طرز تهیه سس اسپانیول
سس اسپانیول از سسهای فرانسوی و یکی از پنج سس مادر در آشپزی کلاسیک فرانسوی می باشد. اسپانسول دارای طعم و عطر به شدت استوار میباشد و کمتر به طور جلو بر روی غذا استفاده میگردد. برای تهیه این سس هم میبایست صبر و توجه بالایی داشت.
مواد کافی :
آب گوشت | ۱ لیتر |
سبزیجات استاک | هر کدام ۲ قاشق سوپخوری |
پوره گوجهفرنگی | ۱/۴ پیمانه |
جعفری جدید | به میزان کافی |
پودر آویشن | نصف قاشق چایخوری |
برگ بو | به میزان کافی |
آرد سفید | ۳ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
دستور تهیه :
کره را در تابهای مطلوب ذوب نمایید. سبزیجات استاک (هویچ، پیاز، کرفس) خرد شده را به کره بیافزایید و تفت دهید تا کمی نرم شوند ولی سرخ نشوند. آرد را الک نمایید و به آهستگی به تابه افزوده نمایید. آرد را مداوم نیز بزنید تا گوله نشود و نسوزد. کمی که آرد درون تابه به هم گام سبزیجات تفت خورد و تحول رنگ داد، پوره گوجهفرنگی را افزوده نمایید (نیازی به تفت خوردن پوره گوجه فرنگی نیست).
بعد از آن همه آب گوشت را افزوده نمایید و نیز بزنید تا آرد تماماً یکدست گردد و بریده بریده در آب گوشت نباشد. حرارت را کم نمایید و برگ بو، جعفری و پودر آویشن را افزوده نمایید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت آهسته بجوشد و سس غلیظ گردد. در این مدت هر تعدادی دقیقه سس را نیز بزنید تا ته نگیرد. بعد از گذشت ۱ ساعت حجم آب گوشت کم شده و سس غلیظ و یکدستی به دست میآید. در صورتی که سس خیلی غلیظ بود کمی آب گرم به آن افزوده نمایید تا دوباره کمی بجوشد. سس را صاف نمایید و به هم گام غذا میل نمائید.
موارد :
♦ در ویدئوی منتشر شده، از استاک قهوهای بجای ترکیب آب گوشت و سبزیجات استاک استفاده شده می باشد. از این راهکار طبخ هم میتوان استفاده نمائید.
♦ از رب گوجه فرنگی بجای پوره گوجه فرنگی هم استفاده میگردد.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
سس اسپانیول – Espagnole sauce
طرز تهیه دسر بلان مانژ
طرز تهیه حلوا انگشتپیچ
به این مقاله امتیاز دهید:





