پودینگ – Pudding

پودینگ – Pudding

فهرست مطالب

پودینگ – Pudding

 

پودینگ امروزه به منزله یکی از اقسام دسرها شناخته می‌گردد؛ لکن پودینگ در قدیم خوراکی بوده می باشد که از مواد جامد بعلاوه یک ماده که برای لینک دادن آنان همانند خون استفاده می‌کردند. در اصل ریشه واژه پودینگ از بودین فرانسوی (boudin) یا (botellus) لاتین به معنای سوسیس کوچک حاضر می باشد که در هنگام قرون وسطی زیاد مورد استفاده بوده می باشد.

 

امروزه بطور متداول پودینگ به طیفی از اقسام دسرها گفته می‌گردد که عموماً از شیر و شکر به همقدم یک ماده که خاصیت ژله‌ای به آن بدهد همانند : ژلاتین ، نشاسته یا تخم مرغ تهیه می‌گردد. در گذشته که پودینگ به منزله دسر شناخته نمی‌شد، یک نوع پودینگ متداول یا همان سویس کوچک در زیادی از کشورهای اروپایی بوده که از خون به منزله ماده لینک دهنده و گوشت حیوانات استفاده می‌شده می باشد و از همین رو به پودینگ خون (blood Pudding) یا سوسیس خون هم مشهور می باشد.

 

گوناگونی و طرز تهیه پودینگ‌ها در زیادی از کشورها گوناگون می باشد، لکن در مجموعه‌بندی کلی‌تر می‌توان به هر نوع دسری پودینگ هم گفت. در زیادی از کشورها پودینگ‌ها تنها از شیر و شکر تهیه نمی‌گردد بطور نمونه در بریتانیا برای تهیه پودینگ تابستانی از میوه‌جات تابستانی و نوعی نان هم استفاده می‌کنند.

 

زیادتر بخوانید :  پلو و اقسام آن

پودینگ شکلاتیپودینگ شکلاتی

 

پودینگ سیاهپودینگ سیاه

 
(Visited 2,429 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۵ رای، میانگین : ۴٫۸۰ از ۵)

پودینگ – PuddingLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *