پودینگ – Pudding
پودینگ امروزه به منزله یکی از اقسام دسرها شناخته میگردد؛ لکن پودینگ در قدیم خوراکی بوده می باشد که از مواد جامد بعلاوه یک ماده که برای لینک دادن آنان همانند خون استفاده میکردند. در اصل ریشه واژه پودینگ از بودین فرانسوی (boudin) یا (botellus) لاتین به معنای سوسیس کوچک حاضر می باشد که در هنگام قرون وسطی زیاد مورد استفاده بوده می باشد.
امروزه بطور متداول پودینگ به طیفی از اقسام دسرها گفته میگردد که عموماً از شیر و شکر به همقدم یک ماده که خاصیت ژلهای به آن بدهد همانند : ژلاتین ، نشاسته یا تخم مرغ تهیه میگردد. در گذشته که پودینگ به منزله دسر شناخته نمیشد، یک نوع پودینگ متداول یا همان سویس کوچک در زیادی از کشورهای اروپایی بوده که از خون به منزله ماده لینک دهنده و گوشت حیوانات استفاده میشده می باشد و از همین رو به پودینگ خون (blood Pudding) یا سوسیس خون هم مشهور می باشد.
گوناگونی و طرز تهیه پودینگها در زیادی از کشورها گوناگون می باشد، لکن در مجموعهبندی کلیتر میتوان به هر نوع دسری پودینگ هم گفت. در زیادی از کشورها پودینگها تنها از شیر و شکر تهیه نمیگردد بطور نمونه در بریتانیا برای تهیه پودینگ تابستانی از میوهجات تابستانی و نوعی نان هم استفاده میکنند.
پودینگ شکلاتی
پودینگ سیاه
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- طرز تهیه پودینگ وانیلی
- تلگرام
- واتساپ
- Share
- Google پلاس
- ایمیل
- Share on Feysbuk
- Share on Twitter
به این مقاله امتیاز دهید: