طرز تهیه سوپ کدو حلوایی تند
سوپ کدو حلوایی از آن مجموعه سوپهایی به محسوب میرود که علاوه خاصیت فراوان میتواند جزئی از برنامه غذایی هفتگی شما باشد. قبلا در مطلبی به خواص کدو حلوایی و سوپ آن اشاره کردیم. نیز حال دستور تهیه یک نوع تند مزه از سوپهای کدو حلوایی را میخوانید.
مواد مورد نیاز : (برای ۲ الی ۳ شخص)
کدو حلوایی بدون پوست ۲۰۰ گرم
دال عدس ۳ قاشق غذاخوری
هویچ یک عدد درشت
پیاز یک عدد درشت
آب مرغ یک لیتر
کره یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز، پابریکا، نمک به میزان مورد نیاز
روغن زیتون و پنیر پارمژان برای تزئین و سرو
دستور پخت :
پیاز خرد شده را به هم گام کره درون تابهای مطلوب کمی تفت بدهید. مورد نیاز نیست پیاز افزون خرد گردد شبیه در آخر می بایست کل مواد را میکس کرد. پیازها که کمی تفت خورد کدو حلوایی خرد شده، هویچ رنده شده و دال عدس را افزوده نمایید تا کمی کل این مواد تفت بخورد. آب مرغ را افزوده نمایید و اجازه نمایید به مدت ۳۰ دقیقه مناسب بپزد و بعد از آن نمک، فلفل قرمز و پاپریکا را افزوده نمایید. (بجای آب مرغ از عصاره مرغ نیز میتوان استفاده کرد، در کنار این مقدار تندی این سوپ به ذائقه شما بستگی دارد).
از میکسر قلمی بهره ببرید و همه ی مواد را درون قابلمه میکس نمایید تا تماماً یکدست گردد. در کنار این میتوانید کل مواد را درون مخلوط کن بریزید لکن خوب تر می باشد همان درون قابلمه این فعالیت را فرجام دهید، لکن در صورتی که میکسر در دسترس نبود میبایست در مراحل نخست مواد را خیلی ریز رنده نمایید و اکثر تفت بدهید تا مواد بافت یکدستی پیدا کند. در آخر در صورتی که غلظت سوپ مطلوب نبود میتوانید کمی بقیه سوپ را روی حرارت بگذارید تا غلیظتر گردد. سوپ را درون ظرف مناسبی بکشید و با برش های فلفل قرمز، روغن زیتون، پاپریکا و پنیر پارمژان تزئین نمایید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
- سوپ کدو حلوایی و خواص آن
- طرز تهیه ساده پوره کدو حلوایی
به این مقاله امتیاز دهید: