طرز تهیه سس مارینارا

طرز تهیه سس مارینارا

فهرست مطالب

طرز تهیه سس مارینارا

 

سس مارینارا (Marinara sauce) یک سس گوجه‌فرنگی با اصالت ایتالیایی هست که از گوجه‌فرنگی، سیر، سبزی و پیاز تهیه می‌گردد. این سس خوشمزه در زیادی از پاستا، پیتزا و اسپاگتی‌های ایتالیایی و آمریکایی استفاده می‌گردد و طعمی زیاد لذیذ به آنان می‌بخشد.

 

مواد مورد نیاز :

 

گوجه‌فرنگی ۸ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد کوچک
نمک ۱/۴ قاشق مرباخوری
ریحان جدید ۱ قاشق غذاخوری خرد شده
آویشن ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز ۱/۴ مرباخوری

 

دستور تهیه :

 

اول پیاز و سیر را تماماً خرد نمایید. بنابراین روغن زیتون را در تابه‌ای مطلوب بریزید و پیاز و سیر خرد شده را درون آن به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. گوجه‌فرنگی‌ها را تماماً خرد نمایید و به تابه افزوده نمایید. نیکوتر هست گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بکنید یا درون میکسر تماماً خرد نمایید. آویشن، نمک و فلفل قرمز را به تابه افزوده نمایید و اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم سس حاضر گردد (در این مدت تعدادی بار سس را نیز بزنید). بعد از گذشت این هنگام ریحان جدید خرد شده را به سس مارینارا افزوده نمایید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه سایر بجوشد. سس مارینارا حاضر هست. 

 

زیادتر بخوانید :  ادویه هفت قلم

طرز تهیه سس مارینارا

 

طرز تهیه سس مارینارا

 

موارد :

 

♦ در صورتی که سبزی جدید نداشتید، می‌توانید از سبزی‌های خشک هم بهره ببرید.

♦ از جعفری، پونه کوهی و برگ بو هم می‌توان در تهیه این سس استفاده کرد.

♦ نیکوتر هست گوجه‌فرنگی‌ها را در میکسر یا بلندر تماماً له نمایید تا سس شما یکدست گردد.

♦ برای خوشرنگ‌تر شدن این سس می‌توانید، یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی افزوده نمایید.

 
(Visited 2,476 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۷ رای، میانگین : ۴٫۷۱ از ۵)

طرز تهیه سس ماریناراLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *