاب رنگ برای دیوار خانه

فهرست مطالب

قواعد گزینش رنگ برای دیوار خانه

قواعد گزینش رنگ برای دیوار خانه

رنگ آمیزی دیوار یکی از راحت ترین چاره ها برای ساخت تغییرات در دکوراسیون داخلی منزل می باشد پس نیکوتر می باشد در گزینش رنگ دیوار بخش های گوناگون منزل خویش حساسیت مورد نیاز را به خرج دهید تا بتوانید دکوراسیونی شیک و ایده آل را در فضای منزل تان ساخت نمایید.

رنگ دیوار خانه

مناسب ترین رنگ برای دیوار خانه

قواعد گزینش رنگ مطلوب برای دیوار
1. برای گزینش رنگ دیوار اول می بایست رنگ وسایل منزل خویش را در نظر بگیرید بعد از آن با دقت به رنگ ابزار منزل رنگی مطلوب را برای دیوارها گزینش نمایید. دقت داشته بمانید که ترکیب رنگی گوناگون می تواند فضایی نیرو قسمت و پویاتر را در دکوراسیون منزل شما ساخت کند.
2. در صورتی که علاقه دارید برای هر اتاق منزل تان از رنگ مجزایی بهره ببرید نیکوتر می باشد فضای بین اتاق ها همتا ورودی و راهرو و مسیر پله ها را با رنگ خاکستری ملایم رنگ آمیزی نمایید تا رنگ آمیزی دیوارهای منزل شما جالب تر به نظر برسد.
3. در صورتی که علاقه دارید رنگ دیوار کل بخش های منزل تان سازگار باشد نیکوتر می باشد رنگی را گزینش نمایید و آن را در حجم های مختلف در اتاق های گوناگون منزل به شغل ببرید.
4. در صورتی که علاقه دارید اتاق ها عالی و روشن تر به نظر برسند نیکوتر می باشد از رنگ های روشن برای رنگ آمیزی دیوارها بهره ببرید.
5. در صورتی که برای رنگ کردن دیوارها از رنگ های خیلی درخشان و یا تیره استفاده نموده اید نیکوتر می باشد آستری و بتونه کاری را نیز از همان رنگ روی دیوار بزنید.
6. باید با هم یاری رنگ آمیزی دیوار و سقف و کف اتاق با رنگ های خنثی نقص های معماری را رفع نمایید.
7. برای بلندتر به نظر دست یابی دیوارها رنگ آمیزی دیوارها را تا سقف به شکل یکنواخت تداوم دهید. در صورتی که سقف منزل شما دارای لبه ای ممتاز و حاشیه تزئینی می باشد باید این لبه ها و حاشیه ها را به رنگ دیوار منزل خویش درآورید. دقت داشته بمانید که رنگ های روشن موجب بلندتر به نظر دست یابی سقف منزل می شوند.
8. برای کوتاه تر به نظر دست یابی دیوارها باید دیوارها را تا 20 یا 30 سانتی متر مانده به سقف رنگ آمیزی نمایید و برقرار مانده دیوارها را به هم یاری نوارهای تزیینی بپوشانید و یا برقرار مانده دیوار را به رنگ سقف رنگ آمیزی نمایید. با تیره کردن سقف هم دیوارها کوتاه تر به نظر می رسند.
 
آیا تا به اکنون به رنگ دیوارهای اتاق نشیمنتان اندیشه نموده اید؟ اتاق نشیمن یکی از نقاط با اهمیت و تاثیرگذار خانه شماست. اکثراً وقت دورهمی خانواده ها در اتاق نشیمن اتفاق می افتد و همین مبحث نیز به ضرورت چیدمان و احساس و اکنون این فضا اشاره دارد. با تبدیل رنگ سفید دیوارهای اتاق نشیمن می توان احساس و اکنون خوب تری را برای یکی از نقاط حساس خانه ساخت کرد.
 
1.آبی آسمانی

آبی آسمانی رنگ مطلوب برای فضاهای اجتماعی ست. وقتی که دیوارهای اتاق نشیمن به رنگ آبی آسمانی باشد، فضا مملو از آرامش و حالت امنیت می گردد. بودن در فضایی به رنگ آبی موجب کم شدن شمار ضربان قلب و فشار خون می گردد. کل این مورد های به حضور اکثر اشخاص در این فضا و گرمای دورهمی اعضای خانواده هم یاری اضافه می کند.

 به موضوع مکمل برای رنگ آبی می توان رنگ هایی مثل زرد، قهوه ای و سبز روشن را نام برد. باید تابلوهای نقاشی یا وسایلی با این رنگ ها را با رنگ دیوار اتاق نشیمن هم گام نمایید.
 
2.یاسی

یاسی، رنگی بین بنفش و ارغوانی ست. هردو این رنگ ها از ترکیب آبی و قرمز تشکیل شده اند ولی در رنگ بنفش به آبی نزدیک تر می باشد و ارغوانی به قرمز. و یاسی از ترکیب سفید با هرکدام از این دو رنگ ساخت می گردد. یاسی رنگی با وقار و اگر چه شاد می باشد.

 به موضوع رنگ مکمل یاسی از خاکی و طوسی می توان نام برد ولی در مجموع هم گام کردن رنگ های روشن (ضمناً سفید) با یاسی می تواند فضایی دلپذیر و آرام را ساخت کند.
 
3.قهوه ای

قهوه ای یکی از مشهور ترین و پرطرفدار ترین رنگ ها در خانه می باشد. احتمالاً تا به اکنون دیواری را به این رنگ نزده بمانید ولی قطعاً ابزار ای به رنگ قهوه ای در خانه تان یافت می گردد.

 قهوه ای رنگ طبیعت می باشد که شبیه طبیعت طیف جلال از رنگ ها را در خویش دارد. این رنگ از ترکیب قرمز، نارنجی و مشکی پدید آمده و به نسبت تبدیل هرکدام از این رنگ ها وارد گروه ی متفاوتی از قهوه ای ها می گردد.
هرکدام از این گروه رنگ ها احساس و اکنون خاص و متفاوتی را ساخت می کنند. ولی در مجموع رنگ قهوه ای قدرت، گرما، ثبات و تکامل را القا می کند. قهوه ای رنگ رویش، انرژی و سرشار از زندگی ست پس برای اقلا یکی از دیوارهای نشیمن خیلی مطلوب می باشد.

قواعد گزینش رنگ مطلوب برای دیوار خانه

3.813

این مقاله سودمند بود ؟103

منبع : namnak.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *