طرز تهیه رولت سیب زمینی خوشمزه و مقوی را یاد بگیرید!

طرز تهیه رولت سیب زمینی خوشمزه و مقوی را یاد بگیرید!

فهرست مطالب

طرز تهیه رولت سیب زمینی خوشمزه و مقوی را یاد بگیرید!

رولت سیب زمینی یک غذای بسیار خوشمزه، پرطرفدار، مجلسی و بین المللی است و طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد. رولت سیب زمینی معمولا به عنوان پیش غذا سرو می‌شود اما می‌توان رولت سیب زمینی را به عنوان غذای اصلی نیز سرو کرد. در این مطلب از سنجابه که در رابطه با رولت سیب زمینی است به معرفی انواع رولت سیب زمینی، رولت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده و رولت سیب زمینی با مرغ، پنیر پیتزا و قارچ است.

انواع رولت سیب زمینی

 

انواع رولت سیب زمینی

تفاوت انواع مختلف رولت سیب زمینی در مایه میانی آن است که می‌تواند متناسب با علاقه و سلیقه افراد متفاوت باشد. در ادامه به معرفی دو نوع رولت سیب زمینی می‌پردازیم.

 

رولت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده

یکی از انواع رولت سیب زمینی، رولت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده است.

مواد لازم برای طرز تهیه رولت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده شامل موارد زیر است:

  • چهارصد گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز بزرگ
  • دو عدد فلفل دلمه‌ای متوسط
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • سه عدد سیب زمینی بزرگ
  • دو عدد تخم مرغ
  • یک و نیم لیوان پنیر پیتزا
  • دو قاشق غذاخوری جعفری
  • روغن مایع به مقدار مورد نیاز
  • نمک به مقدار مورد نیاز
  • فلفل سیاه به مقدار مورد نیاز
  • فلفل قرمز به مقدار مورد نیاز
  • زردچوبه به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه رولت سیب زمینی به صورت زیر است:

در ابتدا طرز تهیه مواد میانی رولت سیب زمینی را معرفی می کنیم. در مرحله اول از تهیه این نوع رولت سیب زمینی باید پیاز‌ را پوست گرفته و بشویید و سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری ردغن ریخته و روی حرارت قرار دهید و سپس پیازها را در آن تفت دهید تا پیاز طلایی و سبک شود. سپس کمی زردچوبه نیز اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. بعد از آن در مرحله بعدی گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود، سپس دو عدد فلفل دلمه‌ای رنگی را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید. بعد از اینکه فلفل دلمه‌ای تفت داده شد، وسط تابه را باز کنید و رب گوجه فرنگی را وسط تابه کمی تفت دهید تا به خوبی سرخ شده و طعم خامی آن گرفته شود. سپس کمی نمک و فلفل سیاه را نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. در مرحله باید به میزان یک لیوان دسته دار فرانسوی آب جوش به تابه اضافه کنید و درب تابه را بکذارید و اجازع دهید تا گوشت به خوبی بپزد. بعد از اینکه آب داخل تابه کاملا کشیده شد تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مواد خنک شود.

حال به معرفی طرز تهیه رولت سیب زمینی می‌پردازیم. در مرحله اول باید فر را روشن کرده و روی درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد گذاشته تا به خوبی گرم شود. سیب زمینی‌ها را شسته و پوست بگیرید و سپس با دنده درشت رنده، رنده کنید و آب اضافی سیب زمینی را با کمک فشار دست بگیرید. یپس سیب زمینی رنده شده را داخل یک ظرف بزرگ ریخته و ره آن تخم مرغ‌ها، پنیر پیتزا، جعفری ساطوری شده، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید. مواد موجود در کاسه را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. کف یک سینی فلزی با اندازه ۲۵ در ۳۵ سانتی متر را با کاغذ روغنی پوشانده و کاغذ روغنی را نیز با کمک روغن مایع کمی چرب کنید و سپس مواد را روی سینی بریزید و با قطر یکسان پخش کنید و روی مواد را به کمک پشت قاشق کاملا صاف کنید. حال سینی را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا مایه رولت بپزد، مراقب باشید رولت سیب زمینی خشک نشود و طلایی شدن سطح آن کافی است. پس از اینکه مایه رولت را از فر خارج کردیم بلافاصله مایه گوشت چرخ کرده را که از پیش آماده کزده‌ایم روی رولت سیب زمینی ریخته و به صورت یکدست پخش کنید، سپس به آرامی رول کنید و سینی را دوباره داخل فر قرار دهید تا روی رولت طلایی شود. پس از اینکه روی رولت سیب زمینی هم طلایی شد آن را از فر خارج کرده و کاغذ روغنی چسبیده به پشت رولت را جدا کنید. برای راحت جدا کردن کاغذ روغنی کافی است یک قلمو را با آب خیس کنید و بعد کاغذ روغنی بکشید تا به راحتی جدا شود.

 

رولت سیب زمینی با مرغ، پنیر پیتزا و قارچ

از دیگر انواع رولت سیب زمینی، رولت سیب زمینی با مرغ، پنیر پیتزا و قارچ است. مواد لازم برای تهیه رولت سیب زمینی با مرغ، پنیر پیتزا و قارچ عبارتند از :

مواد لازم برای رولت سیب زمینی

  • سه عدد سیب زمینی
  • دو عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری آرد
  • نمک یک قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر یک قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل چینی نصف قاشق چای‌خوری

 

مواد لازم برای تهیه مواد میانی رولت مرغ

  • یک عدد سینه مرغ
  • یک عدد پیاز
  • یک عدد فلفل دلمه‌ای
  • ده عدد قارچ
  • یک لیوان پنیر پیتزا رنده شده
  • یک عدد فلفل دلمه‌ای
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری آبلیمو
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • یک قاشق چای‌خوری پودر سیاه
  • یک قاشق چای‌خوری آویشن
  • یک قاشق چای‌خوری زردچوبه

طرز تهیه آماده کردن رولت سیب زمینی به صورت زیر است:

ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و پوست بگیرید و سپس با دنده ریز رنده، رنده کنید و به کمک فشار دست آب سیب زمینی را بگیرید. این سیب زمینی را در یک ظرف با اندازه مناسب ریخته و سپس نمک، فلفل، فلفل چیلی و تخم مرغ‌ها را ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. در مرحله بعد داخل یک تابه مستطیلی شکل یا تابه معمولی مقداری روغن ریخته و بعد از اینکه روغن داغ شد، مواد را داخل تابه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و اجازه دهید برای مدت زمان بیست دقیقه تنها یک طرف رولت سیب زمینی سرخ شود. توجه داشته باشید که قطر مواد باید کمتر از یک سانتی متر و حدود شش تا هفت میلیمتر باشد. (اگر تابه‌ای که استفاده کردید مستطیلی شکل نبود، کناره‌های ورق سیب زمینی را برش دهید تا به شکل مستطیل درآید) اگر نمی‌خواهید رولت سیب زمینی را سرخ کنید می‌توانید فر را با دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید، مواد رولت را روی یک کاغذ روغنی داخل سینی پهن کرده و صاف کنید برای سی دقیقه داخل فر بگذارید تا رولت سیب زمینی شما بپزد.

طرز تهیه مواد میانی رولت سیب زمینی به صورت زیر است‌:

در مرحله اول پیاز را پوست گرفته، بشویید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. پیاز را هنراه با کمی روغن در تابه ریخته و روی حرارت بگذارید و تفت دهید. بعد از اینکه پیاز تفت خورد، سینه مرغ را به صورت ریز خرد کنید و  به پیاز اضافه کنید و روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه تفت بدید تا مرغ بپزد. سپس نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و پودر سیر را تی  به تابه اضافه کرده و با مرغ و پیاز به خوبی مخلوط کرده و تفت دهید. سپس وسط تابه را باز کرده و رب گوجه فرنگی را در وسط تابه بریزید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و سپس با مواد مخلوط کنید. در مرحله بعد قارچ خرد شده رو به همراه آبلیمو به مواد اضافه کنید و هم بزنید و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا آب قارچ به طور کامل کشیده شود زیرا مایه میانی رولت نباید آب داشته باشد.

حال مواد میانی آماده شده را روی رولت سیب زمینی ریخته و به صورت یکدست و یکنواخت پخش کنید. پنیر پیتزا رنده شده را روی مواد میانی ریخته و سمس به آرامی ورق سیب زمینی را رول کنید. روی رولت را نیز مجددا با پنیر پیتزا بپوشانید و روی آن پودر آویشن بریزید. برای مدت زمان پانزده دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر روی رولت طلایی شود البته می‌توانید رولت سیب زمینی را  داخل تابه گذاشته و درب تابه را دمکن بپیچید و برای مدت زمام بیست دقیقه  روی حرارت کم گذاشته تا پنیر روی رولت طلایی شود.

 

طرز تهیه رولت سیب زمینی

 

رولت سیب زمینی در رژیم غذایی

با وجود آن‌که برخی غذاها کالری بالایی دارند، اما نمی‌توان آن‌ها را حذف نمود، زیرا خواص فراوانی دارند و همچنین طعم خوب آن‌ها را نمی‌توان انکار کرد. به همین دلیل باید از یک رژیم اصولی و سالم همچون رژیم‌های سنجابه پیروی کنید تا بدون حذف مواد غذایی یا محدودیت‌های بیش از حد، به شما کمک نماید تا به تناسب اندام و وزن مناسب برسید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تاثیر و روش این رژیم‌ها بر روی سنجابه، و برای دریافت رژیم غذایی خود بر روی رژیم آنلاین من کلیک نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *