چه بازه ای از سال بلیط دبی به ارزانترین حالت خود می رسد

اما ما به‌عنوان یک ایرانی چطور می‌توانیم سفری ارزان‌قیمت به این کشور داشته باشیم؟ همراه ما باشید تا ابتدا درباره بلیط دبی خصوصا صحبت کنیم و سپس درباره تفریحات دبی در فصل تابستان برای شما مطالبی عنوان کنیم.

مشاهده مطلب
5 طرز تهیه کله جوش معروف از اصفهانی تا ترکی

5 طرز تهیه کله جوش معروف از اصفهانی تا ترکی

فهرست مطالب

5 طرز تهیه کله جوش معروف از اصفهانی تا ترکی

1. طرز تهیه کله جوش اصفهانی

این دستور تهیه در واقع همان طرز تهیه کله جوش سنتی است که با کمک مواد اولیه زیر تهیه می‌شود.

مواد لازم برای طرز تهیه کله جوش اصفهانی

  • کشک: ۱ فنجان
  • پیاز: ۲ عدد
  • گردو خرد شده: ۱.۲ فنجان
  • نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • آویشن: ۱.۲ قاشق چای‌خوری
  • سیر: ۳ حبه
  • آب: ۱ فنجان
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه کله جوش اصفهانی

کار را با خرد کردن پیازها آغاز کنید. پیاز نگینی را در تابه و همراه با روغن، زردچوبه و نمک تفت دهید تا سبک و طلایی شود. حالا نوبت به افزودن سیر خرد شده، گردو خرد شده و پودر آویشن است. همه مواد را در حد آزاد شدن عطرشان تفت دهید.

در ظرفی دیگر کشک و آب را باهم مخلوط کرده تا رقیق شود. مخلوط را به تابه افزوده و اجازه دهید که برای ۱۵ دقیقه با یکدیگر بجوشند. توصیه می‌شود که نعناداغ را در ۱۰ دقیقه پایانی پخت به کله جوش سنتی اضافه کنید.

اگر قصد دارید که این غذا را کاملاً به سبک اصفهانی‌ها بپزید می‌توانید چند عدد بادمجان سرخ شده نیز کنار آن سرو کنید. نوش جان.

طرز تهیه کله جوش

2. طرز تهیه کله جوش تهرانی

یکی دیگر از شهرهایی که کله جوش را به‌عنوان غذای سنتی خود معرفی می‌کند، تهران است. نسخه کله جوش تهرانی در مقایسه با نمونه اصفهانی آن از دستور پخت آسان‌تری برخوردار است.

مواد لازم برای طرز تهیه کله جوش تهرانی

  • کشک: ۱ فنجان
  • پیاز: ۲ عدد
  • گردو خرد شده: ۱.۲ فنجان
  • نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱ فنجان
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه کله جوش ساده یا تهرانی

ابتدا پیازداغ درست کنید. سپس گردو خرد شده و نعنا خشک را در روغن و ادویه تفت دهید. شما می‌توانید تمامی این مراحل را در تابه پیازداغ انجام دهید.

پس از رقیق کردن کشک، آن را به مواد قبلی اضافه کرده و در صورت نیاز فلفل و نمک آن را تنظیم کنید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای پخت کله جوش تهرانی کافی خواهد بود.

طرز تهیه کله جوش

3. طرز تهیه کله جوش با ماست

پخت کله جوش با ماست محلی نیز یکی از طرز تهیه‌های کله جوش سنتی است. شما می‌تواند بنا به هر دلیلی کله جوش را با ماست بپزید.

مواد لازم برای طرز تهیه کله جوش با ماست

  • ماست چکیده: ۲ لیوان
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • گردو خرد شده: ۱.۲ فنجان
  • گوجه‌فرنگی: ۱ عدد
  • نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱ لیوان
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه کله جوش با ماست

برای اینکه کله جوش شما بافتی منسجم و مناسب داشته باشد، ماست چکیده را با آب گرم رقیق کرده و آن‌قدر هم بزنید تا یکنواخت شود.

پیازداغ درست کنید و گوجه رنده شده، سیر خرد شده، گردو خرد شده و زردچوبه و فلفل را به پیازداغ اضافه کنید تا به‌خوبی هم مزه شوند. به‌محض تبخیر شدن آب مواد ماست رقیق شده و نعناداغ را داخل کله جوش ریخته و بپزید.

خوراک شما پس از ۱۵ دقیقه آماده خواهد شد و می‌توانید آن را با نان سبوس‌دار نوش جان کنید.

این طرز تهیه شباهت بسیار زیادی به طرز تهیه کله جوش کرمانی دارد. با این تفاوت که شما برای پخت کله جوش کرمانی به کشک و 1 عدد گوجه بیشتر نیاز دارید.

طرز تهیه کله جوش

4. طرز تهیه کله جوش ترکی

کله جوش ترکی به‌نوعی همان طرز تهیه کله جوش با گوشت است. شما می‌توانید با کمک دستورالعمل زیر کله جوش را به روش ترکی و همراه با گوشت بپزید.

مواد لازم برای طرز تهیه کله جوش ترکی

  • کشک: ۲۰۰ گرم
  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • گردو خرد شده: ۱.۲ فنجان
  • نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱ لیتر
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه کله جوش با گوشت

برای پخت این غذا کافی است که طرز تهیه کله جوش تهرانی را دنبال کرده و یک کله جوش ساده بپزید. تا کله جوش شما برای چند دقیقه می‌جوشد، شما باید گوشت چرخ‌کرده را با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه خوب ورز داده و به‌اندازه یک گردو از آن جدا کرده و گوشت قلقلی درست کنید.

گوشت را به همراه مقداری روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. به‌محض سرخ شدن گوشت قل‌قلی‌ها، آن‌ها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در کله جوش در حال پخت بیندازید تا با باقی مواد هم مزه شود. نوش جان.

طرز تهیه کال جوش

5. طرز تهیه کله جوش رژیمی

بسته به انتخاب شما می‌توانید هر یک از طرز تهیه‌های کله جوش را به نسخه رژیمی تبدیل کنید. اگر قصد دارید که کله جوش را به روش اصفهانی بپزید، لبنیات کم‌چرب و روغن گیاهی را جایگزین مواد اصلی کنید و در صورت پخت کله جوش ترکی مقداری عدس پخته به‌جای گوشت قلقلی در خوراک خود بریزید.

مواد لازم برای پخت کله جوش رژیمی

  • کشک کم‌چرب و پاستوریزه: ۱ فنجان
  • آب گرم: ۲ لیوان
  • گردو خرد شده: ۵ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • نعنا خشک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون یا کنجد: به مقدار لازم
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه کله جوش

دستور تهیه کله جوش رژیمی

پیازداغ درست کنید و سیر و گردو خرد شده را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. پس از بلند شدن عطر مواد، کشک رقیق شده را به آن اضافه کرده و درپوش ظرف را بگذارید تا برای ۱۵ دقیقه بجوشد و غلیظ شود. این خوراک را با نان جو یا انواع نان‌های سبوس‌دار میل کنید. نوش جان.

راستی اگر شما هم عاشق کشک هستید و ورزش می‌کنید از مطلب خاصیت کشک برای بدنسازی غافل نشوید.

کلام آخر

کله جوش منبع خوبی از کربوهیدرات، پروتئین، فیبر، ویتامین A، ویتامین D، ویتامین E، ویتامین K، ویتامین گروه B، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و فسفر است. مصرف کله جوش با هر روش پختی می‌تواند یک غذای سالم و سبک باشد. زیرا علاوه بر کالری کم و ارزش غذایی بالا هضم آسانی هم دارد. به همین دلیل جای دادن آن در رژیم غذایی راه شما برای رسیدن به تناسب‌اندام را تا حد زیادی هموار خواهد کرد.

اگر به دنبال لاغری یا تناسب اندام  هستید می‌توانید در طی یک مشاوره رایگان با متخصصین لیمومی ارتباط بگیرید و از رژیم‌های روز دنیا مانند رژیم مزوبولیک بهره بگیرید.

مخاطب عزیز! این مطلب جنبه آموزشی و اطلاعات عمومی دارد. همچنین بر اساس علم روز دنیا نوشته شده است. با این حال اگر مشکل و یا بیماری جسمی دارید، برای اجرای آن فقط با پزشک متخصص مشورت کنید.

منابع

Hamisharafi

medium

منبع : limoome.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *