طرز تهیه شی کیک تافی
شی کیک تافی در بین همه شی کیکهایی که تابحال دیدهاید یک مثال مختلف می باشد که طعمی خیلی جالب دارد. در این مقاله آموزش تهیه یک شی کیک خوشمزه از تافی شکلاتی را برای شما تدارک دیدهایم.
مواد مورد نیاز :
بیسکوئیت نرم به میزان مورد نیاز
کره آبنموده ۱ فنجان
پودر شکر ۱ فنجان
نمک به میزان مورد نیاز
شکلات تافی کرهای به میزان مورد نیاز
شیر پرچرب ۲ الی ۳ فنجان
پنیر خامهای ۳۰۰ گرم
عصاره یا پودر وانیل ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۱عدد
خامه صبحانه ۱ فنجان
دستور پخت :
بر مبنای دستور ویدیو بیسکوئیتها را مناسب خورد و نرم نمایید و کره آبنموده، کمی نمک و کمی از پودر شکر را به آن افزوده نمایید و مناسب مخلوط نمایید. کف ظرف مناسبی را چرب نمایید و کاغذ روغنی بگذارید مایه بیسکوئیتی را روی آن بریزید و پهن نمایید. اکنون بگذارید در دمای ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۱۲ دقیقه بپزد.
شکلاتهای تافی کرهای را به همقدم شیر روی حرارت بگذارید تا شکلاتها آب گردد و مایه یکدست و غلیظ توسط آید. پنیر خامه ای، پودر شکر، وانیل، کمی نمک، خامه ترش را با نیز مناسب مخلوط نمایید و در پایان مایه شکلات تافی را به آن افزوده نمایید و بروی لایه بیسکوئیتی بریزید و بگذارید در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد فر به مدت ۳۵ دقیقه بپزد.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- طرز تهیه شی کیک ژاپنی
- طرز تهیه شی کیک انار
- شی کیک ژاپنی – japanese cheesecake
به این مقاله امتیاز دهید: