طرز تهیه گرانولا
گرانولا یک نوع اسنک یا تنقلات به تعداد میرود که عموماً در وعده صبحانه یا بین وعده مصرف میگردد. گرانولا اقسام و اشکال مختلفی دارد اما عموماً از غلات (جو دو سر عموماً)، عسل رقیق شده، آجیلجات و در پایان میوههای خشک شده تهیه میگردد. در صورتی که شما نیز عاشق درست کردن تنقلات خوشمزه، مقوی و اگر چه سالم هستید، مطمئناً از درست کردن این دستور خوشی خواهید برد.
مواد کافی :
عسل رقیق شده | ۵ قاشق غذاخوری |
جو پرک دو سر | ۲۰۰ گرم |
مغز بادام، فندق و … | ۱۵۰گرم |
مغز تخمه کدو | ۱۵۰گرم |
جو پرک دو سر | ۲۰۰ گرم |
پودرنارگیل | ۵۰ گرم |
دارچین | به مقدار دلخواه |
میوههای خشک | ۵۰گرم |
روغن گیاهی | ۵ قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | به مقدار کافی |
کنجد | به مقدار کافی |
دستور تهیه :
جو پرک، مغزهای خورد شده، دارچین، پودر نارگیل را با نیز مخلوط نمایید. عسل رقیق شده، روغن مایع گیاهی، عصاره وانیل را با نیز درست مخلوط نمایید و به مواد خشک افزوده نمایید و درست نیز بزنید. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم نمایید. مواد مخلوط شده را کف سینی فر بریزید و سراسر پهن نمایید.
سینی را درون فر به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید و هر تعدادی دقیقه (عموماً ۵ دقیقه) با قاشقی مطلوب مواد نیز بزنید و کمی بکوبید تا همه مواد و مغزها درست طلایی گردد. در انتهای پخت میوههای خشک خورد شده را هم بیافزایید، از فر درآورید و بگذارید سرد گردد. باید بعد از سرد شدن به آن کشمش و خرما یا شکلات قطعه شده افزوده نمایید.
موارد :
♦ در گزینش مواد ابتدایی سراسر آزاد هستید میتوانید از جوانه گندم و سبوس گندم هم بهره ببرید.
♦ بجای روغن گیاهی از کره آبنموده و روغن زیتون نیز میتوانید بهره ببرید.
♦ در صورتی که عسل نداشتید، میتوانید از شربت تهیه شده از شکر قهوهای هم بهره ببرید.
♦ بعد از سرد شدن گرانولا میتوانید آن را خرد نمایید و به هم راه شیر میل کنید در غیر این شکل برای تهیه شیرینی گرانولا می بایست مواد را داخل شکل مستطیلی مطلوب بریزد و در پایان بصورت دلخواه برش بزنید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
-
گرانولا چیست ؟
-
طرز تهیه دسر بلان مانژ
-
طرز تهیه حلوا انگشتپیچ
به این مقاله امتیاز دهید: