طرز تهیه سس بشامل

طرز تهیه سس بشامل

فهرست مطالب

طرز تهیه سس بشامل

 
 

سس سفید یا سس بشامل (Béchamel sauce) یک سس پایه و قدیمی فرانسوی هست که به منزله سس مادر در خیلی از غذاهای فرنگی و خصوصاً آشپزی فرانسوی استفاده می‌گردد. دستور تهیه این سس ساده هست و یادگیری آن یاری بسیاری به رشد آشپزی افرادی که علاقه مند آشپزی ملل می باشند، می‌کند. ایضاً در این مقاله موارد پر مصرف تهیه این سس آورده شده هست.

 

مواد مورد نیاز  :

 

کره ۵ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۵ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیتر
نمک و فلفل سیاه به مقدار مورد نیاز

  

دستور تهیه :

 

در تابه‌ای مطلوب با حرارت کم کره را ذوب نموده و ضمناً آرد الک شده را آهسته آهسته به آن افزوده نمایید و مداوم نیز بزنید تا تماماً مخلوط و یکدست گردد. بعد از کمی تفت خوردنِ آرد و کره، شیر گرم را آهسته به مواد افزوده نمایید و مداوم نیز بزنید. در این قسمت مواد را تماماً می بایست نیز بزنید تا آرد گوله نشود. بعد از حدود ۲ الی ۵ دقیقه می بایست سس غلیظ و یکدست گردد. ضمناً ادویه‌ها را به اندازه دلخواه به سس افزوده نمایید و نیز بزنید. در صورتی که بعد از کمی سرد شدن سس بی نهایت غلیظ بود می‌توانید کمی شیر گرم افزوده نموده و برای مدت کمی روی حرارت بگذارید تا سس نرم‌تری توسط آید.

 

زیادتر بخوانید :  طرز تهیه کوکو شیرین اعلا

موارد :

 

♦ برای اینکه موقع افزوده کردن شیر آرد گوله نشود می‌بایست شیر گرم شده باشد و به آرامی افزوده گردد. می‌توانید تابه را از روی شعله بردارید و بعد شیر را افزوده نمایید و دوباره روی شعله قرار دهید.
♦ این سس بطور معمول با نمک و فلفل تهیه می‌گردد لیکن شما می‌توانید با دقت به کاربرد آن از ادویه‌های تنوع همانند میخک، جوز هندی، کاری یا پودر سیر بهره ببرید. ایضاً برای اینکه سس شما عطر مناسب تری داشته باشد بعد از افزوده کردن شیر به آن برگ‌بو و نصف پیاز پوست گرفته شده بیافزائید و بعد از پخت جامع آنان را خارج نمایید.
♦ بعضی برای طعم دهی خوب تر به این سس بعد از آخر مراحل پخت کمی خامه سبک به آن افزوده می‌کنند.
♦ شما می‌توانید برای کشدار شدن سس سفید از میزان کمی پنیر پیتزا هم درون آن بهره ببرید.

 
(Visited 1,292 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۴ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه سس بشاملLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *