طرز تهیه گرانولا

طرز تهیه گرانولا

فهرست مطالب

طرز تهیه گرانولا

 
 

گرانولا یک نوع اسنک یا تنقلات به تعداد می‌رود که عموماً در وعده صبحانه یا بین وعده مصرف می‌گردد. گرانولا اقسام و اشکال مختلفی دارد اما عموماً از غلات (جو دو سر عموماً)، عسل رقیق شده، آجیل‌جات و در پایان میوه‌های خشک شده تهیه می‌گردد. در صورتی که شما نیز عاشق درست کردن تنقلات خوشمزه، مقوی و اگر چه سالم هستید، مطمئناً از درست کردن این دستور خوشی خواهید برد.

 

مواد کافی  :

 

عسل رقیق شده ۵ قاشق غذاخوری
جو پرک دو سر ۲۰۰ گرم
مغز بادام، فندق و … ۱۵۰گرم
مغز تخمه کدو ۱۵۰گرم
جو پرک دو سر ۲۰۰ گرم
پودرنارگیل ۵۰ گرم
دارچین به مقدار دلخواه
میوه‌های خشک ۵۰گرم
روغن گیاهی ۵ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل به مقدار کافی
کنجد به مقدار کافی
   

 

دستور تهیه :

 

جو پرک، مغزهای خورد شده، دارچین، پودر نارگیل را با نیز مخلوط نمایید. عسل رقیق شده، روغن مایع گیاهی، عصاره وانیل را با نیز درست مخلوط نمایید و به مواد خشک افزوده نمایید و درست نیز بزنید. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم نمایید. مواد مخلوط شده را کف سینی فر بریزید و سراسر پهن نمایید.

 

اکثر بخوانید :  طرز تهیه شی کیک انار

سینی را درون فر به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید و هر تعدادی دقیقه (عموماً ۵ دقیقه) با قاشقی مطلوب مواد نیز بزنید و کمی بکوبید تا همه مواد و مغزها درست طلایی گردد. در انتهای پخت میوه‌های خشک خورد شده را هم بیافزایید، از فر درآورید و بگذارید سرد گردد. باید بعد از سرد شدن به آن کشمش و خرما یا شکلات قطعه شده افزوده نمایید.

 

گرانولا

 

طرز تهیه گرانولا

 

طرز تهیه گرانولا

 

گرانولا
گرانولا

 

موارد :

 

♦ در گزینش مواد ابتدایی سراسر آزاد هستید می‌توانید از جوانه گندم و سبوس گندم هم بهره ببرید.

♦ بجای روغن گیاهی از کره آب‌نموده و روغن زیتون نیز می‌توانید بهره ببرید.

♦ در صورتی که عسل نداشتید، می‌توانید از شربت تهیه شده از شکر قهوه‌ای هم بهره ببرید.

♦ بعد از سرد شدن گرانولا می‌توانید آن را خرد نمایید و به هم راه شیر میل کنید در غیر این شکل برای تهیه شیرینی گرانولا می بایست مواد را داخل شکل مستطیلی مطلوب بریزد و در پایان بصورت دلخواه برش بزنید.

 
(Visited 52,642 times, 21 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۱۱ رای، میانگین : ۴٫۶۴ از ۵)

طرز تهیه گرانولاLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *