طرز تهیه کوکو شیرین اعلا
کوکو شیرین یک غذای لذیذ می باشد که زیادتر منتسب به استان خراسان و شهر مشهد میدانند، لکن این کوکو در قزوین و تبریز هم تهیه میگردد و زیاد طرفدار دارد. (داده های موثقی نسبت به اینکه این خوراک اصالتا مربوط به کدام منطقه می باشد در دسترس نیست) کوکو شیرین را به منزله پیش غذا یا دسر بصورت سرد و گرم سرو میکنند.
مواد واجب :
سیب زمینی آبپز ۵۰۰ گرم
ماست شیرین ۳ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
* برای تهیه شهد کوکو :
زرشک ۱۵ گرم
آب نصف پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۴ قاشق سوپخوری
خلال پسته ۳۰ گرم
خلال بادام ۳۰ گرم
زعفران آبنموده به مقدار واجب
دستور تهیه :
اول سیب زمینی آبپز شده را به نیکی رنده نمایید و با تخممرغهای زده شده نیکو مخلوط نمایید تا یکدست گردد. در نتیجه ماست را با بکینگ پودر و میزان زیاد کمی نمک مخلوط نمایید و به مایه اساسی کوکو افزوده نمایید و نیز بزنید تا تماماً مایه ماست به خورد سیب زمینیها برود و یکدست گردد.
تابهی مناسبی را روی شعله بگذارید و روغن را درون تابه بریزید تا گرم گردد. در نتیجه مایه اساسی کوکو را درون تابه بریزید و نیکو پهن نمایید. بگذارید تا به حرارت ملایم نیکو بپزد. برای تهیه شربت کوکو شیرین در ظرفی سایر آب، گلاب و شکر را با نیز نیکو مخلوط نمایید و روی حرارت قرار دهید تا تماماً شکر در آب حل گردد و شربت به قوام بیاید. زمانی شهد کوکو به قوام آمد، خلال پسته و بادام را به هم راه مقداری زعفران آبنموده به شربت افزوده نمایید و از روی شعله بردارید.
زمانی یک طرف کوکو نیکو پخته و سرخ شد آن را برگردانید و میزان نیمی از شهد کوکو را به آن افزوده نمایید تا به هم راه شهد کوکو نیکو پخته گردد. بعد از آخر پخت می بایست دوباره کوکو را برگردانید و برقرارمانده شهد را افزوده نمایید و اجازه دهید تا کمی سایر کوکو با شعله زیاد کم بپزد و شهد جذب آن گردد (در این بخش نباید درب تابه را گذاشت). بعد از اینکه دو طرف کوکو تماماً سرخ شد و شهد جذب آن شد، آن را بصورت لوزی یا دلخواه برش دهید و روی آن را با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین نمایید. نوش جان
موارد :
مساله شاخص در تهیه این خوراک این می باشد که در همه ی مراحل پخت درب ظرف شما نباید تماماً بسته گردد، چون ظرف عرق نموده و کوکو شما نیکو سرخ و پخته نمیگردد.
استفاده از هل هم طعم زیاد نیکی به کوکو شیرین میدهد. میتوانید مقداری هل کوبیده را به شهد افزوده نمایید تا با آن بجوشد و در نتیجه شهد را صاف نمایید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- کوکو شیرین – Sweet Kou Kou
- طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی
- کوکو – KuKu
- تلگرام
- واتسبرنامه موبایل
- Share
- Google پلاس
- ایمیل
- Share on Feysbuk
- Share on Twitter
به این مقاله امتیاز دهید: