دکوراسیون 2016 

دکوراسیون 2016 

دکوراسیون 2016  دکوراسیون 2016  رنگ شاد با تم خنثی احتمالاً به نظر غیر معمول برسد لیکن گفتنی هست که این سبک جزو منعطف ترین ترکیب

مشاهده مطلب
چگونه درست بدویم؟

چگونه درست بدویم؟

چطور درست بدویم؟ دویدن یکی از مناسب ترین و مفرح ترین ورزش ها در مجموع دنیاست و هرکسی بسته به شرایطش میتواند ارزشی از دویدن

مشاهده مطلب
طرز تهیه مرصع پلو

طرز تهیه مرصع پلو

فهرست مطالب

طرز تهیه مرصع پلو

مرصع پلو یک غذای لذیذ و خوشمزه و اگر چه اصیل ایرانی هست. این پلو به دلیل زیبایی به نام مرصع یا جواهرنشان مشهور شده هست که عموماً گزینه مناسبی برای زینت بخشیدن به سفره مجالس و مراسم متفاوت می‌باشد.

مواد واجب : (برای ۴ شخص)

برنج  ۴ پیمانه
سینه مرغ  ۱ قعطه
کشمش پلویی  ۳ قاشق سوپخوری
زرشک  ۲ قاشق سوپخوری
خلال بادام  ۲ قاشق سوپخوری
خلال پسته  ۲ قاشق سوپخوری
خلال پوست پرتقال  ۳ قاشق سوپخوری
پیاز  ۲ عدد
زعفران  نصف قاشق چایخوری
شکر  ۲ قاشق سوپخوری
روغن یا کره   به مقدار واجب

دستور پخت :

برنج را در آب خیس نمایید و کنار بگذارید. زعفران را هم در کمی آب جوش حل نمایید و نگهدارید. مرغ را با مقداری روغن و پیاز و کمی زردچوبه تفت بدهید و بعد از آن با کمی نمک و آب آبپز نموده و پس از خنک شدن ریش یش نمایید. در ظرفی مطلوب برنج را آبکش نموده و شعله را کم نمایید تا دم بکشد.
در ظرفی مقداری روغن یا کره را داغ نموده و کشمش و زرشک و خلال پسته و بادام را به ترتیب در آن تفت بدهید. اگر چه توانایی دارید در زمان تفت دادن کمی شکر هم به آنان بیافزایید. خلال پوست پرتقال را با مقداری آب بجوشانید و دوباره این کنش را تکرار نمایید و هر مقام آب آن را خالی نمایید تا تلخی آن گرفته گردد. بعد از آن آن را داخل آب سرد قرار دهید و حدود ۲ ساعت صبر نمایید و بعد آن را با شکر و زعفران در روغن داغ سرخ نمایید . هنگامی برنج دم کشید آن را در ظرف مطلوب ریخته و به سلیقه خویش، با مواد طبخ شده تزیین نمایید.

مرصع پلو

موارد :

از خلال هویچ هم می‌توانید برای طبخ این غذا بهره ببرید. خلال هویچ را می بایست نیم پز نمایید و همانند بقیه مواد تفت دهید.
خلال ها را از شب گذشته در آب و شکر قرار دهید تا نرم و خوشمزه شوند اگر چه در صورتی که آنان را در گلاب خیس نمایید خوشمزه تر میشوند.
سعی نمایید کمی پلو زعفرانی درست نمایید و برای تزیین به کنش بگیرید.

موارد تغذیه‌ای :
در این پلو، از مواد گیاهی نظیر هویج، بادام، کشمش استفاده شده هست. بادام و کشمش منابع درست کلسیم می باشند که برای تقویت استخوانها سودمند هستند. در کنار این بادام و پسته سرشاراز منیزیم بوده که موجب جلوگیری از بیمارهای قلبی – عروقی می‌شوند. هویج پخته شده نیز شامل آنتی اکسیدان‌های بسیاری هست که می تواند از وقوع سرطان ها و بیماریهای قلبی- عروقی جلوگیری کند.

نگاره از صفحه اینستاگرام sabinehzand

(Visited 1,720 times, 1 visits today)
اکثر بخوانید :  طرز تهیه خوراک لوبیا

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۲ رای، میانگین : ۴٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه مرصع پلوLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *