طرز تهیه پاناکوتا انار
پاناکوتا (Panna cotta) یک نوع دسر زیاد لذیذ ایتالیایی از خانواده پودینگها می باشد، که با خامه و ژلاتین در شکلهای مختلف تهیه میگردد. یک دسر واقعا آسان و بی پایان خوشمزه که عاشق آن میشوید. پاناکوتا به طور معمول با سس کارامل و میوههایی مانند توت و رُزبری سرو میگردد، ولی پاناکوتای انار پیشنهاد ویژهای به موضوع دسر برای شب یلدا میتواند باشد.
مواد مورد نیاز :
خامه صبحانه | ۴۰۰ گرم |
شیر | ۱ لیوان |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل یا شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
ژله انار | ۲ بسته |
آب جوش | ۲ لیوان |
دانههای انار | ۱ لیوان |
چوب دارچین | ۱ تکه کوچک |
دستور تهیه :
نخست برای تهیه ژله ۲ بسته پودر ژله انار را در ۲ لیوان آب جوش حل نمایید ، نیز بزنید تا مایع شفاف گردد بعد از آن ۲ لیوان آب سرد به آن افزوده کنید، لیوان یا شکلهای مطلوب پاناکوتا را حاضر نمایید و ژله را درون آن بریزید. برای زیبایی نیکوتر می باشد بصورت مورب یا کج بوسیله یک تکه گاه درون یخچال بگذارید تا ببندد. تعدادی دانه انار هم داخل هر لیوان بریزید، داخل یخچال قرار دهید تا تماماً بسته و سرد شوند.
پودر ژلاتین را داخل شیر بریزید و کنار بگذارید تا ژلاتین داخل شیر حل گردد. ( بیشتر نیز نزنید و مخلوط نکنید) خامه و عسل را داخل کاسهای بریزید و روی بخار آب قرار دهید (بن ماری یا بخار کتری) ، خامه را نیز بزنید تا بپزد. چوب دارچین را آب بکشید بصورت درسته افزوده نمایید و مواد را هم بزنید تا طعم چوب دارچین به خورد مایه برود. زمانی خامه داغ شد و حالت کردید امکان دارد به جوش بیاید می بایست مخلوط شیر و ژلاتین را افزوده نمایید (مناسب ترین لحظه زمانی می باشد که کنارههای مواد روی حرارت حباب کوچک میزند)، بلافاصله مواد را مخلوط کنید و از روی حرارت بخار بردارید (توجه نمایید خامه نجوشد، در اخر حاصل چوب دارچین را خارج نمایید).
مواد را میتوانید درون ظرف آب سرد بگذارید مداوم نیز بزنید تا زودتر سرد بتوان. زمانی مایه پاناکوتا سرد شد، آن را به آرامی روی ژلهی انار بسته شد افزوده نمایید و به مدت تعدادی ساعت درون یخچال بگذارید تا تماماً سرد و بسته گردد. بعد از حاضر شدن آن را با دانههای انار تزئین نمایید.
مساله :
♦ برای اینکه ژله سفتری داشته شوید از افزوده کردن آب سرد پرهیز نمایید و بجای آن از کمی آب انار جدید و رقیق بهره ببرید.
♦ افزوده کردن عسل کمی رنگ سفید پاناکوتا را تحول میدهد، ولی طعم زیاد نیکی به این دسر میبخشد، در غیر این شکل میتوانید از شکر بهره ببرید.
♦ بجای دارچین از ۱/۴ قاشق غذاخوری وانیل هم میتوانید بهره ببرید.
♦ ترتیب قرارگیری لایهها و تزئین این دسر بنا به ذائقه شما می باشد، همچین در صورتی که میخواهید پاناکوتا را بدون ظرف یا کاپ سرو نمایید می بایست شکل مناسبی با دهانه بزرگتر گزینش نمایید و گذشته از ریختن مواد درون آن، شکل را به میزان زیاد کمی کره چرب نمایید تا ساده از شکل بیرون بیاید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- پاناکوتا – دسر ایتالیایی
- طرز تهیه چای انار
- طرز تهیه کوفته انار و گردو
- تلگرام
- واتسنرم افزار
- Share
- Google پلاس
- ایمیل
- Share on Feysbuk
- Share on Twitter
به این مقاله امتیاز دهید: