طرز تهیه پیتزا پنیری توپی
طرز تهیه پیتزا پنیری توپی
مواد واجب :
پنیر خامهای ۱ فنجان
پنیر چدار رنده شده ۲/۳ فنجان
مرغ پخته خورد شده نصف فنجان
سس گوجه فرنگی تند ۴ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار واجب
خمیر پیتزا به مقدار واجب
کره آب نموده ۱/۴ فنجان
سس گوجه فرنگی (آسان یا تند به دلخواه) نصف فنجان
سیر خورد شده ۲ قاشق مرباخوری
دستور پخت :
همانطور که در ویدیو دیدن مینمایید نخست می بایست مواد لابلای خمیر را با نیز مخلوط نمایید، بعد لای خمیر پیتزا بریزید و درون سینی یا ظرف مطلوب بچینید و بعد سس را بروی آنان افزوده نمایید و بگذارید در دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد، ۲۰ دقیقه بپزد. گزینش مواد لابلای خمیر دلخواه میباشد و شما میتوانید هر ماده غذایی که دوست دارید به آن افزوده نمایید.
(Visited 858 times, 1 visits today)
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- بورک پنیری
- پیتزا پنتری تهران
- خوراک پیتزا
زیادتر بخوانید : طرز تهیه سس مارینارا
به این مقاله امتیاز دهید:
(No Ratings Yet)
Loading…
منبع : foodculture.ir