طرز تهیه کرم کاستارد
کرم کاستارد (Custard) یک کرم تهیه شده از زرده تخممرغ، شیر و شکر یا خامه هست، که عموماً در آشپزی و شیرینیپزی کاربردهای اضافه دارد. به جز مواد ابتدایی ذکر شده از نشاسته ذرت هم برای غلظت دادن به این کرم استفاده میگردد. کاستارد بنا به نوع استفاده در غذا و شیرینیهای گوناگون غلظت آن اختلاف میکند که عموماً برای غلظت بخشیدن به آن از زرده تخممرغ زیادتر یا ژلاتین استفاده میگردد. کرم کاستارد دستور تهیه آسانی دارد لیکن برای دستاوردگیری هر چه مساعدتر می بایست ظرافت خاصی در تهیه این کرم داشت.
مواد مورد نیاز :
شیر | ۲ پیمانه |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
زرده تخممرغ | ۲ عدد |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | به مقدار مورد نیاز |
دستور تهیه :
نخست شکر را به هم گام زردههای تخم مرغ نیکو نیز بزنید تا شکر تماماً حل گردد و مایع یکدستی به دست آید. بنابراین نشاسته ذرت را کم کم به شیر افزوده نمایید و نیز بزنید تا تماماً در شیر حل گردد. مایه تخممرغی را به شیر بیافزائید و روی حرارت کم قرار دهید (خوب تر هست روی حرارت بخار آب یا بنماری بگذارید). کرم را در زمان حرارت دیدن آهسته نیز بزنید تا هنگامی که تماماً غلیظ و یکدست گردد. در بخش انتها کمی وانیل افزوده نمایید و کرم کاستارد را از روی شعله بردارید.
موارد :
♦ نشاسته ذرت با آرد ذرت مختلف هست، نشاسته ذرت کمی سفیدتر از آرد ذرت هست.
♦ برای طعمدار کردن کاستارد از مواد مختلفی میتوان استفاده کرد. شما بنا به نوع استفاده از کاستارد در دسرهای گوناگون، میتوان از مواد متفاوتی مثل وانیل، کاکائو، قهوه، دارچین، گلاب، زعفران و … بهره ببرید.
♦ برای خوش طعم کردن کرم کاستارد میتوانید در انتهای طبخ کمی خامه به آن افزوده نمایید.
♦ در صورتی که میخواهید کرم کاستارد خیلی غلیظی داشته شوید، شمار زرده تخممرغ را زیادتر نمایید یا از ژلاتین استفاده نمائید.
♦ خوب ترین طریق تهیه این کرم استفاده از حرارت غیر تاثیرگذار یا همان بنماری میباشد.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- کرم کاستارد – Custard
- سوپ کرم قارچ
- پودر کرم تارتار چیست ؟
به این مقاله امتیاز دهید: