باور خوردن پاستا و چاقی و چاق شدن اشتباه از آب درآمد

باور خوردن پاستا و چاقی و چاق شدن اشتباه از آب درآمد

خوردن مواد غذایی همچون پاستا و چاقی در بین تمام افراد به عنوان یک باور کاملا ثابت شده رواج دارد تا جایی که اگر یکی از دوستانتان برای لاغر شدن شما را راهنمایی کند اول از هر چیز می گوید: از همین امروز ماکارونی ممنوع!

مشاهده مطلب
طرز تهیه استاک مرغ

طرز تهیه استاک مرغ

فهرست مطالب

طرز تهیه استاک مرغ


استاک (stock food) یک مایع طعم‌دار می باشد که از ثمر پختن استخوان حیوانات با سبزیجات ساقه‌دار و معطر و بعضی ادویه‌ها در آب تهیه می‌گردد. امروزه استاک یکی از ارکان آشپزی بحساب می‌آید و تهیه یک استاک درست از ضرورت بالایی برخودار می باشد. استاک با آب گوشت معمولی یا براث (broth) کمی گوناگون می باشد. بطور کلی برای تهیه استاک کمی صبر و حوصله کافی می باشد.

مواد کافی :

استخوان مرغ بدون چربی  ۱ کیلوگرم
تره فرنگی  ۱ عدد
ساقه کرفس  ۳ عدد
پیاز خرد شده ۲ عدد
هویچ  ۱ عدد
دانه فلفل سیاه  ۱۰ عدد
ساقه جعفری و ساقه آویشن جدید  به میزان کافی
برگ بو  ۲ عدد

دستور تهیه :

استخوان‌های مرغ را درست بشوئید تا خون درون آنان تماماً پاک گردد. استخوان‌های مرغ را درون قابلمه‌ای مطلوب بریزید و بگذارید روی شعله کم بدون روغن کمی تفت بخورد. ضمناً بقیه مواد را هم به قابلمه افزوده نمایید و بعد از کمی تفت خوردن حدود ۲ لیتر آب به آنان افزوده نمایید تا تماماً روی مواد را بپوشاند. بعد از افزوده کردن آب حرارت را افزون نمایید تا آب جوش بیاید، بعد از جوش آمدن آب شعله را کم نمایید و بگذارید استاک به مدت ۲ الی ۳ ساعت به آرامی پخته گردد و در این مدت کف سفید روی آب را با کفگیر بردارید. بعد از اتمام مدت وقت پخت مواد را از صافی رد نمایید و استاک را درون ظرف مناسبی بریزد و بگذارید سرد گردد و ضمناً درون یخچال نگهداری نمایید.

موارد :

دستور تهیه استاک گوشت تماماً مانند استاک مرغ می باشد تنها می بایست از قلم گوساله برای تهیه آن استفاده گردد و کمی مدت وقت تهیه استاک گوشت زیادتر می باشد. اگر چه نوعی بعدی از استاک به نام استاک قهوه‌ای وجود دارد که دستور تهیه آن کمی گوناگون‌تر می باشد.
در شکل نبودن تره فرنگی از ۲ حبه سیر می‌توانید بهره ببرید.
در شکل نبودن آویشن جدید از ۵۰ گرم پودر آویشن بهره ببرید.
برای آشنایی با نوع های استاک می‌توانید مقاله استاک و نوع های آن را مطالعه نمائید.
شما می‌توانید استاک را پس از سرد شدن در ظرف مناسبی بریزید و آن را فریز نمایید. در این شکل استاک را می‌توان به مدت ۳ ماه نگهداری کرد.


(Visited 1,138 times, 1 visits today)
زیادتر بخوانید :  طرز تهیه سس اسپانیول

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۴ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه استاک مرغLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *