طرز تهیه مرصع پلو

طرز تهیه مرصع پلو

فهرست مطالب

طرز تهیه مرصع پلو

مرصع پلو یک غذای لذیذ و خوشمزه و اگر چه اصیل ایرانی هست. این پلو به دلیل زیبایی به نام مرصع یا جواهرنشان مشهور شده هست که عموماً گزینه مناسبی برای زینت بخشیدن به سفره مجالس و مراسم متفاوت می‌باشد.

مواد واجب : (برای ۴ شخص)

برنج  ۴ پیمانه
سینه مرغ  ۱ قعطه
کشمش پلویی  ۳ قاشق سوپخوری
زرشک  ۲ قاشق سوپخوری
خلال بادام  ۲ قاشق سوپخوری
خلال پسته  ۲ قاشق سوپخوری
خلال پوست پرتقال  ۳ قاشق سوپخوری
پیاز  ۲ عدد
زعفران  نصف قاشق چایخوری
شکر  ۲ قاشق سوپخوری
روغن یا کره   به مقدار واجب

دستور پخت :

برنج را در آب خیس نمایید و کنار بگذارید. زعفران را هم در کمی آب جوش حل نمایید و نگهدارید. مرغ را با مقداری روغن و پیاز و کمی زردچوبه تفت بدهید و بعد از آن با کمی نمک و آب آبپز نموده و پس از خنک شدن ریش یش نمایید. در ظرفی مطلوب برنج را آبکش نموده و شعله را کم نمایید تا دم بکشد.
در ظرفی مقداری روغن یا کره را داغ نموده و کشمش و زرشک و خلال پسته و بادام را به ترتیب در آن تفت بدهید. اگر چه توانایی دارید در زمان تفت دادن کمی شکر هم به آنان بیافزایید. خلال پوست پرتقال را با مقداری آب بجوشانید و دوباره این کنش را تکرار نمایید و هر مقام آب آن را خالی نمایید تا تلخی آن گرفته گردد. بعد از آن آن را داخل آب سرد قرار دهید و حدود ۲ ساعت صبر نمایید و بعد آن را با شکر و زعفران در روغن داغ سرخ نمایید . هنگامی برنج دم کشید آن را در ظرف مطلوب ریخته و به سلیقه خویش، با مواد طبخ شده تزیین نمایید.

مرصع پلو

موارد :

از خلال هویچ هم می‌توانید برای طبخ این غذا بهره ببرید. خلال هویچ را می بایست نیم پز نمایید و همانند بقیه مواد تفت دهید.
خلال ها را از شب گذشته در آب و شکر قرار دهید تا نرم و خوشمزه شوند اگر چه در صورتی که آنان را در گلاب خیس نمایید خوشمزه تر میشوند.
سعی نمایید کمی پلو زعفرانی درست نمایید و برای تزیین به کنش بگیرید.

موارد تغذیه‌ای :
در این پلو، از مواد گیاهی نظیر هویج، بادام، کشمش استفاده شده هست. بادام و کشمش منابع درست کلسیم می باشند که برای تقویت استخوانها سودمند هستند. در کنار این بادام و پسته سرشاراز منیزیم بوده که موجب جلوگیری از بیمارهای قلبی – عروقی می‌شوند. هویج پخته شده نیز شامل آنتی اکسیدان‌های بسیاری هست که می تواند از وقوع سرطان ها و بیماریهای قلبی- عروقی جلوگیری کند.

نگاره از صفحه اینستاگرام sabinehzand

(Visited 1,720 times, 1 visits today)
اکثر بخوانید :  طرز تهیه خوراک لوبیا

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۲ رای، میانگین : ۴٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه مرصع پلوLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *