روش‌های فریز کردن قارچ

روش‌های فریز کردن قارچ

فهرست مطالب

طریق‌های فریز کردن قارچ

 

طریق‌های مختلفی برای حفظ و نگهداری قارچ در فریزر وجود دارد. ولی برای اینکه قارچ بافت و طعم خویش را به نیکی حفظ کند می‌بایست شناختی از اشکال قارچ‌ها داشت. قارچ‌هایی که بافت لطیف‌تری دارند خوب تر هست از طریق بلانچ کردن یا تفت دادن برای فریزر کردن آنان استفاده کرد. در کنار این دو طریق برای قارچ‌هایی که بافت سفت‌تری دارند، می‌توان به شکل رو به رو یا بخارپز استفاده گردد.  

 

به طور کلی برای نگهداری بلند مدت اشکال قارچ در فریزر با دقت به موارد بالا می بایست یکی از سه طریق ذکر شده را گزینش کرد. این طریق‌ها زیاد راحت هست، ایضاً در در وقت حاضر سازی آنان مواردی مهم هست که در تداوم به آن خواهیم پرداخت. مورد نیاز به ذکر هست حداکثر وقت نگه‌داری (وقت مذکور) قارچ در فریزر ۴ ماه هست.

 

طریق ابتدا : بلانچ کردن قارچ

 

بلانچ کردن در آشپزی یک تکنیک برای نگه‌داری بلند مدت سبزیجات هست. در این طریق با پختن سبزیجات موجب از بین رفتن آنزیم‌هایی می‌شوید که موجب فساد مواد غذایی هست. برای بلانچ کردن قارچ اول می‌بایست قارچ‌ها را نیکو بشوئید. در ادامه برای مدتی قارچ‌ها را در آب سرد غوطه‌ور نمایید، تا ناخالصی آنان گرفته گردد. مساله حائز ضرورت این هست از قارچ‌های سیاه شده یا لکه‌دار استفاده نکنید یا ولو المقدور پوست آن را بگیرید. 

 

قابلمه‌ی مناسبی را آب نمایید و روی حرارت قرار دهید تا آب جوش آید. مقداری آبلیمو به آب افزوده نمایید. افزوده کردن آبلیمو موجب حفظ هر چه خوب تر طعم و رنگ قارچ می‌گردد. قارچ‌های خرد شده را به آب در اکنون جوشیدن افزوده نمایید و اجازه دهید به مدت ۳ دقیقه درون آب جوش بپزد. قارچ‌ها از آب جوش خارج نموده و درون آب سرد بریزید. بعد از اینکه قارچ‌ها سرد شد، دوباره درون آب در اکنون جوشیدن بریزید و اجازه دهید ۲ الی ۳ دقیقه به جز آن بپزد. در ادامه قارچ‌ها دوباره درون آب سرد بگذارید تا تماماً خنک گردد. قارچ‌ها را درون آبکش بریزید تا آب آنان تماماً خارج گردد. بعد از آن می‌توانید قارچ‌های بلانچ شده را درون ظرف درب‌دار مناسبی ریخته و در فریزر بگذارید. در این طریق می‌توان قارچ را به مدت ۴ ماه درون فریزر نگه‌داری کرد.

 

اکثر بخوانید :  بلانچ کردن سبزیجات

فریز کردن قارچ

 

فریز کردن قارچ

 

طریق دوم : بخارپز کردن

 

بخارپز کردن قارچ طریق زیاد مناسبی هست تا بشود طعم و عطر قارچ را بعد از فریزر کردن حفظ کرد. برای بخارپز کردن قارچ می‌بایست قارچ‌ها نیکو بشوئید و به اندازه دلخواه خرد نمایید. همان طور که اطلاق شد از قارچ‌های سیاه شده و لکه‌دار خوب تر هست استفاده نکنید. قارچ‌های خرد شده را درون ظرف آب سرد که مقداری آبلیمو به آن افزوده کردید بریزید. بعد از دقایقی قارچ‌ها را آب بکشید و کنار بگذارید تا آب آن خارج گردد. در این قسمت قارچ‌ها را به ظرف بخارپز افزوده نمایید و اجازه دهید به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تماماً پخته گردد. بعد از بخارپز شدن قارچ دوباره آنان را به ظرف آب سرد منتقل نمایید. بعد از آبکشی قارچ‌ها می‌توان آنان را درون ظرف درب‌دار مناسبی در فریزر قرار داد.

 

فریز کردن قارچ

 

طریق سوم : تفت دادن

 

بعضی معتقدند با تفت دادن قارچ‌ عطر و طعم قدرتمند‌تری برای نگه‌داری بلند مدت قارچ در فریزر برقرار خواهد ماند. اگر چه این عنوان تماماً وابسته به این مسئله هست که از چه نوع روغن یا کره‌ای استفاده می‌گردد. برای تفت دادن قارچ‌ها همانند دو طریق گذشته قارچ‌ها را نیکو بشوئید و برای مدتی در ظرف آب سرد قرار دهید تا ناخالصی آنان از بین برود. قارچ‌ها برای تفت خوردن می بایست تماماً خشک شده باشد. درون تابه‌ای مطلوب مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم گردد. در ادامه تعدادی قطره آبلیمو هم به روغن افزوده نمایید. بعضی برای طعم‌دهی خوب تر به قارچ سیر خرد شده یا ادویه‌جات هم به روغن افزوده می‌کنند. قارچ‌های خرد شده را درون روغن بریزید تا به مدت ۳ الی ۵ دقیقه تفت بخورد. قارچ‌ها را می بایست آهسته نیز بزنید تا بیشتر از مقدار تفت نخورد و سیاه نشود. بعد از گذشت این وقت شعله را خاموش نمایید و اجازه دهید تا قارچ‌ها کمی سرد گردد. اکنون آنان را روی دستمال کاغذی پهن نموده تا روغن‌شان گرفته گردد. در صورتی که روغن آنان نیکو گرفته نشود موجب فساد زودرس قارچ در فریزر می‌گردد. بعد از گرفته شدن روغن اضافی قارچ‌ها و ایضاً سرد شدن، آنان درون ظرف درب‌دار مناسبی بریزید و در فریزیر قرار دهید.

 

اکثر بخوانید :  بلانچ کردن سبزیجات

فریز کردن قارچ

 

فریز کردن قارچ

 
(Visited 135,207 times, 44 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۹ رای، میانگین : ۴٫۴۴ از ۵)

روش‌های فریز کردن قارچLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *