طرز تهیه دم‌کرده عناب

طرز تهیه دم‌کرده عناب

فهرست مطالب

طرز تهیه دم‌نموده عناب


عناب درختچه‌ای می باشد خزان پذیر که به شکل رو به رو و یا کج و معوج رشد نموده و ارتفاعی بین ۵ تا ۱۰ متر پیدا می‌کند. برگ‌های بیضی شکلش کشیده، بدون کرک و سبز براق بوده و حاشیه‌هایش دندانه‌دار می‌باشد. عناب دارای لعاب فراوان می باشد و حدود ۵% مواد پروتئینی، ۴%مواد قندی و مقدر اضافه ویتامین C و املاح دارد. این میوه منبع نیکی از ویتامین C و شامل مقادیر قابل ملاحظه‌ای مواد معدنی می باشد.
از عناب برای تهیه اقسام جوشانده و دمنوش‌های دارویی استفاده می‌گردد و بنا به نوع بیماری و استفاده درمانی از آن طرز تهیه دم نموده عناب اختلاف می‌کند. لیکن در صورتی که به طور عمومی تمایل به تهیه دمنوش عناب دارید خوب تر می باشد از طریق زیر بهره ببرید :

برای تهیه این دمنوش یا دم‌نموده عناب می بایست نخست عناب‌ها را شسته و خیس نمایید.
هسته‌ها را خارج نمایید و میوه خردشده را داخل یک قوری بریزید.
قوری را با آب ۸۰ درجه پر نمایید و ۱۵ دقیقه صبر نمایید تا دم بکشد.
جوشانده عناب شما حاضر می باشد. این دمنوش طعم شیرین دارد و احتیاجی به شیرین‌کردن ندارد.
در شکل علاقه ی می‌توانید تعدادی قطره آبلیمو به آن افزوده کرده و بنوشید.

بعضی بقیه از استفاده‌های دارویی از عناب به منزله ی دم‌نموده عبارتند از :

برای درمان سردرد ۳۰ عدد عناب + ۵ گرم تخم گشنیز در یک لیوان آب جوش دم نموده صبح ناشتا میل گردد.
۳۷ عناب برای باد سرخ سودمند می باشد (باد سرخ بیماری می باشد که به ابزار شیرگاو نجوشیده در بشر خلق می گردد نخست در یک نقطه بدن خارش آغاز می‌گردد و کم کم قرمز و متورم و داغ و گرم می گردد و روزهای بعد می‌ترکد و زردآب از آن خارج می‌گردد) عناب را دم نموده آب آن را بخورید و تفاله آن را روی زخم بگذارید.
جوشانده عناب برای افرادی که بواسیر دارند خیلی سودمند می باشد.
برای درمان کهیر و خارش های پوستی ۱۰ تا ۵۰ عدد عناب (بستگی به سن شخص و شدت بیماری آن دارد) کمی کوبیده در آب جوشانده صاف کرده صبح ناشتا میل گردد.
یک شربت درست برجسته سرفه و سینه درد و خلط آور و ملین: عناب + انجیر + کشمش + خرما از هر کدام ۵۰ گرم در یک لیتر آب جوشانده صاف کرده روزی ۳ فنجان میل گردد.
برای استفاده بردن از خواص دمنوش عناب، سمت مخملک عناب و ترنجبین را بجوشانید و به مدت یک هفته کم کم به کودک بدهید.
۳۰ برای سردردهای ناشی از سوء هاضمه عناب + بنفشه + گل پنیرک جوشانده با ترنجبین شیرین نمایید میل کنید.


(Visited 49,275 times, 18 visits today)
زیادتر بخوانید :  سوسیس و کالباس سرطان زا می باشند

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۱ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه دم‌کرده عنابLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *