بهترین لباس دختر در صنعت مد در سال 2021

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

مشاهده مطلب
4 طرز تهیه عدسی از رستورانی و پرچرب تا رژیمی و بدون روغن

4 طرز تهیه عدسی از رستورانی و پرچرب تا رژیمی و بدون روغن

فهرست مطالب

4 طرز تهیه عدسی از رستورانی و پرچرب تا رژیمی و بدون روغن

1. طرز تهیه عدسی رستورانی

در طرز تهیه عدسی به سبک رستورانی، باید به طعم و قوام این خوراک توجه ویژه‌ای داشته باشید. برای شروع مواد زیر را تهیه کنید:

مواد لازم

  • عدس: ۲ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیب‌زمینی: ۱ عدد
  • هویج: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • جو پرک: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر گلپر: ۱.۲ قاشق چای‌خوری
  • عصاره گوشت یا مرغ: ۴ پیمانه
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب‌لیموی تازه: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا: به مقدار لازم

طرز تهیه عدسی

دستور پخت عدسی رستورانی

  • ابتدا عدس‌ها کاملاً پاک کنید تا بدون سنگ یا هر گونه مواد اضافی باشد. سپس آن‌ها را با مقدار کمی آب ولرم برای ۲ تا ۴ ساعت خیس بدهید. این کار باعث می‌شود که عدس درشت‌تر شود و بهتر بپزد. عدس‌ها را از آب بیرون بکشید و با مقداری آب ولرم داخل قابلمه‌ای مناسب ریخته و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید.
  • تا آب عدس‌ها به جوش می‌آیند سیب‌زمینی را پوست گرفته و رنده کنید. پیاز و هویج را به‌صورت جداگانه رنده بزنید. تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن داخل آن بریزید.
  • پیازها را در روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر له شده، نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا را به آن علاوه کرده و هم بزنید تا عطر ادویه‌ها و سیر آزاد شود. حالا باید هویج و سیب‌زمینی رنده شده را داخل تابه ریخته و با سایر مواد ترکیب کنید.
  • هر زمانی که عدس‌ها در آب شروع به جوشیدن کردن و روی آن‌ها را کفی تیره رنگ پوشاند، اجاق را خاموش کرده و عدس‌ها را آب کش کنید. دقت داشته باشید که نباید عدس را زیاد جوشاند تا نشاسته عدس از بین نرود.
  • عدس و جو پرک شسته شده را داخل قابلمه بریزید و محتویات تابه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. اکنون نوبت به افزودن عصاره مرغ یا گوشت است. همه مواد را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید که به جوش بیایند.
  • زمانی که عدس به حالت نیم‌پز رسید، تابه را با کره گرم کرده و رب گوجه‌فرنگی را داخل آن ریخته و تفت دهید. به‌محض باز شدن رب در روغن، آب‌لیمو را به آن افزوده و یک تفت کوتاه دهید. سس تهیه شده را در عدسی ریخته و هم بزنید.
  • درپوش قابلمه را گذاشته و اجازه دهید که عدسی به حالت دم در بیاید. به‌محض غلیظ شدن عدسی کمی گلپر به آن افزوده و حرارت دادن را متوقف کرده و عدسی را سرو کنید. نوش جان.

رژیم‌های مخصوص کاهش و افزایش وزن لیمومی

بدون استپ وزنی

بدون گرسنگی

هماهنگ با داروهای مصرفی

متناسب با مزاج

مناسب محل کار

غذاهای ساده و در دسترس

درخواست مشاوره رایگان






2. طرز تهیه عدسی رژیمی بدون روغن

در طرز تهیه عدسی بدون روغن یا دستور تهیه عدسی رژیمی باید با کمک مواد اولیه و طبق دستور زیر پیش بروید تا خوراکی سالم داشته باشید.

مواد لازم

  • عدس: ۲ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • ساقه کرفس: ۱ عدد
  • جو پرک: ۱.۳ پیمانه
  • آب: ۴ پیمانه
  • آب‌لیمو: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

دستور پخت عدسی رژیمی بدون روغن

  • مطابق طرز تهیه عدسی به روش رستورانی عدس را آماده پخت عدسی رژیمی کنید. برای تهیه عدسی بدون روغن باید تمامی سبزیجات را ریز خرد کنید. شما می‌توانید بسته به انتخاب، کرفس یا هویج را در عدسی رژیمی خود بریزید.
  • پیاز را رنده بزنید و داخل تابه‌ای نچسب بریزید و شعله را کم کنید تا با حرارت بسیار کم بپزد و کاراملی شود. هر زمانی که احساس کردید پیاز ممکن بسوزد به‌اندازه ۱ قاشق غذاخوری آب گرم به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • کرفس نگینی شده، جو پرک و تمامی ادویه‌ها را داخل پیاز ریخته و شروع به مخلوط کردن مواد کنید تا مزه و عطر آن‌ها آزاد شوند. عدس را پس از آبکش کردن با سبزیجات همراه کرده و آب را به آن اضافه کنید.
  • اجازه دهید تا عدسی بپزد و در ۵ دقیقه آخر آبلیمو را به خوراک افزوده و درپوش قابلمه را بگذارید تا عدسی به‌خوبی جا بیفتد.

طرز تهیه عدسی

3. طرز تهیه عدسی برای دیابتی‌ها

برای تهیه عدسی مناسب افراد دیابتی، باید به کم بودن کربوهیدرات و قند موجود در غذا توجه کرد.

مواد لازم

  • عدس: ۱ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • آب: ۴ پیمانه
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور پخت عدسی برای دیابتی‌ها

  • پیاز را نگینی خرد کرده و داخل قابلمه‌ای مناسب بریزید. به‌محض کم شدن آب پیاز روغن زیتون و زردچوبه را اضافه کنید و شروع به تفت دادن پیازها کنید. زمانی که پیاز سبک و شیشه‌ای شد، سیر رنده شده یا له شده را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید تا عطر آن آزاد شود.
  • عدس را طبق طرز تهیه عدسی رستورانی شسته، جوشانده و آبکش کنید. حالا باید عدس را به قابلمه دارای سیر و پیاز اضافه کرد. فلفل سیاه و نمک را هم برای تنظیم طعم به عدسی بیفزایید و در نهایت آب را داخل قابلمه بریزید تا عدسی به‌خوبی بپزد. شما می‌توانید یک واحد از حجم آب را کم کرده و به‌جای آن 1 واحد عصاره مرغ داخل عدسی خود بریزید.
  • در صورت تمایل می‌توانید ۱ قاشق غذاخوری جو پرک به عدسی اضافه کنید تا قوام بیشتری پیدا کند. افزودن هویج، سیب‌زمینی و رب گوجه‌فرنگی به این خوراک باعث بالا رفتن میزان قند خون می‌شود. زیرا این مواد دارای مقدار بالایی از کربوهیدرات و قند هستند.

طرز تهیه عدسی

4. طرز تهیه عدسی با سیب‌زمینی و رب گوجه‌فرنگی

یکی از دستورهای تهیه عدسی که بسیار خوشمزه و متداول است؛ طرز تهیه عدسی با سیب‌زمینی و رب گوجه‌فرنگی است. شما برای پخت این خوراک به مواد اولیه زیر نیاز دارید، هر چند که در برخی دستورهای تهیه نام قارچ نیز مشاهده می‌شود.

مواد لازم

  • عدس: ۱ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیب‌زمینی: ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب یا عصاره گوشت: ۴ پیمانه
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت عدسی با سیب‌زمینی و رب گوجه‌فرنگی

  • سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. پیاز را رنده زده و در قابلمه‌ای که از قبل با روغن گرم شده است، بریزید. پس از کاراملی یا طلایی شدن پیازها به آن ادویه و نمک افزوده و اجازه دهید تا عطر چاشنی‌ها آزاد شود.
  • همانند دستورهای تهیه قبلی عدس را برای پخت خوراک آماده کنید. پس از آبکش کردن عدس‌ها، سیب‌زمینی و عدس را به قابلمه پیازها بیفزایید. ۱ تا ۲ دقیقه بعد آب یا عصاره گوشت را به آن اضافه کنید تا همه مواد با هم بپزند.
  • در ۱۰ دقیقه پایانی پخت، رب گوجه‌فرنگی و آبلیمو را با کمی روغن تفت داده و در عدسی بریزید. معمولاً خوراک عدسی بین 40 تا 60 دقیقه کاملاً آماده است. نوش جان.

طرز تهیه عدسی

کلام آخر

عدسی یک غذای ارزشمند و مقوی است که در عین داشتن ارزش غذایی بالا مقدار کالری بسیار مناسبی دارد. به همین دلیل می‌تواند انتخاب خوبی برای ورزشکاران، افراد با رژیم غذایی محدود، دیابتی‌ها و گیاه‌خواران باشد.

۴ طرز تهیه عدسی که در این مقاله بررسی شد به شما این فرصت را می‌دهد که از آن در رژیم غذایی خود استفاده کنید. اگر عدسی را به‌عنوان یک غذای رژیمی مصرف می‌کنید، توصیه می‌کنیم که پیش از هر گونه اقدامی با مشاورین لیمومی در مورد رژیم مزوبولیک گفت‌وگو کنید.

منابع

Ahueats

unicornsinthekitchen

fitmencook

منبع : limoome.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *