طرز تهیه شکر پنیر خانگی شیری، گل محمدی، مراغه و …

شکر پنیر یک نوع نقل خوش طعم ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران به شکل های مختلف درست می شود طرز تهیه انواع شکر پنیر را در این مطلب بخوانید.

فهرست مطالب

طرز تهیه شکر پنیر
شکر پنیر یک نوع نقل خوش طعم ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران به شکل های مختلف درست می شود طرز تهیه انواع شکر پنیر را در این مطلب بخوانید.

طرز تهیه شکر پنیر خانگی

شکرپنیر شیرینی تهیه شده از تغلیظ مخلوط شکر و آب به همراه طعم دهنده‌های طبیعی مانند پودر هل، پودر نارگیل و… است که سوغات بسیاری از شهرهای مختلف کشورمان است البته شکرپنیر نام یکی از غذاهای شیرازی معروف نیز می باشد که با موادی مانند شکر، آب، کرم ترنر و آرد تهیه می شود. بسیاری از کاربران درخواست آموزش طرز تهیه شکر پنیر تبریز، طرز تهیه ی شکر پنیر یا گلاب شکر مشهدی، طرز تهیه شکر پنیر مراغه و…را دارند، در این بخش از نمناک طرز تهیه شکر پنیر خانگی را آموزش داده ایم.

شکر پنیر ساده

شما می توانید در خانه و با استفاده از مواد در دسترس شکر پنیر خوشمزه تهیه نمایید. برای این منظور به مواد لازم تهیه شکر پنیر نیاز دارید که عبارتند از:

مواد لازم شکر پنیر

مواد لازم مقدار
شکر 1  کیلوگرم
آب 600 گرم
پسته، پودر هل به اندازه دلخواه

طرز تهیه شکر پنیر ساده

  • ابتدا آب و شکر را مخلوط کنید.
  • مخلوط آب و شکر را ظرفی بریزید و اجازه دهید که بجوشد.
  • کف یک سینی را چرب کنید.
  • بعد از غلیظ شدن آب و شکر آن را درون سینی بریزید.
  • پس از سرد شدن و گرفتن شکل خمیری افزودنی های خوشمزه چون پسته، پودر هل و… را به خمیر بیافزایید.افزودن این مواد به خمیر دلخواه است.
  • خمیر را با دست ورز دهید تا رنگ آن تغییر کرده و سفید شود.
  • حالا دوباره خمیر را پهن کرده و به قطعات دلخواه برش دهید.
  • شکر پنیر خانگیتان را همراه چای میل کنید.

شکرپنیر

طرز تهیه شکر پنیر گل محمدی

برای تهیه شکر پنیر گل محمدی به روش بالا عمل کنید اما به جای پور هل و پسته باید به آن گل محمدی بیافزایید، بدین طریق که:

  • شکر را با آب مخلوط کنید تا خوب بجوشد و غلیظ گردد.
  • کف سینی را کمی چرب کنید.
  • مایع غلیظ را در سینی چرب شده بریزید.
  • بعد از خمیری شکل شدن مایع، برگ گل محمدی را به شکر پنیر اضافه کنید.
  • خمیر را ورز دهید تا رنگش به سفید تبدیل شود.
  • خمیر را با دست پهن کنید و قطعه قطعه کنید تا سرد شود.
  • اگر شکر پنیری شما فقط به مدت یک روز هوا بخورد کاملا سفت می شود.
  • شکر پنیر شما آماده است. آن ها را در ظرف های کاملا در بسته نگهداری کنید.

طرز تهیه شکر پنیر با شیر

شکر پنیر یا آبنبات شیری را به روش زیر تهیه کنید.مواد لازم آبنبات شیری عبارتند از:

مواد لازم میزان لازم

مواد لازم مقدار
شیر 2 لیوان
شکر 1 لیوان
کنجد 4 قاشق غذاخوری
پودر گردو 1/2 پیمانه
پودر دارچین 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه آبنبات شیری

  • شیر و شکر را درون یک قابلمه مناسب بریزید.
  • قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مداوم هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند.
  • بعد از تغییر رنگ شیر،کنجد را به همراه پودر گردو و پودر دارچین به قابلمه بیافزایید.
  • مواد را هم بزنید تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
  • یک سینی مناسب را چرب کنید.
  • مایه را درون سینی ریخته و زمانی که ولرم شد، به اندازه و فرم دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه شکر پنیر با کرمک ترنر

برای تهیه شکر پنیر با کرمک ترنر به مواد زیر نیاز دارید.

مواد لازم میزان لازم

مواد لازم مقدار
آب  600 گرم
شکر 1 کیلوگرم
کرم ترنر 1 قاشق شربت خوری
آرد به مقدار لازم

مراحل تهیه شکر پنیر:

  • کرم ترنر را در یک استکان آب حل کنید.
  • شکر و آب را مخلوط کنید و بجوشانید.
  • کرم ترنر را به مایع اضافه کنید.
  • عصاره یا گل های معطر را اضافه کنید و هم بزنید.
  • پس از غلیظ شدن مایع آن را درون یک سینی چرب شده بریزید.
  • مایه خمیری را به قدری ورز بدهید تا رنگ آن سفید شود.
  • خمیر مایه را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با آرد مخلوط کنید.
  • شکر پنیر شما بعد از خنک شدن و کامل خشک شدن آماده خوردن است.

شکر پنیر بهتر است یا قند؟

شکر پنیر کالری وزن کمتر و کالری کمتری نسبت به قند داشته و قند موجود در برخی شکر پنیرها از نوع قند مصنوعی نبوده و قند طبیعی است، همچنین شکر پنیر با افزودنی هایی چون پودر پسته، هل، دارچین، گشنیز، نارگیل و گل سرخ نیز تهیه می گردد که به خواص آن خواهد افزود بنابراین مصرف شکر پنیر بهتر از مصرف قند است.

مضرات شکر پنیر

مصرف زیاد شکر پنیر موجب افزایش وزن، بیماری دیابت نوع 2، التهاب، ایجاد چین و چروک های پوستی، بیماری های قلبی عروقی و … می‌شود.

[wpcc-script data-schema=”WebPage” type=”application/ld+json”]

طرز تهیه شکر پنیر خانگی شیری، گل محمدی، مراغه و …

54

 

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *