مشکلات شیردهی

مشکلات شیردهی

مشکل ها شیردهی شیردهی به نوزاد یکی از زیباترین لحظات زندگی مادر می باشد لیکن گاهی اوقات مشکل ها شیردهی از قبیل نوک سینه دردناک

مشاهده مطلب
ماست چکیده لبنانی

ماست چکیده لبنانی

فهرست مطالب

ماست چکیده لبنانی

 

ماست چکیده لبنانی یا در اصطلاح لبنه یک نوع ماست چکیده هست که با مواد مختلفی مثل زعتر و کنجد و روغن زیتون مخلوط شده هست. عموماً لبنه را بصورت توپی شمایل در می‌آورند و در روغن زیتون به مدت کوتاهی غوطه‌ور می‌کنند. ماست لبنه به منزله یک بین وعده یا پیش غذا در زیادی از کشورهای خاورمیانه طرفدار دارد.

 

مواد کافی :

 

ماست   ۱ کیلوگرم
زعتر   به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه، کنجد به مقدار کافی
ریحان و نعناع خشک شده اختیاری
روغن زیتون به مقدار کافی

 

دستور تهیه :

 

همان طور که اشاره شد، ماست چکیده لبنانی از ترکیب ماست چکیده با کنجد، روغن زیتون و سبزیجات گوناگون تهیه می‌گردد. برای تهیه ماست لبنه خوب تر هست، ماست خویش را اکثر از زمانی که ماست چکیده معمولی تهیه می‌نمایید، بگذارید تا آب آن برود و تماماً سفت گردد. چون برای گرد و توپی کردن ماست لبنه احتیاج به ماست چکیده زیاد سفت دارید. در صورتی که تابحال ماست چکیده تهیه نکرده‌اید به دستور تهیه ماست چکیده مراجعه نمایید.

 

عموماً دو چاره برای تهیه ماست لبنه ذکر شده هست. نخست اینکه در صورتی که نمی‌خواهید آن را توپی شمایل در بیاورید، ماست چکیده خویش را درون ظرفی ریخته و وسط آن را گود نمایید و روی آن را سبزی‌های خشک شده و زعتر و کنجد و ادویه بپاشید و درون گودی که وسط ظرف باز نموده‌اید روغن زیتون بریزید. در چاره دوم که اکثر ماست چکیده لبنانی به این چاره تهیه می‌گردد، ماست چکیده خویش را به اندازه یک نارنگی گرد نمایید و در مخلوط روغن زیتون، کنجد، زعتر و سبزی‌های خشک شده بغلتانید تا تماماً روی لبنه توپی را پوشش دهد.

 

اکثر بخوانید :  طرز تهیه خورش ریواس

در صورتی که می‌خواهید ماست لبنه با مرغوبیت و طعم استوار داشته شوید، می بایست توپ‌های ماست چکیده را درون ظرف درب‌داری، درون روغن زیتون غوطه‌ور نمایید و اجازه دهید که یک روز تا یک هفته درون یخچال بماند و بعد از بیرون آوردن، آنان را در سبزی و زعتر و کنجد بغلتانید.

 

ماست چکیده لبنانی

 

ماست چکیده لبنانی

 

موارد :

 

♦ استفاده از سبزی‌های خشک شده به دلخواه شما هست، می‌توانید از هر نوع سبزی چه جدید و چه خشک شده بهره ببرید.
♦ زعتر یک گیاه یا سبزی از تیره آویشنیان هست که در آشپزی عربی زیاد کاربرد دارد. زعتر را می‌توانید از عطاری‌ها تهیه نمایید، اما در صورتی که زعتر نبود از کمی آویشن استفاده نمائید.

 
(Visited 3,043 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۷ رای، میانگین : ۴٫۸۶ از ۵)

ماست چکیده لبنانیLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *