انواع یوگا

انواع یوگا

اشکال یوگا یوگا موردی زیادتر از حرکات کششی می باشد. بیایید ببینیم کدام اشکال یوگا به مشکل ها شایعی شبیه بی خوابی، افسردگی، هاضمه، درد

مشاهده مطلب
طرز تهیه کوفته انار و گردو

طرز تهیه کوفته انار و گردو

فهرست مطالب

طرز تهیه کوفته انار و گردو

کوفته یکی از لذیذترین خوراک‌های ایرانی می‌باشد که در نوع های و انواع گوناگون تهیه و طبخ می‌گردد. کوفته به خاطر داشتن مواد نخستین پرکالری از قیمت غذایی بالایی دارا می باشد. کوفته انار و گردو هم یکی از انواع کوفته‌ها به تعداد می‌رود که با فرارسیدن فصل انار اکثر طبخ می‌گردد. این کوفته به خاطر دارا بودن گردو و انار از کالری بالایی دارا می باشد و در هر ۱۰۰ گرم آن موردی حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلوکالری وجود دارد. پیشنهاد می‌گردد در روزهای سرد پاییزی و مجالس شب یلدا از تهیه این کوفته خوشمزه غافل نشوید.

کوفته انار و گردو

مواد واجب : (برای ۳۰ تا ۴۰ عدد کوفته)

گوشت چرخ نموده بدون چربی             ۹۰۰ گرم
پیاز متوسط                                      ۱ عدد رنده شده و آب گرفته
گردو                                                 یک و نیم پیمانه تماماً خرد شده
تخم مرغ                                          ۱ عدد
نان خشک آسیاب شده                      نیم پیمانه
جعفری جدید خرد شده                        نیم پیمانه
ترخون جدید خرد شده                        یک چهارم پیمانه
آب لیموی جدید                                 ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز                                       به میزان واجب
فلفل سیاه                                       ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز یا سیاه                              ۱ قاشق غذاخوری
نمک                                               ۲ قاشق چایخوری
روغن                                             نصف پیمانه
دانه‌های انار برای تزیین                   نصف پیمانه
برگ نعناع                                     تعدادی عدد برای تزیین

مواد واجب برای سس:

رب انار                                          ۳/۴ پیمانه
آب انار                                         ۱ پیمانه
عسل یا شکر                                 ۱/۴ پیمانه
نمک                                           ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه                                   نصف قاشق چایخوری

دستور پخت :

پیاز، گردو، خرده نان، جعفری، ترخون، آب لیمو، زیره، نمک و فلفل‌ها را با نیز داخل غذا ساز بریزید و نیکو مخلوط نمایید. گوشت چرخ‌نموده و تخم مرغ را افزوده نموده و مجدد نیز بزنید. می‌توانید به یاری دست نیز مواد را مخلوط نموده تا تماماً ورز بیاید. خمیر حاضر شده را حداقل نیم ساعت تا نهایتا یک روز داخل یخچال بگذارید. فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد نمایید و در این اکنون کوفته‌ها را حاضر نمایید. برای هر کوفته یک تا یک و نیم قاشق از خمیر برداشته و گرد و توپی نمایید و در سینی فر بچینید و روی کل کوفته‌ها را  روغن بزنید. کوفته‌ها را برای ۱۰ دقیقه در ۲۵۰ درجه فر بپزید. نیازی نیست پخت همه گردد و گوشت آن امکان دارد تا حالا صورتی رنگ باشد. اگر چه می‌توانید به جای فر کوفته‌ها را درون تابه با کمی روغن هم سرخ نمایید تا روی کوفته سرخ گردد.
برای سس کل مواد را به کنار یک پیمانه آب با نیز مخلوط نمایید و شوری، شیرینی و ترشی سس را بنا به ذائقه خویش بوسیله نمک و شکر تنظیم نمایید. حالا قسمتی از سس را کنار بگذارید برای سرو کنار با غذا و قسمت برقرار‌مانده را  به کنار دانه‌های انار با قاشق روی کوفته‌ها بریزید.کوفته‌ها را برای مدت ۱۵ الی ۲۵ دقیقه بقیه این بار در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا تماماً بپزد. بعد از پخت سس کوفته می بایست غلیظ شده باشد. در صورتی که علاقه دارید سس زیادتری داشته شوید کمی بقیه آب انار غلیظ شده در اواسط طبخ به کوفته‌ها افزوده نمایید. اگر چه شما می‌توانید بجای استفاده از فر کوفته‌ها را درون تابه روی شعله ملایم بگذارید تا نیکو پخته و سس آن غلیظ گردد. نوش جان

تصویر‌ها از صفحه اینستاگرام forozan_azizi و _sheri_

(Visited 2,190 times, 1 visits today)
اکثر بخوانید :  طرز تهیه دلال ماست شمالی

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۳ رای، میانگین : ۴٫۶۷ از ۵)

طرز تهیه کوفته انار و گردوLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *