تب در نوزادان

تب در نوزادان

تب در نوزادان تب در نوزادان می‌تواند یکی از ترسناک‌ترین علائم برای والدین باشد، به‌ویژه وقتی‌که تب بالا باشد و یا نوزاد فقط تعدادی هفته

مشاهده مطلب
طرز تهیه سس اسپانیول

طرز تهیه سس اسپانیول

فهرست مطالب

طرز تهیه سس اسپانیول

 
 

سس اسپانیول از سس‌های فرانسوی و یکی از پنج سس مادر در آشپزی کلاسیک فرانسوی می باشد. اسپانسول دارای طعم و عطر به شدت استوار می‌باشد و کمتر به طور جلو بر روی غذا استفاده می‌گردد. برای تهیه این سس هم می‌بایست صبر و توجه بالایی داشت.

 

مواد کافی :

 

آب گوشت ۱ لیتر
سبزیجات استاک هر کدام ۲ قاشق سوپخوری
پوره گوجه‌فرنگی  ۱/۴ پیمانه
جعفری جدید به میزان کافی
پودر آویشن نصف قاشق چایخوری
برگ بو به میزان کافی
آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم

 

دستور تهیه :

 

کره را در تابه‌ای مطلوب ذوب نمایید. سبزیجات استاک (هویچ، پیاز، کرفس) خرد شده را به کره بیافزایید و تفت دهید تا کمی نرم شوند ولی سرخ نشوند. آرد را الک نمایید و به آهستگی به تابه افزوده نمایید. آرد را مداوم نیز بزنید تا گوله نشود و نسوزد. کمی که آرد درون تابه به هم گام سبزیجات تفت خورد و تحول رنگ داد، پوره گوجه‌فرنگی را افزوده نمایید (نیازی به تفت خوردن پوره گوجه فرنگی نیست).

 

بعد از آن همه آب گوشت را افزوده نمایید و نیز بزنید تا آرد تماماً یکدست گردد و بریده بریده در آب گوشت نباشد. حرارت را کم نمایید و برگ بو، جعفری و پودر آویشن را افزوده نمایید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت آهسته بجوشد و سس غلیظ گردد. در این مدت هر تعدادی دقیقه سس را نیز بزنید تا ته نگیرد. بعد از گذشت ۱ ساعت حجم آب گوشت کم شده و سس غلیظ و یکدستی به دست می‌آید. در صورتی که سس خیلی غلیظ بود کمی آب گرم به آن افزوده نمایید تا دوباره کمی بجوشد. سس را صاف نمایید و به هم گام غذا میل نمائید.

 

زیادتر بخوانید :  طرز تهیه انار پلو

موارد : 

 

♦ در ویدئوی منتشر شده، از استاک قهوه‌ای بجای ترکیب آب گوشت و سبزیجات استاک استفاده شده می باشد. از این راهکار طبخ هم می‌توان استفاده نمائید.

♦ از رب گوجه فرنگی بجای پوره گوجه فرنگی هم استفاده می‌گردد.

 
(Visited 1,699 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۴ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه سس اسپانیولLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *