طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی خوشمزه و خانگی

پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی‌ها است که طعمی ترش و شیرین دارد و این ترشی خوشمزه و ترد، علاوه بر طعم دلپذیر، خواص درمانی نیز دارد.

فهرست مطالب

پیاز ترشی
پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشی‌ها است که طعمی ترش و شیرین دارد و این ترشی خوشمزه و ترد، علاوه بر طعم دلپذیر، خواص درمانی نیز دارد.

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز، سفید یا زرد

ترشی در فصل سرما معمولا طرفداران بیشتری دارد، با ورود به فصل سرما بسیاری از کدبانوهای ایرانی انواع ترشی را تهیه کرده و در کنار غذا استفاده می کنند. ترشی پیاز یکی از بهترین و خوشمزه ترین ترشی ها است که سریع و بدون دردسر می توانید در خانه تهیه کنید. در ادامه این بخش از نمناک طرز تهیه ترشی پیاز با نکات ریز و درشت آن چون ادویه ترشی پیاز، بهترین نوع پیاز برای ترشی، راه حل جلوگیری از کپک زدن ترشی پیاز و…را آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز مجلسی

مواد لازم میزان لازم
پیاز ریز 20 عدد
سیر  4 حبه
نعناع خشک 1 قاشق چایخوری
نمک  نصف قاشق چایخوری
شکر  نصف قاشق چایخوری
سرکه سفید یا قرمز به اندازه کافی

پیاز ترشی

طرز تهیه ترشی پیاز

  • ابتدا پیازها را پوست گرفته و بشویید و اجازه دهید پیازها کاملا خشک شوند.
  • سیرها را پوست بگیرید و خشک کنید.
  • پیازها را به همراه سیر، نعناع خشک داخل ظرف شیشه ای بریزید.
  • سرکه را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و بگذارید داغ شود.
  • سپس شکر و نمک را به قابلمه اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
  • نکته:ترشی شما ملایم تر شود می توانید کمی آب جوشیده شده هم به سرکه اضافه کنید.
  • اجازه دهید سرکه به دمای محیط برسد سپس آنرا با یک پارچه تمیز صاف می کنیم و روی مواد داخل شیشه بریزید.
  • مقدار سرکه باید حداقل یک بند انگشت بالاتر از مواد باشد.
  • درب شیشه را محکم ببندید تا هیچ هوایی وارد شیشه نشود.
  • شیشه ترشی را به مدت 2 هفته در جای خشک و خنک دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
  • پس از آماده شدن ترشی آنرا در یخچال نگهداری کنید.

پیاز ترشی

نکات تهیه ترشی پیاز

  1. بهترین نوع پیاز برای ترشی پیاز قرمزاست.
  2. تمام مواد ترشی باد کاملا خشک و بدون رطوبت باشند تا ماندگاری ترشی بالاتر برود.
  3. اگر پیازها دارای رطوبت باشند ترشی شما خیلی سریع کپک می زند.
  4. پس از هر با مصرف درب ظرف را محکم ببندید.
  5. در فرایند تهیه ترشی پیازاستفاده از سبزیجات معطر مانند جعفری یا ادویه‌های خاصی مانند دانه‌های گلپر و سیاه دانه می‌تواند گزینه‌ای جذاب باشد.
  6. استفاده از جعفری در ترشی پیاز به زیبایی ظاهری و هم تنوع طعمی را به محصول نهایی می‌افزاید.
  7. برای تغییر رنگ ترشی از رنگ لبو یا پودر لبو یا همان چغندر قرمز استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد پیاز ترشی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ترشی پیاز رستورانی خوشمزه و خانگی

4.3236

 

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *