طرز تهیه چاشنی گرمولاتا ایتالیایی

طرز تهیه چاشنی گرمولاتا ایتالیایی

فهرست مطالب

طرز تهیه چاشنی گرمولاتا ایتالیایی

گرمولاتا (Gremolata) یک سس یا چاشنی ایتالیایی می باشد که از سبزیجات خرد شده تهیه می‌گردد. حتماً گرمولاتا یکی از چاشنی‌های بی‌همتا می باشد که با تقریب همه ی مواد ابتدایی آن در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌گردد. بطور سنتی گرمولاتا را به منزله ی چاشنی بعضی از غذاهای گوشتی همانند خوراک فیله گوساله استفاده می‌کنند. این سس یا چاشنی عموماً از جعفری خرد شده، رنده پوست لیمو یا پرتقال، سیر رنده شده، نمک و فلفل، روغن زیتون یا آب جدید لیموترش تهیه می‌گردد. بعضی بنا به سلیقه خویش مواد ابتدایی آن را کمی تحول می‌دهند و ایضاً از طعم دهنده‌های شخصی دیگر همانند پونه کوهی یا پنیر پکورینو رومَنو در آن استفاده می‌کنند.

مواد واجب :

جعفری شسته و خرد شده  ۱ پیمانه
سیر رنده شده  ۲ حبه
رنده پوست لیمو  ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا آب لیموترش جدید  ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به مقدار واجب

دستور تهیه :

درست کردن این سس یا چاشنی فعالیت خیلی آسانی می باشد. تنها کافی می باشد تا کل مواد را با روغن زیتون یا آب لیموترش مخلوط نمایید، کمی نمک و فلفل بزنید و درست مخلوط نمایید. سس گرمولاتا شما حاضر می باشد و می‌توانید آن را سرو نمایید.
بعضی سرآشپزان برای اینکه کمی تلخ طعم رنده پوست لیمو را بگیرند و عطر دو چندانی به آن بدهند، روغن زیتون و آب لیموترش را درون تابه‌ای ریخته و کمی گرم می‌کنند (داغ نشود). در ادامه دیگر مواد را درون تابه ریخته و ۲ الی ۳ دقیقه درون روغن زیتون نیز می‌زنند تا کمی تفت بخورد. در ادامه می‌گذارند سرد گردد و بعد آن را سرو می‌نمایند.

موارد :

بجای رنده پوست لیمو از رنده پوست پرتقال هم می‌توان استفاده کرد.
در انتهای تهیه این چاشنی به دلخواه از کمی پودر پنیر پامژان هم روی آن بپاشید تا طعم جالب‌تری پیدا کند.

سس گرمولاتا

(Visited 960 times, 1 visits today)
اکثر بخوانید :  طرز تهیه توگی گوشت یا توگی به‌بو

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۵ رای، میانگین : ۳٫۸۰ از ۵)

طرز تهیه چاشنی گرمولاتا ایتالیاییLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *