روش‌های درمان جوش

روش‌های درمان جوش

طریق‌های درمان جوش جوش یک عارضهٔ پوستی هست که در صورتی که روی شکل خودش را نشان دهد می‌تواند آزاردهنده باشد در این ارسال پستی

مشاهده مطلب
طرز تهیه برنج به دو روش آبکش و کته

طرز تهیه برنج به دو روش آبکش و کته

فهرست مطالب

طرز تهیه برنج به دو چاره آبکش و کته

 

یکی از شاخص‌ترین دستورهای آشپزی ایرانی درست کردن یک برنج با مرغوبیت و خوشمزه می باشد. لکن پیش از یادگیری چاره‌های مختلف پخت برنج می بایست به مساله دقت نمایید که خرید کردن برنج درجه یک علاوه بر داشتن طعم و عطر نیکو دارای «ری» بیشتر می باشد. این مورد موجب می‌گردد، پلویی که درست می‌نمایید برای شمار نفرات زیادتری استفاده گردد. اکنون به چاره‌های مختلف پخت برنج می‌پردازیم :

 

۱. چاره پخت آبکشی یا دمی :

 

بعد از خیس کردن برنج قابلمه مناسبی را آب نموده، بگذارید تا جوش بیاید در ادامه آب نمک برنج را خالی نموده و برنج را در آب جوش بریزید و بگذارید برنج جوش بیاید ، آنگاه یکی دوبار آهسته بهم بزنید و تعدادی زمان منتظر شوید تا مغز برنج کمی نرم گردد بطوریکه هنگامی دانه برنج را در دست له کردید مغز آن زبر و خشک نباشد و بعد برنج را در آبکش بریزید تا آب آن خارج گردد بعد به نسبت ۲ پیمانه برنج ۲ قاشق غذاخوری ماست و یک قاشق غذاخوری روغن مایع ته قابلمه بریزید و نیز بزنید و بعد برنج را از آبکش داخل قابلمه بریزید و اطرافش را بصورت مخروط بالا آورید .

 

اکثر بخوانید :  پاچه پلوی نادر میرزا

درب قابلمه را با یک پارچه نخی و یا حوله تمیز پیچیده و روی قابلمه بگذارید و بعد قابلمه را روی اجاق با شعله کم به مدت ۲۵ دقیقه برای دو تا چهار پیمانه و مدت ۴۰ دقیقه برای چهار تا ده پیمانه برنج، قرار دهید تا دم بکشد.

 

۲. چاره پخت کته :

 

اول برنج را با آب ولرم تعدادی دفعه بدون اینکه بیشتر چنگ بزنید، بشورید تا آب برنج زلال گردد و آنگاه آب برنج را سراسرً خالی نمایید. برای هر پیمانه برنج میزان یک و نیم پیمانه آب افزوده نمایید و نمک را به اندازه واجب داخل آن بریزید. (برای هر پیمانه برنج یک قاشق چایخوری نمک )

 

به مدت ۲ الی ۳ ساعت به همین وضعیت بگذارید تا برنج سراسر خیس بخورد. قابلمه را روی اجاق با شعله متوسط قرار دهید و پس از آنکه جوش آمد نصف قاشق غذاخوری روغن مایع (برای ۲ پیمانه برنج ) به آن افزوده کرده و نیز بزنید. هنگامیکه آب برنج رو به آخر می باشد یک بار نیز زده و در ادامه درب قابلمه را با یک پارچه نخی و یا حوله تمیز پیچیده و روی قابلمه قرار دهید و شعله اجاق را کم نمایید تا به مدت ۱۰ دقیقه (برای ۲ پیمانه برنج ) برنج دم بکشد.

 

اکثر بخوانید :  طرز تهیه هریسه

۳. چاره پخت برنج با ماکروفر :

 

اول برنج را با آب ولرم تعدادی دفعه بدون اینکه بیشتر چنگ بزنید بشورید تا آب برنج زلال گردد و آنگاه آب برنج را سراسرً خالی نمایید. دو پیمانه برنج و چهار پیمانه آب و نصف قاشق غذا خوری روغن مایع و یک قاشق چای خوری نمک را در ظرف مطلوب مایکروفر نیکو مخلوط نمایید. ( می بایست دقت داشت که حجم ظرف به اندازه‌ای باشد که پهنا آب تا نصف ظرف قرار گیرد).

 

در ادامه ظرف را بدون درب ، مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% در داخل مایکروفر قرارداده و پس از خاموش شدن مایکروفر برنج را نیز زده و درب ظرف را بگذارید و مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% در داخل مایکروفر قرار دهید.

 
(Visited 2,280 times, 1 visits today)

به این مقاله امتیاز دهید:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (۲ رای، میانگین : ۵٫۰۰ از ۵)

طرز تهیه برنج به دو روش آبکش و کتهLoading…
منبع : foodculture.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *