یک ادویه مرغ خوشمزه تهیه کنید و طعم غذای خود را دگرگون نمایید!
طعم دستور العملهای مرغ خود را با این ترکیب شگفت انگیز ادویه مرغ مزهدار کنید و برای همیشه و همیشه با مرغ بیمزه خداحافظی کنید! این چاشنی مرغ با ترکیبی از ادویههای دودی و شیرین، با مقداری سبزی خشک شده، طعم و مزه زیادی را با کار بسیار کم به آن اضافه میکند. اگر کسی هستید که بهطور منظم گوشت میپزد، پیشنهاد می کنم یک میزان زیاد تهیه کنید و این مخلوط چاشنی را برای استفاده در ادویه گوشت در آینده در انبار خود نگهداری کنید. این ترکیب خاص برای همه چیز خوب است، نه فقط مرغ، از ادویه گوشت گرفته تا ادویه ماهی و حتی سیب زمینی، بدون توجه به اینکه برای چه چیزی از آن استفاده میکنید، طعم آن را چندین درجه بهتر میکند. در این مطلب از سنجابه به شما طرز تهیه ادویه مرغ را میگوییم که بتواند یک ادویه مرغ مجلسی باشد و یا بهطور مرتب و روزانه استفاده شود؛ پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
بهترین ادویه مرغ مجلسی
موارد زیر را برای تهیه ادویه مرغ استفاده نمایید:
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده
- نصف قاشق چایخوری پاپریکا (دودی یا شیرین، بستگی به سلیقه شما دارد)
- یک هشتم قاشق چایخوری فلفل هندی
- نصف قاشق چایخوری پودر سیر
- نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
- نصف قاشق چایخوری آویشن خشک
- نصف قاشق چایخوری ریحان خشک شده
- نصف قاشق چایخوری رزماری خشک شده
- یک چهارم قاشق چایخوری جعفری خشک شده
مخلوط ادویه را روی تمام سینه مرغ (یا هر قطعه مرغ یا گوشت دیگری) بمالید و منتظر نتایج فوق العاده خوش طعم باشید. چه در حال پختن، کباب کردن یا جوجه کباب کردن هستید، این طعم دار کردن خشک هر بار طعم لذیذی به آن اضافه میکند.
برای تهیه ادویه جوجه کباب و مرغ به چه وسایلی نیاز داریم؟!
- قاشق های اندازه گیری
- کاسههای همزن
- شیشههای ادویه برای نگهداری مخلوط چاشنی
یک ترکیب چاشنی خوب برای سینه مرغ (یا گوشت و ماهی قزل آلا) ضروری است که در قفسههای خود داشته باشید، و این دستور غذا همه چیزهایی را که شما نیاز دارید، دارد. این ترکیبی عالی و خوش طعم است و یافتن هیچ یک از این ادویهها سخت نیست. اکثر آنها احتمالاً در قفسههای آشپزخانه شما وجود دارد.
ترکیبات ادویه مرغ
دو روش عالی برای پختن مرغ، کبابی کردن آن روی گریل و پختن در تابه است. این دو روش برای دادن طعم عالی به مرغ از بیرون، داغ شدن با تمام مواد مغذی و مرطوب نگه داشتن مرکز به جای خشک شدن آن، بهترین هستند.
پاپریکا دودی: دودی زیرا بوی خوبی به مرغ میدهد.
زیره: طعمی معطر و آجیلی میدهد.
گشنیز: واقعاً ادویههای دیگر را تکمیل میکند و طعم مرغ را افزایش میدهد.
پودر سیر: به ادویه کمی طعم سیر میدهد
نمک دریایی: باید نمک اضافه کنید، این چاشنی اصلی تقریباً در هر غذا است.
فلفل سیاه: برای وجود کمی مزه تند فلفل
چگونه مرغ را گریل کنیم؟!
مرغ را به دمای اتاق برسانید: مطمئن شوید که مرغ شما حداقل ۱۵ دقیقه در دمای اتاق استراحت کرده است تا خنک شود.
- مرغ را بکوبید: در مرحله بعد، برای اینکه مطمئن شوید مرغ شما به طور یکنواخت پخته میشود، مرغ را به ضخامت یکنواخت بکوبید تا همه قسمتهای آن یکسان بپزد.
- گریل را گرم کنید: گریل خود را از قبل روی حرارت متوسط، تقریباً ۴۰۰-۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
- ادویه را بمالید: در یک کاسه کوچک پودر سیر، زیره، گشنیز، پاپریکا دودی، نمک دریایی، فلفل و روغن زیتون را مخلوط کنید. به خوبی هم بزنید تا ترکیب شوند.
- مرغ را مزه دار کنید: مخلوط چاشنی را روی دو طرف مرغ بمالید.
- گریل کنید: مرغ را روی گریل قرار دهید و هر طرف را بسته به ضخامت یا تا زمانی که دیگر صورتی نباشد به مدت ۴ تا ۷ دقیقه کباب کنید.
- استراحت و سرو: اجازه دهید ۵ دقیقه استراحت کند تا آب مرغ جا بیفتد و در ظرف اصلی از مرغ خارج نشود و سپس برای سرو برش دهید.
مرغ چقدر باید گریل شود؟!
کلید دستور پخت مرغ کاملاً کبابی این است که مرغ را وقتی روی گریل است، لمس نکنید. هنگامی که مرغ شما به رنده گریل برخورد کرد، اجازه دهید گریل تمام کار را انجام دهد. بسته به ضخامت مرغ، تایمر خود را برای ۷-۴ دقیقه تنظیم کنید و آن را برگردانید. اگر مرغ به گریل بچسبد، هنوز تمام نشده است. گوشت شما پس از اتمام کامل پخت آن، آزاد میشود. مرغ هنگامی که دمای داخلی به ۱۶۵ درجه فارنهایت میرسد پخته در نظر گرفته میشود. برای بررسی دما از دماسنج گوشت استفاده کنید. مرغ را برش ندهید تا ببینید صورتی است یا نه، این کار باعث میشود تمام آب آن آزاد شود و مرغ شما خشک شود. این یک چیز بسیار ساده به نظر میرسد، اما کلید مرطوب نگه داشتن مرغ کبابی است.
رژیم لاغری و مصرف مرغ پخته!
این دو مدل ادویه مرغ که گفته شد، بهترین ادویههای مرغ هستند که به راحتی تهیه میشوند. همچنین میتوان از ادویه کاری نیز برای پخت مرغ به تنهایی یا در خورشت استفاده کرد و تنها برای تهیه خورشت کاری استفاده نمیشود و ترکیبات ادویه کاری را در مطلب دیگر به همراه خواص آن گفتهایم. با دانستن ترکیبات ادویه کاری میتوانید از آن بهعنوان ادویه جوجه کباب و … نیز استفاده نمایید.
بیشتر بخونید: از طرز تهیه پودر کاری و خواص ان چه می دانید؟!
چنانچه این مطلب را خواندهاید تا با ادویه مرغ آشنا شوید و یک رژیم سخت بگیرید که تنها میتوانید مرغ پخته شده مصرف کنید، باید بگوییم، به این نکته دقت کنید که در درازمدت چنین رژیمی به بدن شما آسیب میزند و سبب میشود مواد مغذی کافی به آن نرسد و حتی چنانچه برای مدت کوتاهی، نتیجه خوبی داشته باشد، به سلامت شما آسیب میزند و برای مدت طولانی قابل اجرا نیست. به همین دلیل به شما پیشنهاد میکنیم از یک رژیم غذایی اصولی همچون رژیمهای سنجابه پیروی کنید تا نهتنها مواد مغذی مورد نیاز خود را در طی روز تامین نمایید، بلکه بتوانید به تناسب اندام رسیده و سلامتی خود را به خطر نیندازید. رژیمهای سنجابه به شما این امکان را میدهند که تناسب اندام و سلامتی را در کنار یکدیگر داشته باشد و بتوانید این رژیمها را به مدت طولانی ادامه داده و از نتایج طولانیمدت آن لذت ببرید. برای آشنایی با این رژیمها بر روی سنجابه کلیک نمایید و چنانچه می خواهید همین حالا رژیم خود را دریافت نمایید، بر روی رژیم آنلاین اختصاصی کلیک کنید.
مترجم: ریحانه ساده طهرانی | ترجمه از diethood.com و joyfulhealthyeats.com