طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

فهرست مطالب

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

 

پنیر ماسکارپونه یک پنیر خامه‌ای ایتالیایی می باشد، که دارای درصد خامه بالا یا اصطلاحاً خامه سه لایه می‌باشد. این پنیر زیادتر برای تهیه نوع ها دسر و شیرینی استفاده می‌شده  و گاها بجای خامه قنادی که شیرین نشده استفاده می‌گردد. برای تهیه این پنیر نیکوتر می باشد از خامه محلی یا خامه خالص بهره ببرید که طعم و بافت مذکور‌تری برای این پنیر دارد ولی در صورتی که خامه محلی در دسترس نبود از خامه پاستوریزه هم می‌توان استفاده کرد.

 

مواد واجب :

 

خامه : ۳۰۰ گرم

سرکه سفید : نصف قاشق غذاخوری

 

دستور تهیه :

 

اول قابلمه‌ی جلال را آب نمایید روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب به نقطه جوش برسد بعد زیر قابلمه را خیلی کم نمایید. خامه را درون ظرف کوچک‌تری بریزید و با چنگال مناسب نیز بزنید تا کمی شل گردد. ظرف خامه را روی حرارات بخار آب قابلمه قرار دهید (بن ماری) و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی حرارات بخار آب باشد تا سراسر خامه شل گردد. بعد از شل شدن خامه سرکه را افزوده نمایید و به مدت ۵ دقیقه نیز بزنید تا خامه سفت گردد.(همانند فرنی)

 

اکنون خامه سفت شده را درون پارچه‌ای مطلوب (تنظیف) و تمیز بریزید و بگذارید آب آن خارج گردد. در این قسمت نباید هیچ فشاری به خامه سفت شده وارد گردد. بعد اینکه کمی آب خامه سفت شده خارج شد، آن را درون ظرف در بسته‌ای به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید. مساله پر اهمیت در تهیه این پنیر این می باشد که در صورتی که از خامه‌ی محلی بهره ببرید پنیر سفت و مناسب تری می‌توان تهیه کرد.

 

زیادتر بخوانید :  طرز تهیه رنگینک بوشهری

19138

 
(Visited 2,975 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۱۳ رای، میانگین : ۴٫۶۲ از ۵)

طرز تهیه پنیر ماسکارپونهLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *