گرانولا چیست ؟

گرانولا چیست ؟

گرانولا چیست ؟   گرانولا یک خوراک، اسنک یا تنقلات به تعداد می‌رود که عموماً در وعده صبحانه یا بین وعده مصرف می‌گردد. گرانولا مدل

مشاهده مطلب
طرز تهیه پنیر خانگی

طرز تهیه پنیر خانگی

فهرست مطالب

طرز تهیه پنیر خانگی

 

پنیر یکی از نوع های محصول‌های خوشمزه لبنی هست که شما به آسانی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. در این دستور یکی از خوب ترین طریق‌های تهیه پنیر خانگی به هم گام فوت و فن‌های مربوط به آن را خواهید آموخت.

 

مواد کافی :

 

شیر پاستوریزه و کم چرب   ۱ کیلو

ماست ترش  نصف پیمانه

گردو و زیره سبز  به میزان کافی

 

دستور تهیه :

 

خوب تر هست برای تهیه پنیر خانگی از شیر پاستوریزه استفاده کنید. استفاده از شیرهای استریلیزه برای این مقصود شاید موجب جایگزین نشدن به پنیر یا ماست گردد. در صورتی که علاقه ی به تهیه پنیر با چربی بالایی دارید هم توانایی دارید از شیر محلی بهره ببرید.

 

اول شیر را مناسب با شعله ملایم بجوشانید به حدی حرارت آن بالاتر از حرارت بدن باشد. بعد آن شعله زیر شیر را خیلی کم نمایید و ماست ترشی را که از پیش بیرون یخچال بوده را افزوده نمایید و کمی نیز بزنید. بگذارید ۳ تا ۷ دقیقه بماند (توانایی دارید در این مدت شیر را تعدادی بار نیز بزنید) بعد از این شیر دلمه شده (بسته شدن مایعات) و پنیر به شکل گوله و تیکه‌ای از مایع سبز رنگ (آب پنیر) جدا می‌گردد. در صورتی که به هر علت در این مدت شیر جایگزین به پنیر نشد می‌توانید دو قاشق بقیه ماست یا یک قاشق کوچک سرکه به آن بیافزایید و کمی حرارت دهید.

 

زیادتر بخوانید :  طرز تهیه کوفته انار و گردو

بعد از حاضر شدن پنیر آن را در پارچه توری نازکی ریخته (تنظیف) و از آب پنیر جدا نمایید، آب پنیر را هم نگه دارید. بعد پارچه را جمع نموده و کمی آویزان نمایید تا آب آن خارج گردد. در نتیجه آن را درون ظرفی گذاشته و ابزار سنگینی را به مدت یک تا دو ساعت روی آن قرار دهید تا سراسر آب آن خارج گردد. پنیر خانگی شما حاضر هست آن را در آب پنیر نگه‌داری نمایید.

 

پنیر خانگی

 

پنیر خانگی

 

پنیر خانگی
پنیر خانگی

 

موارد :

 

برای تهیه این پنیر به جز ماست از سرکه و آبلیمو نیز می‌توانید بهره ببرید، لیکن عموماً کمی طعم ترشی آنان در پنیر می‌ماند.

هر تعدادی طعم این پنیر مثل پنیرهای کارخانه‌ای نمی‌گردد لیکن قیمت غذایی بالاتری از آنان دارد، ایضاً حائز ضرورت هست به خاطر استفاده نکردن از مواد نگه دارنده می بایست آن را زودتر مصرف نمایید و عموماً در ظرف آب نمک و در بسته درون یخچال نگهداری گردد.

مقدار شوری پنیر خانگی بستگی به ذائقه شما دارد می‌توانید از همان اول کمی نمک به ماست افزوده نمایید یا در صورتی که کم نمک دوست دارید در پایان به آب پنیر نمک افزوده نمایید.

گردو و زیره طعمی مناسب تری به پنیر خانگی می‌دهد توانایی دارید پیش از اینکه پنیر را داخل پارچه بریزید کمی زیره و گردو خرد شده به آن افزوده نمایید.

 
(Visited 8,679 times, 4 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۳ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه پنیر خانگیLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *