پارفه – Parfait
پارفه یک دسر فرانسوی می باشد که از خامه، تخم مرغ و شیره شکر تهیه میگردد و عموماً با لایههای از خامه، بستنی، ژله، آجیل و میوه کل میگردد. بطور سنتی برای تهیه پارفهها از یک لایه پودینگ وانیلی و مواد دلخواه استفاده میشده می باشد، لیکن امروزه گزینش لایههای پارفه بستگی به ذائقه و سلیقه اشخاص دارد. برای تهیه مدل های مختلف پارفهها میتوانید از مواد مختلفی مثل خامه، ژله، بستنی، گرانولا و میوههای جدید استفاده نمایید. پارفه در بیان فرانسه Parfait یا همان perfect به معنای تکمیل بودن اشاره دارد و در گیلاس و لیوانهای بلند تهیه و سرو میگردد.
(Visited 365 times, 1 visits today)
این مقاله را به اشتراک بگذارید :
- تلگرام
- واتساپ
- Share
- Google پلاس
- ایمیل
- Share on Feysbuk
- Share on Twitter
زیادتر بخوانید : آشپزی و غذاهای محلی بوشهر
به این مقاله امتیاز دهید:
(۱ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)
Loading…
منبع : foodculture.ir