منبع : faradeed.ir حتما بخوانید : چگونه وایب‌ها همه چیز را به تسخیر خود درآوردند؟

مشاهده مطلب
طرز تهیه سس ولوته

طرز تهیه سس ولوته

فهرست مطالب

طرز تهیه سس ولوته

سس وِلَوته (Velouté sauce) یکی از سس‌های فرانسوی و در کنار سس بشامل، سس گوجه فرنگی، سس اسپانیول و سس هالندیز، جزوه ۵ سس مادر یا کلاسیک در آشپزی فرانسوی هست. سس ولوته دستور تهیه خیلی آسانی دارد.

مواد واجب :

عصاره یا استاک مرغ  ۶ پیمانه
کره  ۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید  ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به مقدار واجب

دستور تهیه :

در تابه‌ای مطلوب کره را با حرارت ملایم آب نموده و آرد الک شده را آهسته آهسته به آن بیافزایید و نیز بزنید تا آرد گوله نشود. بعد از کمی تفت خوردن آرد و کره طوری که کمی تبدیل رنگ دادند و سراسر مخلوط شدند، ۳ پیمانه استاک مرغ گرم را به تابه افزوده نمایید و نیز بزنید تا درست غلیظ گردد. بعد از آن ۳ پیمانه بقیه استاک مرغ گرم را به سس بیافزایید و اجازه دهید تا با شعله زیاد کم بجوشد. در این زمان گاهی سس را نیز بزنید تا ته نگیرد. هنگامی حجم سس به ۱/۳ رسید آن را از روی شعله بردارید و ادویه‌ها به آن افزوده نمایید. این سس عموماً گرم سرو می‌گردد.

موارد :

دستور تهیه اصیل این سس همان چهار مواد ابتدایی ذکر شده هست. لیکن برای اینکه سس خوش طعم‌تری داشته بمانید می‌توانید کمی موسیر جدید رنده شده را با کره تفت دهید و در انتها هم کمی آب لیموترش جدید به آن افزوده نمایید.
سراسر معین هست که داشتن سس ولوته خوشمزه وابسته به استفاده از استاک مطلوب هست. در صورتی که تهیه استاک برای شما مقدور نیست از همان آب مرغ بهره ببرید.

(Visited 2,406 times, 1 visits today)
زیادتر بخوانید :  طرز تهیه ته‌انداز ماهی بوشهری

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۵ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه سس ولوتهLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *