طرز تهیه پیتزا پنیری توپی

طرز تهیه پیتزا پنیری توپی

فهرست مطالب

طرز تهیه پیتزا پنیری توپی



طرز تهیه پیتزا پنیری توپی

مواد واجب :

پنیر خامه‌ای  ۱ فنجان
پنیر چدار رنده شده  ۲/۳ فنجان
مرغ پخته خورد شده  نصف فنجان
سس گوجه فرنگی تند  ۴ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل  به مقدار واجب
خمیر پیتزا  به مقدار واجب
کره آب نموده ۱/۴ فنجان
سس گوجه فرنگی (آسان یا تند به دلخواه)  نصف فنجان
سیر خورد شده ۲ قاشق مرباخوری

دستور پخت :

همانطور که در ویدیو دیدن می‌نمایید نخست می بایست مواد لابلای خمیر را با نیز مخلوط نمایید، بعد لای خمیر پیتزا بریزید و درون سینی یا ظرف مطلوب بچینید و بعد سس را بروی آنان افزوده نمایید و بگذارید در دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد، ۲۰ دقیقه بپزد. گزینش مواد لابلای خمیر دلخواه می‌باشد و شما می‌توانید هر ماده غذایی که دوست دارید به آن افزوده نمایید.


(Visited 858 times, 1 visits today)
زیادتر بخوانید :  طرز تهیه سس مارینارا

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)

طرز تهیه پیتزا پنیری توپیLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *