با غذا چی بخوریم؟

با غذا چی بخوریم؟

با غذا چی بخوریم؟ سالاد، ماست، شور، ترشی یا سبزی‌خوردن؟ شما عادت به خوردن کدام یک از این خوراکی‌ها با غذاهای اساسی‌تان دارید؟ آیا می‌دانید

مشاهده مطلب
دیپ سیب‌زمینی و سبزیجات

دیپ سیب‌زمینی و سبزیجات

فهرست مطالب

دیپ سیب‌زمینی و سبزیجات


دیپ یا دیپینگ سس (Dipping sauce) یک اصطلاح در آشپزی و خوراک هست که زیادتر برای طیف وسیعی از نوع سرو غذا یا ظرف غذا استفاده می‌گردد. دیپ‌ها زیادتر با نام ظرف غذایی متشکل از سس یا ماست یا خامه می‌شناسند که با مواد غذایی یا ادویه‌جات مختلفی ترکیب و مزه‌دار می‌گردد، بنابراین به همقدم سیب زمینی، چیپس، کراکر، نان و نکاتی از این قبیل میل می‌نمایند. عموماً دیپ‌ها دستور تهیه آسانی دارد و جزء غذاهای بلافاصله حساب می‌گردد.

مواد کافی :

گوشت گوساله  نصف پیمانه برش خرده و نازک
خامه ترش  ۲ پیمانه
پیازچه خرد شده  ۳ قاشق غذاخوری
هویچ خلال شده و پخته  نصف پیمانه
ذرت  اختیاری
سس قرمز تند  ۲ قاشق چایخوری

دستور تهیه :

گوشت گوساله برش خرده و نازک به اندازه یک انگشت را کمی مزه‌دار نمایید و درون ماکروفر قرار دهید تا سراسر بپزد و کمی خشک گردد (تفت نیز می‌توانید بدهید). سس تند را به خامه‌ترش افزوده و سراسر مخلوط نمایید تا یکدست گردد. بنابراین هویچ خلال شده و پخته (به اندازه سیخ کبریت) و کمی ذرت و پیازچه خرد شده را به خامه افزوده نمایید و نیز بزنید. گوشت گوساله برش خرده و تُست شده را روی دیپ بریزید و به دست سیب‌زمینی سرخ شده یا چیپس سیب‌زمینی سرو نمائید. نوش جان

مساله :

برای مزه‌دار کردن گوشت خویش می‌توانید از پیاز، نمک و فلفل قرمز، روغن زیتون بهره ببرید. نیکوتر هست برای تردی گوشت، آن را تعدادی ساعت پیش مارینه نموده شوید. 


(Visited 4,205 times, 1 visits today)
زیادتر بخوانید :  آشپزی و فرهنگ غذایی گیلان

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۱ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

دیپ سیب‌زمینی و سبزیجاتLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *