طرز تهیه رنگینک بوشهری
رنگینک یکی از خوشمزهترین دسر یا شیرینیهای جنوبی هست که با خرما تهیه میگردد و با دقت به سلیقه اشخاص در اقسام مختلفی حاضر میگردد. رنگینک شیرینی تهیه شده از خرما و حلوا یا همان آرد گندم، روغن یا کره هست که در عین راحتی زیاد لذیذ میباشد.
مواد کافی :
خرما | ۳۰۰ گرم |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
روغن یا کره آبنموده | ۲ پیمانه |
مغز گردو | ۱۵۰ گرم |
پودر پسته، هل و دارچین | به مقدار کافی |
پودر قند | به مقدار کافی |
دستور تهیه :
نخست خرمای جدید را شسته، کلاهک آنان را کنده و هسته را آن خارج نمایید. بنابراین گردوی خرده شده را بجای هستهی خرما در خرما قرار دهید. ظرفی مطلوب و گود گزینش نمایید و خرماها را کنار نیز بصورت ایستاده یا خوابیده کنار نیز بچینید بطوری که همه ظرف را پر کند لیکن حدود ۱ سانتیمتر از لبه ظرف فاصله داشته باشد برای سرریز دیگر مواد.
روغن را درون تابه بریزد و بگذارید کمی داغ گردد. بنابراین آرد الک شده را کم کم به روغن افزوده نمایید و اجازه دهید تا طلایی رنگ گردد و بوی خامی آن از بین برود. در انتها آرد و روغن می بایست شلتر از حلوا باشد در صورتی که سفت بود کمی سایر روغن به آن بیافزایید. بعد از آن کمی پودر قند، دارچین و هل کوبیده را به آن بیافزایید و روی خرماها درون ظرف بریزید. مواد را با پشت قاشق صاف نمایید. برای تزیین میتوانید از پودر قند و پسته پودر شده بهره ببرید. رنگینک را کمی درون یخچال قرار دهید تا ببندد.
موارد :
♦ مساله قابل توجه در تهیه این شیرینی لذیذ این هست که چیدمان رنگینک بستگی به سلیقه شما دارد، میتوانید نخست کمی از مواد آرد و روغن را کف ظرف بریزید و بعد خرماها را روی آن بچینید.
♦ در تفت دادن آرد توجه نمایید تا افزون آرد قهوهای رنگ نشود و بوی سوختگی نگیرد.
♦ برای خوشمزه شدن این دسر میبایست از ترکیب روغن و کره بهره ببرید . در کنار این برای طعم دهی خوب تر از زعفران هم میتوانید بهره ببرید.
ویدیو از شف مرتضایی
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- رنگینک بوشهری
- طرز تهیه رنگینک بیسکوئیتی
- طرز تهیه آش بوشهری
به این مقاله امتیاز دهید: