طرز تهیه بورانی اسفناج

طرز تهیه بورانی اسفناج

فهرست مطالب

طرز تهیه بورانی اسفناج


بورانی یک خوراک خوشمزه و خیلی مقوی، در سری پیش غذاها هست که خیلی معتقدند اصلیت ایرانی دارد و مربوط به آشپزی خطه شمال مرز و بوم هست.

مواد واجب :

اسفناج  ۱ کیلو
ماست سفت و ترش  ۰.۵ کیلو
سیر جدید  ۱۰۰ گرم
گردوی خرد شده  ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل   به مقدار واجب

دستور تهیه :

نخست اسفناج‌ها را پاک نموده و تمیز بشورید. سیر را هم تمیز نمایید و پوست آن را بگیرید. در نتیجه اسفناج و سیر را خرد نمایید، در یک قابلمه بریزید و مقداری نمک به آن افزوده نمایید و روی حرارت قرار دهید تا تماماًً بپزد.
بعد از اینکه اسفناج‌ها مناسب پخت، از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک گردد. ماست را تماماًً نیز بزنید تا یکدست گردد و در نتیجه اسفناج، کمی نمک، فلفل و گردوی خردشده را در آن بریزید و مخلوط نمایید. نوش جان

بورانی اسفناج
بورانی اسفناج

موارد :

می‌توانید اسفناج و سیر خرد شده را با کمی روغن زیتون تفت دهید و بعد بگذارید تا بپزد.
برای خوش طعم شدن بورانی نیکوتر هست از ماست چکیده بهره ببرید. در صورتی که از ماست چکیده موسیر استفاده می‌نمایید نیازی به افزوده کردن سیر نیست.

 


نگاره از صفحه اینستاگرام kh.haghshenas


 

(Visited 867 times, 1 visits today)
زیادتر بخوانید :  طرز تهیه خشیل آذری

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۱ رای، میانگین : ۴٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه بورانی اسفناجLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *