طرز تهیه استاک قهوهای
استاک (stock food) یک مایع طعمدار می باشد که از ثمر پختن استخوان حیوانات با سبزیجات ساقهدار و معطر و بعضی ادویهها در آب تهیه میگردد. امروزه استاک یکی از ارکان آشپزی بحساب میآید و تهیه یک استاک نیکو از ضرورت بالایی برخودار می باشد. استاک قهوهای در مقایسه با بقیه استاکها کمی سختتر بوده و هنگام زیادتری احتیاج دارد اما به همین اندازه هم طعم و مزه زیادتری در خویش دارد.
مواد کافی :
قلم گوساله ۱ کیلوگرم
تره فرنگی ۱ عدد
ساقه کرفس ۳ عدد
پیاز خرد شده ۲ عدد
هویچ ۱ عدد
دانه فلفل سیاه ۱۰ عدد
ساقه جعفری و ساقه آویشن جدید به میزان کافی
برگ بو ۲ عدد
رب گوجهفرنگی ۳ قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
استخوانها را تماماً شسته و بعد از آن کف سینی فر بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد حرارت دهید. بعد از آن رب را به دنبال کمی آب رقیق نمایید، روی استخوانها بزنید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بگذارید. این حاصل را یکبار بعدی هم به همان مدت، به این معنا که ۱۰ دقیقه تکرار نمایید. بعد از آن استخوانها را به دنبال روغن کف سینی فر درون قابلمه مناسبی بریزید و روی آن آب بریزید و بعد از جوش آمدن آب بقیه مواد را افزوده نمایید. این استاک می بایست به مدت ۵ الی ۶ ساعت حرارت ببیند. در این مدت درب قابلمه را نگذارید و کف روی آب را مدام بگیرید. بعد از اتمام مدت هنگام پخت مواد را از صافی رد نمایید و استاک را درون ظرف مناسبی بریزد و بگذارید سرد گردد و بعد از آن درون یخچال نگهداری نمایید.
موارد :
در شکل نبودن تره فرنگی از ۲ حبه سیر میتوانید بهره ببرید.
در شکل نبودن آویشن جدید از ۵۰ گرم پودر آویشن بهره ببرید.
برای آشنایی با استاک سفید یا استاک معمولی میتوانید مقاله طرز تهیه استاک مرغ را مطالعه نمائید.
شما میتوانید استاک را پس از سرد شدن در ظرف مناسبی بریزید و آن را فریز نمایید. در این شکل استاک را میتوان به مدت ۳ ماه نگهداری کرد.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- رمز و رازهای قهوه قجری
- طرز تهیه استاک مرغ
- آشنایی با استاک و اشکال آن
- تلگرام
- واتساپلیکیشن
- Share
- Google پلاس
- ایمیل
- Share on Feysbuk
- Share on Twitter
به این مقاله امتیاز دهید: