طرز تهیه خورش گل کلم

طرز تهیه خورش گل کلم

فهرست مطالب

طرز تهیه خورش گل کلم


طرز تهیه خورش گل کلم

مواد کافی:
گوشت ماهیچه یا سردست  ۵۰۰ گرم بدون استخوان
پیاز سرخ نموده  ۳ قاشق سوپخوری
گل کلم متوسط  ۱ عدد (در حدود یک کیلو گرم)
آبلیمو   ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
شکر  ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
زعفران سائیده  ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه‌فرنگی   یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل   به میزان کافی

دستور پخت :

گوشت را به قطعات کوچک به اندازه یک گردو خرد نموده و  شستشو دهید. در نتیجه آن را با پیاز سرخ نموده و در ظرف مناسبی بریزید و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار دهید. گاهی آنرا بهم  بزنید تا آب گوشت کشیده گردد. ۲ لیوان آب داخل گوشت ریخته، صبر نمایید تا گوشت بپزد. چنانچه آب گوشت کشیده شد و به اندازه کافی پخته نشد،به آن کمی آب گرم افزوده نمایید. شکر و آبلیمو و زعفران حل شده در آب جوش و رب گوجه فرنگی و قدری نمک و فلفل به گوشت بزنید. گل‌های کلم را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد نمایید، بعد آنان را شسته و داخل گوشت بریزید و کمی بهم  بزنید. در ظرف را بگذارید تا گلهای کلم با حرارت ملایم بپزد. چاشنی و نمک آن را چشیده و اندازه نمایید. هر کس مطابق میل خویش می‌تواند این خورش را ترش و شیرین تهیه کند و آبلیمو و شکر آن را کم و افزون نماید. خورش بعد از پختن نباید افزون آب داشته باشد و گل کلم‌ها تماماً پخته شوند.
مساله پر اهمیت اینکه گل کلم زود می‌پزد و نباید بگذارید افزون بجوشد و له گردد.

خورش گل کلم
خورش گل کلم


نگاره از صفحه اینستاگرام parastoo.j


(Visited 3,337 times, 1 visits today)
زیادتر بخوانید :  خواص بی مثل گل کلم برای لاغری

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۲ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه خورش گل کلمLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *