پارفه – Parfait

پارفه – Parfait

فهرست مطالب

پارفه – Parfait


پارفه یک دسر فرانسوی می باشد که از خامه، تخم مرغ و شیره شکر تهیه می‌گردد و عموماً با لایه‌های از خامه، بستنی، ژله، آجیل و میوه کل می‌گردد. بطور سنتی برای تهیه پارفه‌ها از یک لایه پودینگ وانیلی و مواد دلخواه استفاده می‌شده می باشد، لیکن امروزه گزینش لایه‌های پارفه بستگی به ذائقه و سلیقه اشخاص دارد. برای تهیه مدل های مختلف پارفه‌ها می‌توانید از مواد مختلفی مثل خامه، ژله، بستنی، گرانولا و میوه‌های جدید استفاده نمایید. پارفه در بیان فرانسه Parfait یا همان perfect به معنای تکمیل بودن اشاره دارد و در گیلاس و لیوان‌های بلند تهیه و سرو می‌گردد.
پارفه – Parfait
پارفه – Parfait
 

(Visited 365 times, 1 visits today)
زیادتر بخوانید :  آشپزی و غذاهای محلی بوشهر

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۱ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

پارفه – ParfaitLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *