طرز تهیه نان هندی دوسا
دوسا نوعی نان یا کرپ از جنوب هند هست که در اصل با آرد برنج و آرد گندم درست میگردد، این نان که در منطقههای غیر از اینی نظیر سریلانکا و سنگاپور نیز طرفدار دارد با آرد نخود،عدس سفید و سیاه هم درست میگردد و در این مناطق ادویههای متفاوت و ترکیبات غیر از اینی را به آن افزوده میکنند که به تبع آن نامهای متفاوتی هم برای این نان گزینش نمودهاند.
مواد مورد نیاز :
آرد نخود | ۱ پیمانه |
آرد گندم | ۱ پیمانه |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
دانه خردل | ½ قاشق چایخوری |
آب ولرم | ۴۰۰ میلی لیتر |
دستور پخت :
بیپایان نان دوسا لذیذ هست و طرز تهیه آسانی دارد، ایضاً فوری پخته میگردد. آرد نخود را با آرد گندم و بکینگ پودر، دانه خردل خردشده و مقداری نمک در یک کاسه ریخته و نیکو مخلوط نمایید. کم کم آب را به آن اضافه تا خمیری شل و آبکی به دست آید. خوب تر هست با همزن دستی این کنش را فرجام دهید. ۶ تا ۸ ساعت بگذارید خمیر در ظرف در بستهای استراحت کند.
تابهای را روی حرارت گذاشته و مقداری با کره چرب نمایید، در نتیجه از مخلوط با ملاقه داخل تابه ریخته بچرخانید تا یکنواخت پخش گردد. یک طرف را که طلایی سرخ کردید طرف غیر از این را هم سرخ نمایید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- نان هندی – دوسا
- طرز تهیه چاتنی انبه هندی
- طرز تهیه نان سیر با نان حجیم
به این مقاله امتیاز دهید: