طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

فهرست مطالب

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

 
 

سوپ پیاز فرانسوی (French onion soup) یکی از سوپ‌های پرطرفدار فرانسوی در تمام جهان می‌باشد که عموماً از آب گوشت سفید (استاک مرغ) و پیاز کاراملی شده به کنار نان سرخ شده (کروتان) و پنیر گریور تهیه می‌گردد. این سوپ دستور تهیه‌های فراوانی دارد، لکن مساله حائز ضرورت در تهیه این سوپ درست کاراملی‌شدن پیاز هست.

 

مواد مورد نیاز :

 

کره ۶۰ گرم
پیاز ۴ عدد قوی
استاک مرغ ۴ لیوان
پنیر گریور به میزان مورد نیاز
نمک به میزان مورد نیاز
نان کروتان به میزان مورد نیاز

 

دستور تهیه :

 

نخست فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم نمایید. ضمناً پیازها را خلالی نمایید بطوری که نه درشت باشد نه کوچک. کره را در تابه‌ای مطلوب آب نمایید و پیازهای خرد شده را به آن افزوده نمایید و بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم درست پیاز کاراملی گردد. مساله شاخص در تهیه این سوپ خوشمزه همین کاراملی‌شدن پیاز هست. (در صورتی که با چاره جامع کاراملیزه شدن پیاز آشنایی ندارید به دستور آن مراجعه نمائید).

 

بعد از اینکه پیاز درست کاراملی و قهوه‌ای شد، استاک مرغ را به پیاز افزوده نمایید و بگذارید ۲۰ دقیقه با پیاز بجوشد. نمک را هم افزوده نمایید. بعد از گذشت این هنگام سوپ را درون ظرف سرو بریزید و روی آن را نخست مقداری نان کروتان بریزید تا میزان سوپ را بپوشاند و ضمناً به اندازه دلخواه پنیر گریور رنده یا تکه شده بریزید. ظرف سرو را درون فر قرار دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه درون فر پنیر آن باز گردد و سوپ تماماً حاضر گردد.

 

اکثر بخوانید :  طرز تهیه اقسام پوره میوه

موارد :

 

♦ در تهیه پیاز کاراملی مطمئناً توجه نمایید و در موقع پخت تماماً صبور بمانید.
♦ در صورتی که استاک مرغ نداشتید از همان میزان آب و یک بسته عصاره مرغ یا استاک گوشت بهره ببرید.
♦ بجای پنیر گریور از پنیر موزارلا هم می‌توان استفاده کرد.

 
(Visited 1,918 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۶ رای، میانگین : ۴٫۶۷ از ۵)

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسویLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *