طرز تهیه شیرینی کانولی

طرز تهیه شیرینی کانولی

فهرست مطالب

طرز تهیه شیرینی کانولی

 

کانولی شیرینی سنتی جزیره سیسیل ایتالیا هست و به منزله ی یک دسر ایتالیایی پرطرفدار در مجموع جهان شناخته می‌گردد. کانولی از نان گرد و لوله سرخ شده به هم راه پنیر ماسکارپونه تهیه می‌گردد. دستور تهیه ذکر شده در بر دارنده کل موارد شاخص پخت این شیرینی هست. 

 

مواد مورد نیاز برای خمیر :

 

کره  ۳۰ گرم

زرده تخم مرغ  ۳ عدد

رنده پوست لیمو  ۱ قاشق چایخوری

دارچین  ۱ قاشق غذاخوری

سرکه سفید  ۱ قاشق چایخوری

شکر  ۳۰ گرم

نمک  ۱/۴ قاشق چایخوری

آرد  ۲۵۰ گرم

 

مواد مورد نیاز برای داخل کانولی :

 

پنیر ماسکارپونه  ۱ فنجان

پودر شکر   ۱/۴ فنجان

عصاره وانیل یا قهوه  ۲ قاشق چایخوری

 

دستور پخت :

 

اول در ظرفی برتر کل مواد خشک پوسته کانولی را با نیز مناسب مخلوط نمایید. در ظرفی بقیه کره نرم شده، زرده تخم مرغ و سرکه را با نیز مناسب مخلوط نمایید تا سراسر یکدست گردد. مواد تر را به آرامی به مواد خشک بیافزایید و با دست ورز دهید تا سراسر خمیری و یکدست گردد. خمیر به دست آمده می بایست نرم و یکدست باشد، بعد از آن آن را در ظرفی درپوش‌دار به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.

 

زیادتر بخوانید :  تارت تِی‌تن – Tarte Tatin

روغن را در تابه‌ای مطلوب و عمیق بریزید و بگذارید مناسب داغ گردد. طرح‌های استیل استوانه‌ای صورت را (طرح کانولی) کمی چرب نمایید تا بعد از سرخ شدن کانولی‌ها آسان از آنان بیرون بیایند. خمیر را از یخچال در بیاورد و به یاری وردنه سراسر پهن نمایید. از خمیر پهن شده تکه‌های گرد به اندازه یک کف دست یا کمی برتر تر جدا نمایید و به دور طرح‌ها بچسبانید. اکنون طرح‌ها را به نوبت درون روغن داغ بیاندازید و ۲ تا ۴ دقیقه فرصت بدهید تا سراسر سرخ گردد. بعد سرخ شدن، وقتی که تا الان پوسته کانولی گرم هست آنان را از طرح جدا نمایید و روی دستمال کاغذی مطلوب بگذارید تا سرد گردد.

 

پنیر ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره قهوه یا وانیل (به دلخواه) را با نیز مخلوط نمایید و به آرامی خیلی نیز بزنید تا سفت و یکدست گردد. مایه به دست آمده را به یاری قیف یا ماسوره مطلوب درون پوسته کانولی بریزید.

 

کانولی
کانولی

 

موارد :

 

با افزوده کردن پودر کاکائو به خمیر کانولی می‌توانید، کانولی کاکائویی داشته شوید. پنیر ماسکارپونه را به دلخواه با هر موادی می‌توانید طعم‌دار نمایید همانند : دارچین یا عصاره شکوفه پرتقال. در صورتی که پنیر ماسکارپونه نبود می‌توانید از کرم کاستارد و خامه قنادی کم شیرین هم بهره ببرید. همینطور در صورتی که علاقه به یادگیری تهیه پنیر ماسکارپونه دارید، می‌توانید از راه نیز وب سایت و قسمت طرز تهیه پنیر ماسکارپونه، خودتان این پنیر را تهیه کنید.

 
(Visited 6,599 times, 9 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۸ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه شیرینی کانولیLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *