طرز تهیه سس سوپریم فرانسوی

طرز تهیه سس سوپریم فرانسوی

فهرست مطالب

طرز تهیه سس سوپریم فرانسوی


سس سوپریم یکی از سس‌های اصیل فرانسوی و از مشتقات سس ولوته می‌باشد. سس سوپریم از افزوده کردن خامه سنگین به سس سوپریم یا چاشنی بعدی درست می‌گردد. گاهی اوقات از ترکیب سس ولوته و سس بشامل و غربال آن هم سس سوپریم تهیه می‌گردد، لیکن بطور سنتی از افزوده کردن خامه به سس ولوته و ضمناً آب لیموترش و تکه‌های قارچ سس سوپریم به دست می‌آید. در باقی مطلب با دستور تهیه ساده این سس باخبر می‌شوید.

مواد کافی :

عصاره مرغ ۶ پیمانه
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سفید به مقدار کافی
خامه پرچرب  ۱ پیمانه
آب لیموترش جدید  به میزان کافی

سس سوپریم
سس سوپریم

دستور تهیه :

اول خامه را به طریق بن ماری کمی گرم نمایید لیکن مواظب شوید خامه نجوشد و تنها کمی شل گردد. در تابه‌ای مطلوب کره را آب نموده و آرد الک شده را آهسته به آن بیافزایید و نیز بزنید تا آرد گوله نشود. بعد از کمی تفت خوردن آرد و کره طوری که کمی تبدیل رنگ دادند، ۳ پیمانه عصاره مرغ گرم شده را به تابه افزوده نمایید و نیز بزنید تا مناسب غلیظ گردد. بنابراین ۳ پیمانه بعدی عصاره مرغ گرم شده را به سس بیافزایید و اجازه دهید تا با شعله زیاد کم بجوشد. در این در وقت گاهی سس را نیز بزنید تا ته نگیرد. هنگامی حجم سس به ۱/۳ رسید آن را از روی شعله بردارید، ادویه‌ها، خامه و کمی آب لیموترش را به آن افزوده نمایید و نیز بزنید تا مناسب مخلوط گردد. این سس عموماً گرم سرو می‌گردد.

موارد :

نیکوتر می باشد برای تهیه این سس، سس ولوته را کمی غلیظ‌تر تهیه نمایید.


(Visited 1,284 times, 1 visits today)
اکثر بخوانید :  کاچیاتوره – Cacciatore

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۲ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه سس سوپریم فرانسویLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *