ترکیه سکوی پرش شما به اروپا و آمریکا

 چه از طریق فعالیت‌های آموزشی، سرمایه‌گذاری‌های تجاری یا مبادلات فرهنگی، موقعیت استراتژیک ترکیه و فرصت‌های متنوع، این کشور را به سکوی پرشی ایده‌آل برای جاه‌طلبی‌های شما در عرصه‌ی جهانی تبدیل کرده است.

مشاهده مطلب
بررسی گوشی vivo Y33s

بررسی گوشی vivo Y33s

بررسی گوشی vivo Y33s شرکت چینی vivo تقریبا 13 سال در زمینه ساخت لوازم جانبی موبایل سابقه داره و از سال 2017 وارد حوزه تولید

مشاهده مطلب
طرز تهیه سس سوپریم فرانسوی

طرز تهیه سس سوپریم فرانسوی

فهرست مطالب

طرز تهیه سس سوپریم فرانسوی


سس سوپریم یکی از سس‌های اصیل فرانسوی و از مشتقات سس ولوته می‌باشد. سس سوپریم از افزوده کردن خامه سنگین به سس سوپریم یا چاشنی بعدی درست می‌گردد. گاهی اوقات از ترکیب سس ولوته و سس بشامل و غربال آن هم سس سوپریم تهیه می‌گردد، لیکن بطور سنتی از افزوده کردن خامه به سس ولوته و ضمناً آب لیموترش و تکه‌های قارچ سس سوپریم به دست می‌آید. در باقی مطلب با دستور تهیه ساده این سس باخبر می‌شوید.

مواد کافی :

عصاره مرغ ۶ پیمانه
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید به مقدار کافی
خامه پرچرب  ۱ پیمانه
آب لیموترش جدید  به میزان کافی

سس سوپریم
سس سوپریم

دستور تهیه :

اول خامه را به طریق بن ماری کمی گرم نمایید لیکن مواظب شوید خامه نجوشد و تنها کمی شل گردد. در تابه‌ای مطلوب کره را آب نموده و آرد الک شده را آهسته به آن بیافزایید و نیز بزنید تا آرد گوله نشود. بعد از کمی تفت خوردن آرد و کره طوری که کمی تبدیل رنگ دادند، ۳ پیمانه عصاره مرغ گرم شده را به تابه افزوده نمایید و نیز بزنید تا مناسب غلیظ گردد. بنابراین ۳ پیمانه بعدی عصاره مرغ گرم شده را به سس بیافزایید و اجازه دهید تا با شعله زیاد کم بجوشد. در این در وقت گاهی سس را نیز بزنید تا ته نگیرد. هنگامی حجم سس به ۱/۳ رسید آن را از روی شعله بردارید، ادویه‌ها، خامه و کمی آب لیموترش را به آن افزوده نمایید و نیز بزنید تا مناسب مخلوط گردد. این سس عموماً گرم سرو می‌گردد.

موارد :

نیکوتر می باشد برای تهیه این سس، سس ولوته را کمی غلیظ‌تر تهیه نمایید.


(Visited 1,284 times, 1 visits today)
اکثر بخوانید :  کاچیاتوره – Cacciatore

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۲ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه سس سوپریم فرانسویLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *