طرز تهیه سس سوپریم فرانسوی
سس سوپریم یکی از سسهای اصیل فرانسوی و از مشتقات سس ولوته میباشد. سس سوپریم از افزوده کردن خامه سنگین به سس سوپریم یا چاشنی بعدی درست میگردد. گاهی اوقات از ترکیب سس ولوته و سس بشامل و غربال آن هم سس سوپریم تهیه میگردد، لیکن بطور سنتی از افزوده کردن خامه به سس ولوته و ضمناً آب لیموترش و تکههای قارچ سس سوپریم به دست میآید. در باقی مطلب با دستور تهیه ساده این سس باخبر میشوید.
مواد کافی :
عصاره مرغ ۶ پیمانه
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید به مقدار کافی
خامه پرچرب ۱ پیمانه
آب لیموترش جدید به میزان کافی

دستور تهیه :
اول خامه را به طریق بن ماری کمی گرم نمایید لیکن مواظب شوید خامه نجوشد و تنها کمی شل گردد. در تابهای مطلوب کره را آب نموده و آرد الک شده را آهسته به آن بیافزایید و نیز بزنید تا آرد گوله نشود. بعد از کمی تفت خوردن آرد و کره طوری که کمی تبدیل رنگ دادند، ۳ پیمانه عصاره مرغ گرم شده را به تابه افزوده نمایید و نیز بزنید تا مناسب غلیظ گردد. بنابراین ۳ پیمانه بعدی عصاره مرغ گرم شده را به سس بیافزایید و اجازه دهید تا با شعله زیاد کم بجوشد. در این در وقت گاهی سس را نیز بزنید تا ته نگیرد. هنگامی حجم سس به ۱/۳ رسید آن را از روی شعله بردارید، ادویهها، خامه و کمی آب لیموترش را به آن افزوده نمایید و نیز بزنید تا مناسب مخلوط گردد. این سس عموماً گرم سرو میگردد.
موارد :
نیکوتر می باشد برای تهیه این سس، سس ولوته را کمی غلیظتر تهیه نمایید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
سوپ پیاز فرانسوی
طرز تهیه دسر بلان مانژ
- تلگرام
- واتساپلیکیشن
- Share
- Google پلاس
- ایمیل
- Share on Feysbuk
- Share on Twitter
به این مقاله امتیاز دهید:





