طرز تهیه دمنوش بهلیمو و خواص آن
بهلیمو امروزه به دلیل زیبایى و عطر دلپذیرى که دارد در غالب نواحى گرم و معتدل کره زمین شبیه نواحى مدیترانهاى اروپا زیاد پرورش مىیابد. در کشور ما نیز مثالهایى از آن را آورده و در استانهاى شمالى و باغها کشت میگردد. ماده متشکله اصلى برگ گیاه بهلیمو را اسانس به مقدار ۵/۰ درصد تشکیل مىدهد. این اسانس سبکتر از آب بوده، رنگ آن زرد مایل به سبز روشن و با بویى مشابه لیمو می باشد.
دمنوش بهلیمو یکی از عالی ترین اشکال دمنوشها میباشد که بطور کلی دارای خواصی از قبیل : خواب آور شب، آرامبخش، ضد میگرن، ضد سردرد، ضد تپش قلب، تقویت حافظه، ضد نفخ، تقویت معده و ضد آسم میباشد.
برای تهیه دمنوش بهلیمو میبایست یک قاشق غذاخوری برگ بهلیمو را در یک لیوان قوی یا قوری بریزید و به آن به اندازه یک لیوان آب جوش افزوده نمایید. بعد از آن درب آن را گذاشته و اجازه دهید تا دمنوش به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد و بعد از آن میتوانید به همقدم نبات یا عسل آن را شیرین نموده و میل کنید.
پیشنهاد میکنیم این مطالب را نیز بخوانید :
- طرز تهیه قلیه سیب و بِه صفوی
- دمنوش – Herbal tea
- خواص فوق العاده لیمو در سلامتی بدن
به این مقاله امتیاز دهید: