رژیم ولومتریک چیست؟

رژیم ولومتریک چیست؟

احتماء ولومتریک چیست؟ احتماء ولومتریک یک احتماء ذبول دور‌وقت مرحبا اعلام قبلی‌های است. ته‌نشست این احتماء بر عارض غلظت اطعمه‌هایی است که استعمال ساغر‌کنید. در

مشاهده مطلب
طرز تهیه مسقطی زعفرانی

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

فهرست مطالب

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

 

مسقطی یکی از نوع ها شیرینی‌های سنتی کشور ما می باشد که به منزله ی قسمتی از فرهنگ آدم ها در قواعد و رسوم مهمان‌نوازی مقام ویژه‌ای دارد. مسقطی را با منزله ی حلوا مسقطی هم می‌شناسند و مناسب ترین نوع را آن به شهر لار یا به نام مسقطی لاری نسبت می‌دهند. طرز تهیه مسقطی موردی مثل فرنی نشاسته می باشد لیکن مدت هنگام بلند‌تر و پرداخت زیادتر برای تهیه آن مورد نیاز می باشد.

 

مواد مورد نیاز :

 

نشاسته ۱۵۰ گرم
آب سرد ۴ لیوان
گلاب نصف لیوان
شکر ۳۰۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
خلال پسته و بادام به میزان مورد نیاز
زعفران آب نموده به مقدار مورد نیاز
پودر هل به میزان مورد نیاز

 

دستور تهیه :

 

اول نشاسته را در ۲ لیوان آب حل نمایید. بعد از آن شکر را به کنار ۲ لیوان آب روی حرارت بگذارید تا کمی بجوشد. نشاسته حل شده را از صافی رد نموده و به آب و شکر روی حرارت افزوده نمایید. حرارت می بایست تماماً ملایم باشد و هر تعدادی دقیقه مواد درون ظرف را نیز بزنید تا ته نگیرد. پخت مسقطی شغل هنگام‌بری می باشد و محتاج صبر بالایی می‌باشد.(حدود ۱/۵ تا ۲ ساعت) بعد از طی شدن هنگام مطلوب و کمی سفت شدن مایه مسقطی، پودر هل، زعفران آب‌نموده، خلال بادام و پسته را افزوده نمایید. بعد از آن نیز بزنید تا زمانی که به غلظتی مانند فرنی برسد.

 

زیادتر بخوانید :  کنافه – دسر عربی

زمانی به اواخر طبخ و مناسب سفت شدن مسقطی نزدیک شدید، کره و گلاب را افزوده نمایید و اجازه بدهید برای مدت هنگام ۲۰ دقیقه غیر از این مایه مسقطی بجوشد و مناسب سفت گردد، طوری که از ظرف به آسانی جدا می‌گردد. بعد از آن گذشته از اینکه مایه مسقطی سرد گردد، درون ظرف مناسبی را کمی چرب نمایید و مسقطی را درون آن بریزید. مسقطی را درون یخچال گذاشته و پس از سرد شدن آن را برش دهید و میل نمائید. 

 

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

 

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

 

موارد :

 

♦ تهیه مسقطی شغل زیاد هنگام‌بری می باشد، در ضمن امکان دارد تا ۳ ساعت طول بکشد.

♦ مطمئناً یقین نتیجه نمایید حرارت زیاد ملایم باشد، در غیر اینصورت ثمر مورد نظر نخواهد بود.

♦ زمانی که مسقطی را درون ظرف می‌ریزید قطر آن می بایست حدود ۱ تا ۲ سانتی‌متر باشد.

 
(Visited 7,495 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۶ رای، میانگین : ۴٫۸۳ از ۵)

طرز تهیه مسقطی زعفرانیLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *